More

  « The Voice » kauden 21 jakson 4 yhteenveto: Minkä valmentajan Holly Forbes valitsi?

  John Legend ja Ariana Grande johtivat ”The Voice” -kauden 21 neljättä sokea -koejaksoa, joissa oli seitsemän taiteilijaa. Vertailun vuoksi: Blake Sheltonilla (alias Arianan ”isoisä”) oli kuusi taiteilijaa ja Kelly Clarksonilla vain viisi taiteilijaa. (Älä kuitenkaan huolestu, blindien loppuun mennessä jokainen joukkue on tasan 12 taiteilijan kanssa.) Pelissä ei myöskään ollut yhtään lohkoa, koska Ariana käytti edellisenä iltana omiaan estääkseen Johnia hankkimasta Holly Forbes tiimissään. Tämä jakso päättyi kalliolla, jossa Holly aikoi valita valmentajansa.

  Lue alta minuutti kerrallaan « The Voice » -kokouskausi 21, jakso 4, niin saat selville, mitä tapahtui tiistaina 28. syyskuuta kello 20.00. ET/PT. Muista sitten kuulostaa kommenttikentässä suosikkitaiteilijoistasi NBC: n pitkäaikaisessa todellisuus-TV-ohjelmassa, kenelle valmentajallesi juotat ja kenen luulet lopulta liityvän The Voice -voittajien luetteloon tällä 21. kaudella. Carson Daly isännöi Emmy-palkittua ohjelmaa. Tässä ovat joukkueen nykyiset jaottelut:

  TEAM KELLY: Tyttö nimeltä Tom , Kinsey Rose , Carolina Alonso , Gymani , Jeremy Rosado

  TEAM LEGEND: Jonathan Mouton , Jack Rogan , Samuel Harness , Joshua Vacanti , Paris Winningham , Keilah Grace , Samara Brown

  TEAM ARIANA: Katie Rae , Katherine Ann Mohler , Vaughn Mugol , Chavon Rodgers , Jim ja Sasha Allen , Raquel Trinidad , Hailey Mia

  TEAM BLAKE: Peedy Chavis , Wendy Moten , Lana Scott , Hailey Green , Joy Reunion < /strong>, Carson Peters

  Jatka tämän The Voice -liviblogin päivittämistä/lataamista uusimpien päivitysten vuoksi .

  20.00 – « Aiemmin » The Voice « -palvelussa! » Kolmannessa jaksossa seitsemän muuta taiteilijaa pääsi esitykseen sokean koe -esityksensä vuoksi. Joy Reunion ja Carson Peters liittyivät Team Blakeen, Keilah Grace ja Samara Brown liittyivät Team Legendiin, Jeremy Rosado liittyi Team Kellyyn ja Raquel Trinidad ja Hailey Mia Arianan joukkueeseen. Ketkä sokeat koehenkilöt erottuvat tänä iltana? Ja minkä joukkueen Holly valitsee? Mennään!

  20:01 – Selvitä ensin asiat, vaikka Ariana käytti lohkoaan Johnilla, Holly päätti liittyä Kelly -tiimiin! Huono käyttö ensimmäisessä lohkossasi, Ari, mutta ehkä saat hänet tulevalla kierroksella?

  20:02 – Seuraavaksi kuulimme poplaulaja Bella DeNapolilta , joka on erittäin tiukan perheen jäsen, joka laulaa yhdessä ja jopa auttoi häntä valmistamaan akustisen version ”Damaged ”Koesoittoa varten. Kun Bella osui erityisen voimakkaaseen nuottiin kappaleen loppua kohden, Ariana, John ja Kelly osuivat samanaikaisesti nappeihinsa samanaikaisesti jättäen Blaken pölyyn. John oli kiinnostunut kappaleen uudesta sovituksesta, jonka hän esitti muistiinpanoilla, joita sekä Kelly että Ariana olisivat voineet laulaa itse. Kelly oli äänensä eri väreissä ja sanoi, että olisi ”helvetin hauskaa” työskennellä hänen kanssaan. Ariana kutsui hänen sävyään ja hallintansa loistavaksi ja toivoi voivansa työskennellä hänen kanssaan tutkiakseen kaikki työkalut, jotka hänellä on äänessään. Kun otetaan huomioon heidän lauluäänensä samankaltaisuudet, ei ollut yllätys, että Bella liittyi Team Arianaan.

  20:12 -Myös kappalevalinnassaan erilainen lähestymistapa, David Vogel otti koekäyttöön oman kitarakeskeisen uusintansa Arianan kappaleesta “Breathin”. Hänellä oli tavoite Arianan kääntymisestä hänen puolestaan, mutta hän pidättäytyi viimeiseen sekuntiin asti! Hän oli ainoa, joka kääntyi ympäri, joten hän liittyi automaattisesti hänen tiimiinsä. Arianan mielestä hänen versionsa kappaleesta oli siisti ja hän arvosti todella, että hän on muusikko, jolla on kyky soittaa instrumentteja.

  20:21 Janora Brown muistaa lapsuuden, joka oli täynnä laulamista sisartensa kanssa, joista yhden hän lauloi tänä iltana ”Angel of Mine”. John ja Kelly siirtyivät melkein heti kääntämään tuolinsa, mutta kahden onnistuneen taiteilijan nappaamisen jälkeen Ariana istuutui tähän, samoin kuin Blake (jälleen). John sanoi, että hän teki vaikutuksen alun tiukasta juoksusta ja että myöhemmin laulussa hänen äänensä leikkasi sanoitukset täydellisesti. Kelly meni suoraan valmentajatilaan ja kertoi Janoralle, että hän voisi auttaa häntä pyöristämään muistiinpanonsa saadakseen täyden vaikutuksen äänensä. John avasi kätensä leveästi ja pyysi häntä liittymään tiimiinsä ja voitti ja sai uusimman jäsenensä.

  20:31 Kaitlyn Velez julkaisi jo seitsemän kappaletta verkossa ja oli valmis esittelemään uransa seuraavalle tasolle ja osoittamaan oman aitoutensa. Älä mene. ” Vaikka Kailtyn oli pyrkinyt liittymään Arianan tiimiin, vain John ja Blake kääntyivät hänen puoleensa. John rakasti hänen vibratoaan ja neuvoi häntä, että hän voi auttaa avaamaan hänen äänensä enemmän tulevia esityksiä varten. Blake huomasi, että Kaitlyn on lauluntekijä ukulelensa takia, ja siksi hän kääntyi ympäri. Molemmat kaverit sanoivat, että kukaan ei kuulosta Kaitlynilta ja että hänellä on oma markkinarakonsa kummassakin tiimissä, mutta hän tunsi parhaiten liittyvänsä Team Blakeen.

  20:38 – Blake toi myös kitaristi Berritt Haynesin ainoaksi tuoliksi, joka kääntyi kuuntelemaan ”Mercy”. Berritt tuli näyttelyyn osana Make-a-Wishia. Clint Sherman seurasi samaa automaattista liittymispolkua Team Blakelle ”Brown Eyed Girl” -kappaleen kanssa, jonka Blake on kuunnellut itsensä monta kertaa.

  20:43 Kayla Lilly äiti vannoo, että Kayla oppi laulamaan Mariahin ja Whitneyn laulamisen hänelle raskauden aikana. Yllättäen Kayla ei laulanut kummankaan kappaletta, vaan valitsi sen sijaan ”Never Enough”. Kelly ja Ariana olivat käännekohdassa, mutta eivät, joten Kayla ei liittynyt tiimiin. Ariana selitti, että se oli hieman epäjohdonmukaista ja hänen on löydettävä tasapaino. John piti noususta korkeammissa muistiinpanoissa, mutta hän oli ennen sitä jaloillaan.

  20.54 – Tällä kaudella lavalle nousi toinenkin ryhmä – pop -gospel -duo The Cunningham Sisters . Pysyessään kaistallaan tytöt lauloivat ”Never Alone” voittaakseen valmentajat. Kelly kääntyi ensimmäisenä valmentajana, jota seurasi Johnin häirintä. Ariana näytti siltä, ​​että hän kääntyy lopulta, kun hän huomasi, että kyseessä oli duo, ei sooloartisti, mutta ei, ja näytti sitten pettyneeltä ollakseen metsästämättä. John ja Kelly olivat innokkaita tuomaan tytöt tiimiinsä ja keskustelivat usein toistensa kanssa todistaakseen, kenellä on enemmän yhteyttä heidän henkilökohtaiseen tarinaansa. John huomautti, että hän on ainoa joukkue, jolla ei ole vielä kaksikkoa tai kolmikkoa ja että heillä olisi laaja kaista hänen kanssaan. Jälleen kerran hän päätti alkaa valmentaa heitä nyt sanoen, että heidän täytyy osata sekoittua, jotta he voivat loistaa hetkessä. John vastasi keskustelemalla siitä, kuinka hyvä hän on äänien harmonisoinnissa. Se tuntui selvältä päätökseltä (John), mutta he järkyttivät kaikkia menemällä sen sijaan Kelly -tiimiin!

  Vaikka et voi tehdä ”The Voice” -ennusteita ennen kuin live -esitykset alkavat, muista tehdä ennustuksesi vaikuttaaksesi todellisuus -tv -kilparadan kertoimiin ”Survivor”, “The Masked Singer”, “Dancing With the Stars” ja paljon muuta. Voit muuttaa ennusteitasi, kunnes jokainen jakso ilmestyy. Kilpailet voittaaksesi paikan tulostaulukossamme ja ikuiset kerskailuoikeudet. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa todellisuus -TV -keskusteluryhmässämme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts