More

  Xavier Pratherin (« Iso veli 23 ») viimeinen valokeila: « Kieltäydyn kieltämästä, mitä olen tehnyt niin kovasti töitä »

  Suurten veljien taloon mennessään Xavier Prather tiesi, että ihmiset kohdistuisivat häneen urheilullisen rakenteensa vuoksi. Entinen kollegiaalinen koripalloilija päätti salata henkilöllisyytensä urheilijana ja asianajajana ja totesi jaksossa 36: ”Minun oli tehtävä kaikki voitavani minimoidakseni uhkani.” Xavierin strategia kannatti, ja nyt 27-vuotias asianajaja Milwaukeesta kohtaa Azah Awasumin ja Derek Frazierin keskiviikkona kauden 23 live-finaalissa, jonka isännöi Julie Chen Moonves . Lue lisää ”Big Brother 23” -finaalin valokeilasta Xavierissa.

  Xavier tiesi myös, että paras tapa suojella itseään ”Big Brother” -huoneessa oli liittoutumien kautta. Ensimmäisenä päivänä hän solmi kahden viimeisen sopimuksen Derek F.: n (Big D) kanssa ja liittyi myös viikolla 1 liittoon, jonka muodosti Brandon “Frenchie” French nimeltä Slaughterhouse. Myöhemmin Xavier oli osa Royal Flush -allianssia, joka koostui Kings- ja Queens -tiimien jäsenistä sekä Derek Xiao : sta ässistä. Tietenkin tärkein liitto, johon hän liittyi, ei ollut kukaan muu kuin Cookout.

  Mustana miehenä Amerikassa Cookoutin tehtävä oli erittäin tärkeä Xavierille, koska ”edustuksella on merkitystä”. Tehtävänä oli varmistaa, että « Big Brother » kruunasi ensimmäisen mustan voittajan ja Xavier tuntee olevansa liima, joka piti tämän hallitsevan liiton yhdessä. Kun mieliala leimahti ja Cookoutin jäsenet taistelivat, Xavier käytti rauhallista käytöstään ja sovittelutaitojaan tasoittaakseen asiat.

  Sen lisäksi, että Xavier pelasi upeaa sosiaalista peliä tänä kesänä, hän oli erittäin strateginen kilpailussaan. Heittokilpailut pelin alussa olivat hänelle välttämättömiä « matalan uhkatason » ylläpitämiseksi. Hän halusi myös voittaa yhden HOH -kilpailun varhaisessa vaiheessa luodakseen suhteet muihin talonvieraisiin ja varmistaakseen, että he voivat luottaa häneen hänen ollessaan vallassa. Viikolla 3 hän voitti ensimmäisen HOH -kilpailunsa ja tavoitti Brent -samppanjaa , minkä ansiosta hän sai talon suosion ja varmisti, ettei Cookoutin jäseniä häädetä.

  Vaikka saattaa tuntua siltä, ​​että Xavier on purjehtinut tämän CBS -tositelevisiokilpailun läpi, asiat eivät ole aina menneet hänen tahtiaan. Hän kohtasi leikkuupalkin viisi kertaa kesän aikana, mutta voitti kilpailuja tarvittaessa. Kahdessa erillisessä tilanteessa Xavier vetäytyi korttelista voittamalla kultainen Veto -voima. Yhden voiton uhri oli Alyssa Lopez , liittolainen Xavier sanoo, että oli vaikeinta katsella kävelemästä ulos ovesta. Hänen häätönsä jälkeen Cookout oli saavuttanut tehtävänsä päästä kuuden viimeisen joukkoon.

  Kun jäljellä oli vain Cookout, Xavier ilmoitti pelaavansa vihdoin yksittäistä peliä. Hänellä oli jo kaksi viimeistä sopimusta Big D: n ja Kyland Youngin kanssa. Seuraavaksi Xavier keskittyi poistamaan suurimman uhansa voittaa pääpalkinto, Tiffany Mitchell . « Pystyin vakuuttamaan Kylandin kohdistamaan Tiffanylle HOH -viikollaan », Xavier selitti Päiväkirjahuoneesta. Valitettavasti Hannah [ Chaddha ] joutui seuraavaksi. Se sai minut toimimaan niin, että molemmat kaksi viimeistä sopimustani Big D: n ja Kylandin kanssa jäivät neljän viimeisen joukkoon. ”

  Neljän viimeisen aikana Xavier voitti kesän viimeisen säännöllisen HOH -kilpailun ja tärkeimmän veto -oikeuden. Hän käytti voimaansa vakuuttaakseen Big D: n häätämään Kylandin pois ja poistamaan pelistä toisen suuren uhan. « Haluni voittaa tällä kaudella on kunnioittaa veljeäni », Xavier on selittänyt. ”Veljeni meni ohi vähän ennen kuin tulin Ison veljen taloon ja hän jätti jälkeensä pojan. Lupasin veljelleni, että niin kauan kuin olin hänen poikansa ympärillä, hän ei halua mitään. Tässä pelin vaiheessa häviäminen ei ole vaihtoehto. Kieltäydyn kieltämästä, mitä olen tehnyt niin paljon töitä. ”

  Muista tehdä « Big Brother » -ennusteesi vaikuttaaksesi TV -kilparadan kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi juuri ennen kuin häätöjakso näkyy CBS: ssä. Voit kilpailla voittaaksesi 100 dollarin Amazon -lahjakortin ja paikan BB23 -tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa todellisuus -TV -keskusteluryhmässämme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts