More

  « Iso veli 23 » Azah Big D: stä sanoen, että hän kantoi häntä: « Se on vain asia, joka minun mielestäni oli korjattava »

  Azah Awasum oli yhden joukkueen päässä voitosta viimeisessä HOH -sarjassa ”Big Brother 23” -tapahtumassa ja varmisti paikkansa kahdessa viimeisessä, mutta hän sekoitti ensimmäiseen kysymykseen, ironisesti, Joker -tyttöystäväänsä Britini D’Angelo . Xavier Prather voitti viimeisen HOH: n, vei Derek Frazier : n kahteen viimeiseen paikkaan ja voitti sitten pelin 9-0 ja tuli sarjan ensimmäiseksi mustaksi voittajaksi.

  ”Minusta tuntuu, että se on kaikki mitä voin olla: ole rauhassa. Yritin ehdottomasti parhaani. Ja minä katson asioita, jos se ei ole tarkoitettu sinulle, se ei ole sinulle ”, Azah kertoo Gold Derbylle ( katso yllä ). « Olen iloinen voittajan puolesta. Mielestäni se on erittäin ansaittu. ”

  Kun Azah oli häädetty kolmanneksi, hän antoi yhden yhdeksästä yksimielisestä äänestä X: n voittamiseksi, mikä oli tuskin järkyttävää, koska hän päätti aiemmin tällä viikolla, että hän vie X: n finaaliin Big D: n jälkeen, kun tämä loukkasi hänen pelaamistaan ​​ja väitti, että hän oli kantanut häntä. X olisi vaikeampi voittaa, mutta hän koki, ettei hän ansainnut sijoittua kolmanneksi.

  ”Ajatukseni muuttuivat viime viikolla. Aloin miettiä enemmän, mitä tämä kausi edustaa, mitä se tarkoittaa ja kenen mielestä pelasin peliä kokonaisuudessaan todella hyvin ja rehellisesti. Tämän sanottuaan jouduin panemaan hänet jo ennen itseäni ”, Azah selittää. ”Se olisi jotain, jota ilman ajattelematta, jos olisit kysynyt minulta viikkoja sitten, se olisi todennäköisesti ollut erilainen vastaus, mutta kun se tuli kolmeen viimeiseen, monet kysymykset alkoivat liikkua päässäni ja halusin Varmista todella, että tämä on niin vaikuttava ja historiallinen hetki, että kruunataan ansaittu voittaja. ”

  Azah selventää, että hän halusi voittaa, mutta jos hän ei voita, « en tuntisi oikeutta tehdä vain sitä, mitä minun on tehtävä voittaakseni. » Tämä loppiainen tuli hänen väittelyissään Big D: n kanssa siitä, että hän kantoi häntä ja heidän kahden viimeisen tilanteensa. « Luulen, että vaikka se oli loukkaava hetki, se oli opettavainen hetki, koska olin alun perin loukkaantunut tästä lausunnosta, mutta juuri tämä sai minut todella ajattelemaan tätä peliä », hän sanoo.

  Mitä tulee siihen, miksi hän luulee, että Big D uskoo kantaneensa häntä, Azah tuntee, että sillä on jotain tekemistä hänen kanssaan vapaaehtoisena ollakseen panttina hänen yli viikolla 6. ”Ehkä sillä olisi voinut olla viipyviä ajatuksia… hänen tekemänsä päätöksen perusteella, hän tunsi kantavansa minua ja peliäni. Olen joku, jolla on ollut epävarmuutta pelissäni koko tämän ajan, mutta kun tulin lähemmäksi loppua, kun aloin voittaa, kun aloin todella auttaa liittoutuman jäseniä ja auttamaan päätöksenteossa, huomasin sen hyödyn. Olin tehnyt ”, hän sanoo. ”Jokainen liittouman jäsen… ei saanut jonkun muun kantaa. He kaikki ponnistelivat ja tekivät jotain. Se on mielestäni vain asia, jota hänen oli korjattava. ”

  Siirry tänne haastatteluihin Xavierin, Derek F.: n ja AFP: n voittajan Tiffanyn kanssa.

  Tee ennusteet Gold Derbyssä nyt. Lataa ilmainen ja helppo sovelluksemme Apple-/iPhone -laitteille tai Androidille (Google Play), jotta voit kilpailla muiden faneiden legioonia vastaan ​​sekä asiantuntijamme ja toimittajamme parhaiden ennustetarkkuustulosten saavuttamiseksi. Katso uusimmat ennustusmestarimme. Voitko johtaa arvostettuja tulostaulujamme seuraavaksi? Muista aina pitää ennusteet ajan tasalla, koska ne vaikuttavat uusimpiin kilparadan kertoimiin, jotka pelottavat Hollywoodin päälliköitä ja tähtiä. Älä missaa hauskaa. Puhu ja jaa hämmentävät mielipiteesi kuuluisilla foorumeillamme, joissa 5000 showbiz -johtajaa piilee päivittäin seuratakseen uusimpia palkintoja. Kaikki haluavat tietää: Mitä mieltä olet? Ketä ennustat ja miksi?

  Latest Posts