More

  « RuPaul’s Drag Race UK » 3 jakson 2 yhteenveto: Kaikki ovat palloja, polkupyöriä ja vauvoja kuningattaret sopivat Dragotoniin

  ”RuPaul’s Drag Race UK” on palannut ja ikonisen toisen kauden jälkeen kauden 3 kuningattaret vetäytyvät kaikin keinoin elääkseen edeltäjiään. Viime viikon ensi -illassa Medway -joki jätti isännän RuPaul Charles ompeleisiin, kun hän shimmytti kiitotielle liikennekartio päässä ja teeskenteli olevansa kuuluisa osoittava patsas kotikaupungistaan Medway. Ru ei kuitenkaan valinnut Riveriä yhdeksi viikon parhaista kuningattareista – sen sijaan kiitti muotikallista Krystal Versacea ja sarjan historian ensimmäistä AFAB -kuningattaraa Victoria Scone parhaaksi. joukosta Krystal voitti Victorian kaikkien aikojen ensimmäisessä top 2 showdown -huulisynkronoinnissa, jota seurasi perinteinen LSFYL -pohja 2: n välissä, minkä seurauksena Elektra Fence lähetti Anubiksen kotiin.

  Tämän päivän toisessa jaksossa 11 jäljellä olevaa kuningattaraa palvelevat kehon-kehon kehoina opettajina Ruin viimeisimmässä liiketoiminnassa, Dragotonissa, virtuaalisessa kuntoyhtiössä. Lue alta jaksomme 2 yhteenveto saadaksesi selville, mitkä kuningattaret hallitsevat fyysisyytensä ja ketkä eivät voi pysyä Dragotonissa:

  Kuningattaret palasivat Werk -huoneeseen Anubiksen poistamisen jälkeen, Victoria puuttui. Tyttöjen mukaan hän näki lääkärin mahdollisen polvivamman jälkeen esityksessään Krystalia vastaan. Tämä ei estänyt heitä ylistämästä sekä Krystalia että Elektraa huulisynkronointivoitoistaan. Kaikki olivat erittäin vaikuttuneita erityisesti Elektran esityksestä ja väittivät, että heidän kaikkien pitäisi pelätä kohdata hänen kasvonsa. Ei kulunut kauaa, kun Victoria palasi ja selitti, että turvotusta on hieman, mutta hän odottaa olevansa täysin toimintakykyinen pian eikä ole huolissaan siitä, miten hän pärjää jatkossa.

  Seuraavana aamuna Ru saapui asettamaan lavan seuraavalle maxi -haasteelle, mutta ensin minihaaste! Rupermarket Sweepsissä Ru pyysi viime viikon voittajaa Krystalia käymään läpi pienet markkinat etsimään erikoishintaisia ​​kuponkeja ja osoittamaan sitten yhden jokaiselle muulle kuningattarelle. Hän antoi « tähtiostoksen » suurimmalle kilpailulleen Victorialle. Hän antoi « bargain bin » kuningattarelle, jolla oli roskain maku, River. Hän antoi « kuuman sopimuksen » kauden kaupalle Ella Vaday . Hän antoi « vanhentuneen » epäolennaisimmalle kuningattarelle Veronica Greenille . Ja hän antoi « suo » kuningattarelle, jonka hän luulee poistuvan seuraavaksi, Elektralle.

  Jättäen Krystalin varjon taakse Ru selitti, että tämän viikon maxihaasteessa tytöt työskentelevät kolmessa tiimissä ohjaajina uudessa online -kuntokonseptissaan Dragotonissa. Ru valitsi joukkueet heille: Choriza May , Vanity Milan ja Elektra joukkueessa Ride or Dies spin -luokan ohjaajina; Krystal, River, Veronica ja Kitty Scott-Claus tiimissä Ball Busters -tiimissä käyttäen harjoituspalloja; ja Charity Kase , Victoria, Scarlett Harlett ja Ella Babycizers -tiimissä vauvojen kanssa treenaavina äideinä.

  Kun joukkueet asettuivat sisään ja alkoivat rakentaa konseptejaan, Ball Busters -tiimi oli varma, että heidän ydinhenkilöllisyytensä hyödyttäisi heitä tässä haasteessa, mutta Krystal oli rehellinen asemastaan ​​ryhmän heikkoksi lenkiksi kokemuksen puutteen vuoksi. koreografian kanssa. Joukkueessa Babycizers Charity ja Scarlett olivat myös hieman huolissaan siitä, etteivät he ole koulutettuja tanssijoita, kun taas Victoria oli ilmeisesti huolissaan polvestaan. Choriza selitti kahdelle joukkuetoverilleen, että hän on sitoutunut elämään Vanityn ja Elektran tanssikykyjen mukaan yrittämällä parhaansa pysyä heidän tahdissaan. Tarve vahvoille tanssitaidoille nousi esiin kaikissa ryhmissä, kun Ru palasi sisäänkirjautumaan heidän kanssaan. Ru lisäsi stressiä tuomalla esiin tämän persoonallisuuden ja ulkonäön myös ottamaan huomioon tuomarien arvostelut.

  Seuraavaksi ryhmät astuivat lavalle choreosessioon Oti Mabuse : n, brittiläisen Strictly Come Dancing -sarjan ammattitanssijan kanssa. Oti selitti, että tässä haasteessa tanssikyvyllä on vähemmän merkitystä kuin se, että jokainen tyttö « tuo itsensä » urheilullisiin liikkeisiin. Kiinteillä pyörillä Choriza kamppaili ajoituksen noutamisen kanssa ja Elektra piti työskentelyosaa rasittavana. Ella oli selkeä vahva lenkki Babycizers -harjoituksessa, koska muut kolme eivät koordinoineet kehoaan oikein liikkeisiin. Pallot olivat hankala rekvisiitta Ball Bustersille, joten Oti pyysi, että he vain keskittyisivät ryhmätyöhön.

  Seuraavana päivänä oli poistumispäivä ja Victorian polvi oli turvonnut siihen pisteeseen, että hän ei pystynyt seisomaan sen päällä. Silti hän oli päättänyt kilpailla ja löytää keinon saada se toimimaan haasteessa. Kun meikkasimme, Victoria ja Krystal tunsivat sydämensä, ja Krystal pyysi anteeksi negatiivista kommenttiaan Victorian koosta. Victoria kertoi kamppailuistaan ​​painonsa kanssa koko elämänsä ajan, sillä hän oli sekä suurempi että pienempi kuin hän on nyt ja kärsii syömishäiriöistä, jotka johtuivat suurelta osin tanssijan paineesta. Hylkääminen, jonka Victoria kohtasi tanssi- ja teatterialalla ruumiinsa vuoksi, sai hänet vetämään vetämisen suuntaan. Keskustelu johti erittäin avoimeen (vakavasti, koko Werk -huoneen) keskusteluun kehon ongelmista, joissa Elektra puhui pisamiaan ja Vanity puhui pimeydestä ja paineesta edustaa kulttuuriaan ainoana mustana kuningattarena tällä kaudella. Se oli kaunis hetki sitoutumisesta koko näyttelijöiden keskuuteen, jota ei aina tapahdu, etenkään tällä kauden alussa.

  Päälavalla Ruin kanssa liittyivät Michelle Visage , Alan Carr ja Oti. Ennen Red Carpet Showstoppers -kiitotietä kuningattaret suorittivat kuntoharjoituksensa suorana paneelin edessä suuremman ryhmän esityksenä. Se alkoi siitä, että jokainen kuningatar esitteli opettajapersoonallisuutensa jokaiselle heistä epätyypillisellä adrenaliinilla ja vihalla. Ride or Dies -pudotuksessa Choriza näytti voittavan tanssikyvyttömyytensä korostamalla persoonallisuuttaan, samoin kuin koko Ball Bustersin muriseva tiimi. Kun oli kyse Babycizersista, Victoria erottui kuin kipeä peukalo, joka jäi ulosteelleen, kun muut kolme jazz-tanssivat rutiinia.

  Ensin kiitoradalle käveli Choriza, jossa oli pilkullinen puku ja kruunu, jota seurasi Elektra yksinkertaisessa hopeisessa hupparimekossa, Vanity pelkässä laventelin lonkkahameessa, Kitty Marilynin inspiroimassa vaaleanpunaisessa mekossa ja Krystal smaragdinvihreässä body puku. River tuli ulos violetissa bodypuvussaan, Veronica pukeutui kirkkaan keltaisiin röyhelöihin, ja Charity oli sisustettu oranssilla 1920 -luvun ilmeellä. Ella saapui lumoavaan persikkapukuun, Scarlett piti sen sukunimessä punaisella mekolla, ja Victoria onnistui kävelemään punaisessa mekossa vammasta huolimatta.

  Kritiikkiä varten Ru selvensi, että vaikka he esiintyvät joukkueissa, heidät tuomitaan yksilöllisesti. Choriza, River, Ella, Scarlett ja Victoria julistettiin turvallisiksi. Michelle kertoi Elektralle, että he oppivat viime viikolla, että hän on loistava tanssija, mutta tällä viikolla hän oli ylikierroksella ja niin hän otti haltuunsa hyperliikkeensä. Michelle sanoi myös, että hänen mekonsa on leikattu niin huonosti, että hänen ruumiinsa eksyy siihen, ja Alan kysyi, miksi hän tuli pukeutuneena velhoon. Vanity otti osuman haasteeseen ylivoimainen peruukki ja sitten taas kiitotien pieni peruukki. Ru kysyi Vanityltä, miksi näyttää siltä, ​​että hän lentää tutkan alla. Kitty sai ensimmäisenä positiivista palautetta. Hänet ylistettiin suuresta energiasta ja siitä, että hän näytti jotain aivan muuta kiitoradan glamourilla. Krystal oli jälleen huipussaan yleisestä seksuaalisesta vetovoimastaan ​​ja siitä, kuinka hyvin hän yhdistää sen kaikkeen, mitä hän tekee. Oti jopa kertoi hänelle, että hänellä oli suurin kuningattareiden matka ja hän saavutti sen, mitä hänen olisi pitänyt saada. Veronicalle kerrottiin, että haaste oli aivan hänen kadullaan ja että hän pysyi ammattilaisena, joka auttoi joukkuetovereitaan olemaan paras mahdollinen. Michelle ja Ru kertoivat Charitylle, että hänen paletinsa kiitotiellä on kaunis, mutta se ei ollut tarpeeksi suuri ja Alan ei pitänyt sitä sopivasti punaisena matona.

  Backstage Ella ilmaisi pettymyksensä siitä, ettei ollut sijoittunut huipulle, kun hän oli työskennellyt niin kovasti haasteessa, jonka hän ajatteli tehneensä hänelle. Hän näytti ajattelevan, että hänen ryhmänsä vei hänet alas ja palveli suoraan Chorizan vastaista, joka sanoi kaikkien luulevan olevan pohjassa, mutta hän onnistui vastustamaan tätä alhaista odotusta. Kun ylä- ja alaosat yhdistettiin uudelleen, kaikki olivat yllättyneitä nähdessään, että kaksi tanssijaa Elektra ja Vanity olivat alhaalla, kun taas Krystal ja Kitty tekivät maalin.

  Tarkemman harkinnan jälkeen Ru esitti tämän viikon tulokset. Haasteen voittaja oli Krystal toista viikkoa peräkkäin! Veronica ja Kitty jäivät turvassa ylhäältä ja kolme muuta haavoittuvaista eliminointia varten. Ru sijoitti Elektran ja Vanityn alimmaksi ja pyysi Charitya liittymään turvallisesti muiden tyttöjen luo lavan taakse. Molemmat tanssivat kuningattaret asetettiin lopulliseen välienselvitykseen huulisynkronoinnissaan M Peoplein ”Moving On Up” -tapahtumaan. Elektra näytti alusta alkaen jo voitetulta, kun taas Vanity sitoutui välittömästi rakentamaan joukon pakottavia liikkeitä. Lopulta Elektra löysi energiansa ja alkoi kääntää temppuja kaikkialla näyttämöllä, mutta siihen mennessä Vanity oli jo voittanut paneelin karisminsa avulla. Elektran viimeinen sekunti harppaus lavalta ei pelastanut häntä saamasta pelättyä ”sashay away” -jäsentä poistumaan kilpailusta.

  Mutta ennen kuin Ru pystyi lähettämään kuningattaret takaisin kilpailuun, hänellä oli huonoja uutisia toimitettavaksi Victorialle. Polvivamman vuoksi Ru pyysi häntä seuraavana aamuna lääkärin vastaanotolle lopullisen päätöksen tekemiseksi siitä, onko hänen turvallista jatkaa kilpailua vai ei.

  SEURAAVA VIIKKO : Tytöt osuivat ulkoiluun epätavallisen materiaalisuunnittelun haasteeseen telttailuvälineillä.

  Voit saada RPDR UK -kanavan kiinni joka torstai klo 11.00 PT / 14.00 ET WOW Presents Plus -palvelussa Yhdysvalloissa ja valita alueita ympäri maailmaa, päivä ja päivä sen paikallisen esityksen kautta BBC3: ssa Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

  Muista tehdä ennustuksesi vaikuttaaksesi TV -kilparadan kertoimiin « Survivor », « The Masked Singer », « Dancing With the Stars » ja paljon muuta. Voit muuttaa ennusteitasi, kunnes jokainen jakso ilmestyy. Kilpailet voittaaksesi paikan tulostaulukossamme ja ikuiset kerskailuoikeudet. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa todellisuus -TV -keskusteluryhmässämme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts