More

  Screen Actors Guild Awards: Kenen näyttelijän pitäisi saada SAG 2022 -elämäpalkinnon?

  Screen Actors Guild ilmoittaa todennäköisesti lähitulevaisuudessa elämäntyöpalkinnon saajansa vuonna 2022. Kenen mielestä sinun pitäisi viedä kotiin tämä SAG-AFTRA-komitean valitsema arvostettu palkinto?

  Tämä tapahtuma ohitti vuotuisen perinteen vuonna 2021 esinauhatulle, lyhennetylle seremonialle. Se oli kolme miestä peräkkäin viimeisimmissä seremonioissa, joten arvaamme, että se on nainen tällä kertaa. Osallistu kyselyymme alla ja arvaa valinta parhaiten. Kaikilla kyselyn kymmenellä näyttelijällä on kaksi yhteistä asiaa tämän valiokunnan tyypillisten päätösten kanssa: vähintään 65 -vuotiaita, joilla on ollut hyväntekeväisyys- ja/tai humanitaarisia töitä.

  Seuraavat elävät ihmiset ovat jo saaneet tämän palkinnon, eikä heitä valita uudelleen (vuosi viitattu seremoniaan; näyttelijät ja näyttelijät mukaan lukien): Joanne Woodward (1986), Robert Redford (1996), Angela Lansbury (1997), Sidney Poitier (2000), Clint Eastwood (2003), Julie Andrews (2007), James Earl Jones (2009), Betty White (2010), Dick Van Dyke (2013), < vahva> Rita Moreno (2014), Carol Burnett (2016), Lily Tomlin (2017), Morgan Freeman (2018) , Alan Alda (2019) ja Robert De Niro (2020).

  Tässä on 10 mahdollisuutta, jotka esitetään alla olevassa kyselyssämme, kaikki yli 65 -vuotiaat:

  SALLY FIELD
  Kaksinkertainen Oscar-voittaja (“Norma Rae”, “Places in the Heart”) kolmessa ehdokkuudessa; kolminkertainen Emmy-voittaja (« Sybil », « E.R. », « Brothers and Sisters ») yhdeksässä ehdokkuudessa; Kennedy Centerin kunnianosoitukset.

  JANE FONDA
  Kaksinkertainen Oscar-voittaja (« Klute », « Coming Home ») seitsemässä ehdokkuudessa; kertaluonteinen Emmy-voittaja (”The Dollmaker”) viidessä ehdokkuudessa; AFI -elämän saavutus; Cecil B. DeMille -palkinto.

  DIANE KEATON
  Kertaluonteinen Oscar-voittaja (”Annie Hall”) neljässä ehdokkuudessa; kertaluonteinen Emmy-ehdokas; AFI elämän saavutus.

  SHIRLEY MACLAINE
  Kertaluonteinen Oscar-voittaja (”Endearment-ehdot”) kuudessa ehdokkuudessa; kertaluonteinen Emmy-voittaja (« Gypsy in My Soul ») kuudessa ehdokkuudessa; Kennedy Centerin kunnianosoitukset; AFI -elämän saavutus; Cecil B. DeMille -palkinto.

  GENA ROWLANDS
  Kaksi kertaa Oscar-ehdokas; kolminkertainen Emmy-voittaja (« The Betty Ford Story », « Stranger Face », « Hysterical Blindness ») kahdeksassa ehdokkuudessa; Kunnia -Oscar -palkinto.

  MERYL STREEP
  Kolminkertainen Oscar-voittaja (« Kramer vs. Kramer », « Sophien valinta », « Rautarouva ») 21 ehdokkuudessa; kolminkertainen Emmy-voittaja (“Holocaust”, “Angels in America”, “Five Came Back”) viidessä ehdokkuudessa; Kennedy Centerin kunnianosoitukset; AFI -elämän saavutus; Cecil B. DeMille -palkinto.

  BARBRA STREISAND
  Kaksinkertainen Oscar-voittaja (« Funny Girl », « A Star Is Born ») viidessä ehdokkuudessa; nelinkertainen Emmy-voittaja (« My Name Is Barbra », « Barbra: The Concert », « Timeless ») yhdeksässä ehdokkuudessa; Kennedy Centerin kunnianosoitukset; AFI -elämän saavutus; Cecil B. DeMille -palkinto.

  VAIN PUU
  Kertaluonteinen Oscar-ehdokas; nelinkertainen Emmy-voittaja (« Hill Street Blues », « L.A. Law », « Miss Evers ‘Boys », « The Practice ») 18 ehdokkuudessa.

  Latest Posts