More

  « Survivor 41 »: Onko Yase -heimo tehnyt oikean päätöksen pitämällä Tiffany (jälleen) jaksossa 2?

  Survivor 41: n toinen jakso oli hieman deja vu keltaiselle Yase -heimolle. Hävittyään ensimmäisen Immunity Challengen ja äänestämällä Eric Abraham ensi -illassa he menettivät jälleen jaksossa 2, jossa heidän viiden hengen heimonsa laski neljään. Ja jälleen kerran, Tiffany Seely kohtasi katkaisupalkin vain pelastaakseen liittolaisensa, Evvie Jagoda ja Liana Wallace . Sen sijaan ryhmä päätti äänestää 34-vuotiaan neurokirurgin David Voce . Mutta soittiko Yase oikein? Äänestä kyselyssämme ja puolusta valintasi kommenttikentässä.

  Xander Hastings on osoittautunut katsottavaksi pelaajaksi, sillä tämän jakson aikana hän löysi Beware Advantage -ohjelman ensi -illassa saamansa ylimääräisen äänietujen lisäksi. Mutta sillä oli hintansa, koska hän ei voi äänestää missään heimoneuvostossa, ennen kuin Varokaa etu löytyy kahden muun heimon leireiltä. Tämä sai pelaajat, kuten Evvie ja Tiffany, harkitsemaan hänen ottamista ulos, kun he vielä pystyivät.

  Se oli myös vaikea jakso Yaselle, koska he jatkoivat kamppailua ilman ruokaa ja muita tarvikkeita. Tämä energian puute näkyi helposti haasteessa Tiffanylle, joka kamppaili jopa päästäkseen tasapainopalkin yli pelkästä uupumuksesta. Tämä hidasti hänen heimoaan merkittävästi, koska heidän oli pakko odottaa häntä, kun muut heimot olivat jo koonneet palapelinsa lopussa.

  Ennen heimojen neuvoston strategiaa Voce ja Xander halusivat viedä Tiffanyn, kun taas Evvie, Liana ja Tiffany halusivat pysyä yhdessä ja keskustelivat Xanderin äänestämisestä. Mutta Tiffany tuli pian vainoharhaiseksi, että Xanderilla saattaa silti olla jonkinlainen epäjumala ja hän kampanjoi äänestämään Vocen. Kolmikko meni lopulta Tiffanyn suunnitelman kanssa lopulta, kun Voce lähetettiin pakkaamaan. Kuten ensi-illassa osoitettiin, Evvie, Liana ja Tiffany asettavat pitkän aikavälin liittoumansa etusijalle kaikkeen muuhun verrattuna, ja on hauska nähdä, voivatko he pitää sen kiinni vai tekivätkö ne lopulta vakavan virheen.

  Muista tehdä ennustuksesi vaikuttaaksesi TV -kilparadan kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi vasta juuri ennen seuraavan jakson ilmestymistä CBS: ssä. Kilpailet voittaaksesi ikuiset kerskailuoikeudet ja paikan Survivor -tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa todellisuus -TV -keskusteluryhmässämme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts