More

  Tanssii tähtien kanssa sukupuolten välinen ero: Naiset pyyhkivät tanssilattiaa miesten kanssa toistaiseksi

  Ensimmäisen eliminoinnin lopussa oli yksi miespuolinen julkkis ( Martin Kove ) ja yksi naispuolinen julkkis ( Christine Chiu ) ”Tanssii tähtien kanssa” -elokuvan lopussa. yö, kun Kove lähetettiin lopulta kotiin tuomarien toimesta. Mutta jos tarkastelet vain tuomareiden pisteitä ennen kuin otat huomioon katsojien äänestäjät kotona, ilmeni mielenkiintoinen ero: kahden viikon kilpailun jälkeen tulokset ovat pudonneet lähes täydellisesti sukupuolten mukaan.

  Viikkojen 1 ja 2 pisteet yhdistettiin tuomarien pisteisiin molemmilta viikoilta, jotta voitaisiin määrittää, kuka olisi kahdessa viikossa, ennen kuin tuomarit lopulta valitsivat yhden kahdesta alimmasta lähetettäväksi kotiin. Ja tuomarit suosivat voimakkaasti naisia ​​miehiä kohtaan. Kuusi parasta tähteä olivat kaikki naisia: Amanda Kloots (60), JoJo Siwa (60), Melanie C (57), Suni Lee (56), Melora Hardin (53) ja Olivia Jade (52). Kuusi alinta tähteä olivat kaikki miehiä: Kove (28), Iman Shumpert (46), Matt James (46), Brian Austin Green ( 47), Cody Rigsby (48) ja Jimmie Allen (49). Kolme tasapeliä jäi kesken: parin pistemäärän saaneet naiset Chiu ja Kenya Moore sekä eniten pisteitä saanut mies Mike “The Miz” Mizanin , kaikki 50 pistettä palanen.

  Tarkoittaako tämä sitä, että naiset hallitsevat esitystä tällä kaudella, kun taas miehet putoavat kuin kärpäset? Ei välttämättä. Katsokaa vain, mitä Chiulle tapahtui: vaikka hän voitti melkein kaikki miespuoliset julkkikset, katsojaäänet työnsivät kaikki ennen häntä, paitsi Kove, jättäen tuomareille helpon päätöksen lähettää Kove kotiin. Mutta jos fanit näyttävät edelleen miespuolisia julkkiksia, saatamme päätyä viikkoihin, jolloin kaksi korkeamman pistemäärän omaavaa naista päätyvät alimpaan, ja tuomareiden päätökset eivät ole läheskään yhtä helppoja.

  Ei tietenkään ole mitään takeita siitä, että miehet pysyvät tulostaulukon lopussa. Jotkut DWTS: n ikimuistoisimmista kilpailijoista ovat epäonnistuneita, jotka kamppailevat varhain, mutta osoittavat parannusta koko kauden ajan. Olemme nähneet tämän potentiaalin kaikissa miehissä, erityisesti Shumpertissa, Allenissa ja The Mizissä, joiden tulokset paranivat merkittävästi viikosta viikko toiseen. Tiedämme jo, että fanit tukevat heitä, joten pidä silmällä heitä painostamaan naisia ​​Mirror Ball Trophy -kilpailussa.

  Muista tehdä ennustuksesi, jotta kilpailijat näkevät, miten heillä menee kilparadan kertoimissamme. Voit muuttaa ennusteitasi vasta juuri ennen seuraavan jakson ilmestymistä joka maanantai ABC: llä. Kilpailet voittaaksesi paikan tulostaulukossamme ja ikuiset kerskailuoikeudet. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa todellisuus -TV -keskusteluryhmässämme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts