More

  Cody Rigsby ja Cheryl Burke ansaitsivat paremman kuin Dancing with the Stars -tuomarien pelätty 6-6-6 elokuvassa Britney Night

  Toinen viikko, uusi haaste Dancing with the Stars -kilpailijan Cody Rigsbyn ja hänen kumppaninsa Cheryl Burke kanssa. Koska Burke sai COVID-19-tartunnan viime viikolla ja joutui asettamaan karanteeniin, heidän toisen viikon salsaansa arvioitiin harjoitusesityksen perusteella. Kolmannella viikolla hän oli edelleen karanteenissa ja Rigsbyn liian positiivinen COVID-testi, mutta he yrittivät jotain vielä kunnianhimoisempaa: live-jazz-rutiinia kodeistaan. Mutta en usko, että tuomarit antoivat heille tarpeeksi kunniaa sitkeydestä vaikeissa olosuhteissa. Katso heidän « Britney Night » -rutiiniaan yllä ja lue, mitä tuomarit sanoivat alla.

  Bruno Tonioli : ”Ihailen todella sitkeyttä, sitoutumista kaikesta huolimatta. Toivon, että olisit täällä, koska tiedän, että sinulla on kyky, mutta on erittäin vaikea arvioida erityisesti synkronointia, koska kun muodot eivät ole täsmälleen samalla tasolla, silmäsi johtaa yleensä yhdestä toiseen. Ja tiedän, että olette molemmat hyviä. Rakastan sinua. Se oli erittäin hyvä yritys. ”

  Carrie Ann Inaba : ”Hyvästi teille molemmille COVID -tanssista, koska tiedän, että COVID ei ole vitsi, joten olen erittäin vaikuttunut teistä molemmista. Mutta katso, meidän on arvioitava se sen mukaan, mitä meillä on tässä juhlasalissa, ja se vertaa, ei aivan … Tiedän, se on höpö hetki, mutta totuus on, että se ei ollut niin suuri kuin tiedän, että voit olla ja se on pettymys, mutta olen niin iloinen, että sait vihdoin Britney -hetkesi. ”

  Len Goodman : Nämä ovat outoja aikoja, ja ne heittävät outoja skenaarioita. En ollut varma, miten tämä toimii, mutta minun on sanottava, että luulin, että olit selkeä ja tiukka yhdessä. Tiedän, että se on vaikeaa, mutta missä voit, sait sen pienen vaihdon hatun kanssa ja niin edelleen. Luulin olosuhteiden mukaan, että teit loistavaa työtä. Hyvin tehty. »

  Helvetin paljon heikkoa kiitosta? Rigsby ja Burke kohtasivat haasteen, jota ei koskaan ennen nähty DWTS -ohjelmassa, ja vaikka tuomarien ei olisi reilua antaa heille erityiskohtelua, Rigsby antoi rahoilleni paremman suorituskyvyn kuin pari muuta juhlasalissa, eikä heidän tarvinnut oppia ja synkronoida rutiiniaan Zoomin kautta. Joten olin yllättynyt, kun he saivat tuomarista kuusi kautta linjan, joten he saivat yhteensä 18/30, vähemmän kuin mikään muu kilpailija tällä viikolla. Rigsbyn ja Burken onneksi he saivat tarpeeksi katsojaääniä pelastaakseen heidät eliminoinnista. Meidän on nähtävä, miten he valmistautuvat ensi viikkoon ja ovatko he vielä valmiita palaamaan lihaan.

  Muista tehdä ennustuksesi, jotta kilpailijat näkevät, miten heillä menee kilparadan kertoimissamme. Voit muuttaa ennusteitasi vasta juuri ennen seuraavan jakson ilmestymistä joka maanantai ABC: llä. Kilpailet voittaaksesi paikan tulostaulukossamme ja ikuiset kerskailuoikeudet. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa todellisuus -TV -keskusteluryhmässämme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts