More

  John Oliver ottaa esteenä olevat demokraatit Joe Manchinin ja Kyrsten Sineman tehtävään

  John Oliver avasi sunnuntain ”Last Week Tonight” -puheenvuoron puhumalla presidentti Joe Bidenin Build Back Better Actista, joka maksaa noin 3,5 biljoonaa dollaria seuraavan vuosikymmenen aikana ja joka maksetaan pääasiassa varakkaiden veronkorotuksilla. Lakiesityksessä rahoitettaisiin moniin asioihin, kuten kotihoitoon, yleiseen pre-k: hen, ilmaiseen yhteisöopistoon, ilmastonmuutoksen torjuntaan, laajennettuun Medicareen ja lasten verohyvityksen jatkamiseen, mikä arvioi hankkeen merkitsevän 4,3 miljoona vähemmän köyhyydessä eläviä amerikkalaisia ​​lapsia.

  « Se on iso juttu ja tekisi tästä maasta paremman paikan – mutta tässä on ongelma, koska lakiesityksen hyväksymiseksi demokraatit käyttävät jotakin niin sanottua » sovintoa « kiertääkseen vääristelyn, mikä vaatii jokaisen demokraattisen senaattorin tukea « , Oliver sanoi. « Ja valitettavasti maltilliset, kuten Kyrsten Sinema ja Joe Manchin, väittävät, että se maksaa liikaa. »

  Edistykselliset lainsäätäjät sanovat vastatoimena vastustavansa kahdenvälistä infrastruktuurilakia, jota Arizonan Sinema ja Länsi -Virginian Manchin tukevat, ellei suurempi Build Back Better -laki kulje sen rinnalla.

  Oliver totesi, että Bidenin kunniaksi presidentti on toistaiseksi edistyneiden puolella, « tai ainakaan jättänyt ne myymättä », koska lakiesitys sisältää laajalti suosittuja politiikkoja, joita Biden jatkoi voittaakseen presidenttikauden. « Mutta Sinema ja Manchin eivät vaikuta siltä », Oliver sanoi. Manchin ei edes liikuttunut, kun huolestuneet länsivirginialaiset meloivat jahdilleen kajakkeissaan painostaakseen häntä siitä, miksi hän pitää laskua. « Teemme kaikkemme luodaksemme hyviä mahdollisuuksia » Länsi -Virginian köyhille, hän sanoi, mikä on tyhjin lupaus, jonka poliitikko voi antaa.

  « En ole varma, mihin kapitalismin vaiheeseen olemme päässeet, jos menemme nyt melomaan poliitikon huviveneelle anomaan häntä auttamaan köyhiä, mutta sen on oltava yksi viimeisistä », Oliver sanoi. « Olen melko varma, että se menee: valtameri tulessa, kirjakauppamiljardööri lähtee planeetalta, sitten narttu sanoo ei, ja sitten se on periaatteessa ohi. »

  Mutta ainakin Manchin puhuu lainkaan ihmisten kanssa, toisin kuin Sinema, joka on ollut raivostuttavan läpinäkymätön toimittajien ja äänestäjien kanssa siitä, miksi hän vastustaa lakia ja mitä hänen tulee tukea sen tukemiseksi. Ja sen sijaan, että hän olisi käsitellyt laskun neuvotteluja, hän lähti takaisin Arizonaan osallistumaan varainkeruun huippuluokan kylpylään.

  Jopa Sineman kannattajat sanovat, että hän « tanssii oman rumpunsa tahdissa » ja asettaa etusijalle asioita, kuten Ironman -kilpailun harjoittelua senaattoritehtäviinsä nähden.

  « Nämä siviilin ominaisuudet voivat tehdä sinusta » hauskan epäkeskoisen « , mutta kun olet senaattori, se tekee sinusta vain huonon työssään », Oliver sanoi.

  Hän päätti ottamalla obstruktionistidemokraattien parin tehtäväkseen. « Katso, tämä lakiesitys voi hyödyttää merkittävästi ihmisten elämää, ja jos estät sen, olet velkaa ihmisille enemmän kuin veneen takaa huudetut epämääräiset epäluulot ja söpö » Olen senaatissa « -kommentti, koska jos nämä kaksi pitävät tämä ikkuna ylöspäin, heidän ikkunansa sanomalla « olen senaatissa » saattaa sulkeutua nopeasti.  »

  Oliverin tärkein tarina oli PFAS, haitalliset kemikaalit kulutustavaroissa. Sen voi katsoa YouTubesta. ”Last Week Tonight” voidaan katsoa kokonaisuudessaan HBO Max -kanavalla.

  Tee ennusteet Gold Derbyssä nyt. Lataa ilmainen ja helppo sovelluksemme Apple-/iPhone -laitteille tai Androidille (Google Play), jotta voit kilpailla muiden faneiden legioonia vastaan ​​sekä asiantuntijamme ja toimittajamme parhaiden ennustetarkkuustulosten saavuttamiseksi. Katso uusimmat ennustusmestarimme. Voitko johtaa arvostettuja tulostaulujamme seuraavaksi? Muista aina pitää ennusteet ajan tasalla, koska ne vaikuttavat uusimpiin kilparadan kertoimiin, jotka pelottavat Hollywoodin päälliköitä ja tähtiä. Älä missaa hauskaa. Puhu ja jaa hämmentävät mielipiteesi kuuluisilla foorumeillamme, joissa 5000 showbiz -johtajaa piilee päivittäin seuratakseen uusimpia palkintoja. Kaikki haluavat tietää: Mitä mieltä olet? Ketä ennustat ja miksi?

  Latest Posts