More

  ”The Voice” -pilkkuvideo: Brittany Bren sokea koe The Weeknd -kannessa saa harvinaisen neljän tuolin vuoron

  Brittany Bree on pian nimi, jonka kaikki neljä The Voice -valmentajaa kutsuvat. Tulevan 4. lokakuuta NBC: n todellisuus-tv-ohjelman jakson aikana Brittany ottaa The Weeknd -sarjan ”Call Out My Name” sokeaan koe-esiintymiseensä ja ansaitsee harvinaisen neljän tuolin vuoron John Legendilta , Ariana Grande , Kelly Clarkson ja Blake Shelton . Sen jälkeen kun supertähtituomarit riitelevät keskenään siitä, kuka olisi parempi valmentaja, Brittanylle annetaan mahdoton päätös valita, mihin joukkueeseen hän haluaa liittyä. Katso ”The Voice” -piirtovideo yllä.

  Ariana on ensimmäinen, joka yrittää houkutella Texasissa asuvaa Dallasia joukkueeseensa kertoen hänelle olevansa « uskomaton ». Hän jatkaa: ”Rakastan ääntäsi. Nautin todella äänestäsi. Rakastin juoksujasi, niiden täyteyttä, sielua, tekstuuria. Mielestäni aikomus on todella tärkeä, ja mielestäni jokainen tekemäsi valinta lisäsi niin paljon emotionaalista arvoa. Ja se on mielestäni todella tärkeää esiintyjässä. Haluaisin olla valmentajasi. Haluaisin pitää kädestäsi tämän läpi. ” Sitten Ariana sanoo lauluäänellä: « Haluaisin, että valitsisit minut! »

  John soittaa: « Joskus kuulemme äänen, joka vain tarttuu meihin ja energia räjähtää lavalta. » Kun Bretagne paljastaa, ettei hän ole koskaan esiintynyt kirkonsa ulkopuolella, hän vastaa: « Luulen, että voit mennä niin pitkälle, ja haluaisin sinun tekevän sen Team Legendissä. »

  Kelly tunnistaa ”tarinankerrontakykynsä” ja sanoo olevansa myyty, kun Brittany osui kappaleen kuoroon. « Olin kuin » Voi luoja « , Kelly paljastaa. ”Haluaisin olla kumppanisi tässä kilpailussa. Tiedän kuinka navigoida kilpailussa. Tiedät, olen voittanut tämän esityksen aikaisemmin ja uskon, että jos äänesi ei ole finaalissa, jotain on pielessä. ”

  Lopuksi Blake selittää, kuinka hän on « huolissaan » Bretagnesta, koska hän voi « todella pilata » valitsemalla väärän valmentajan. « Tarvitset jotain vakaampaa kuin mitä täällä tapahtuu », Blake vitsailee. Hänen mukaansa Kelly luopui kotivaltiostaan ​​Texasista, John jätti kirkkonsa ja Ariana voisi olla kaikkien aikojen « huonoin valmentaja », joten Blake on paras vaihtoehto.

  Videoleike katkeaa ennen kuin saamme selville, mihin joukkueeseen Brittany liittyy, mutta voit saada selville katsomalla The Voice -kauden 5. jakson viidennen jakson maanantai -iltana NBC: llä. Brittany on nyt viides taiteilija, joka saa neljän tuolin kierroksen tämän 21. kauden aikana. > Gymani (Team Kelly), Carson Peters (Team Blake) ja Holly Forbes (Team Kelly).

  Latest Posts