More

  Owen Wilsonin ”SNL” -monologi muistuttaa eräästä häikäisevästä katsauksesta hänen näyttelijähenkilöstään

  Owen Wilson isännöi “Saturday Night Live” -kauden 47 ensi -iltaa 2. lokakuuta musiikkivieraana Kacey Musgraves . Huolimatta vuosikymmenistä alalla, tämä merkitsee Wilsonin ensimmäistä kertaa isännöivää ”SNL” -tapahtumaa, vaikka hän esiintyi cameo -osana ”Zoolander” -hahmona Hanselina NBC -luonnossarjan vuoden 2016 jaksossa. Samaan aikaan tämä on Musgravesin toinen esiintyminen musiikkivieraana vuoden 2018 jälkeen. Aloitusmonologissaan Wilson puhui elämästä, joka kasvoi « unohdetuksi » keskimmäiseksi lapseksi, kun taas hänen veljensä, Luke ja Andrew, seurasivat ohjelman yleisöä.

  Näyttelijä jatkoi keskustelua jännityksestään tehdä jotain livenä, toisin kuin tyypillinen tapa tehdä elokuva, odottaen sitten vuoden saadakseen arvosteluja. Mutta kuten Wilson totesi, « ihmiset luultavasti twiittaavat arvosteluja juuri nyt. » Hän totesi, että vaikka ihmiset sanovat, että jos luet hyviä arvosteluja, sinun on myös luettava huonoja, mutta hän ei tue tätä ajattelua. « Pahat eivät puhu minulle samalla tavalla », hän huudahti.

  Hän toi esiin merkittävän pannun teoksestaan, jossa todettiin, että hänen näyttelijähenkilöllään « on kaikki kunnianhimo kuin vanha kultainen noutaja, joka makaa tulen vieressä ». Hän myönsi, että hän saattoi joskus olla syyllinen rannikolla liikkumiseen, mutta helvetti, kun Daniel Day-Lewis jäi eläkkeelle, tiesi, että hänen täytyi tehdä « Cars 3 ». Kuka muu sen tekisi?

  Wilson jatkoi keskusteluaan SNL -isäntien vanhasta tasosta, joka kehui kuinka suuren esityksen he olivat järjestämässä, mutta hän tyytyi realistisempaan viestiin. « Laita mukavin flanellisi päälle ja ehkä me vain rentoudumme seuraavat 90 minuuttia », hän sanoi. « Sulje silmäsi, rentoudu. » Loppujen lopuksi « Useimmat ihmiset haaveilevat paremmin silmät kiinni ».

  Wilson mainostaa uutta rooliaan tulevassa Wes Anderson -elokuvassa « The French Dispatch », joka on kahdeksas yhteistyö ohjaajan kanssa. Näyttelijä näytteli aiemmin tänä vuonna Disney+ -sarjassa Loki Mobius M.Mobiusina sekä Amazonin alkuperäisessä elokuvassa Bliss.

  Latest Posts