More

  Survivor 41 -videon yhteenveto jaksosta 2: ”Kukaan ei pidä mitään salassa”

  ”He vain kertovat toisilleen kaiken”, selittää Gold Derbyn Kevin Jacobson Survivor 41 -elokuvasta. Hän liittyy Marcus James Dixoniin ja Matt Nobleen viikoittaisessa Gold Derby Survivor -slugfestissämme. Kevin lisää: ”Kukaan ei pidä mitään salassa. Tämä tuntuu avoimelta kirjastolta. ” Katso vilkas keskustelu kaudesta 41, jakso 2, jonka otsikko on ”Jongleerausmoottorisahat”, yllä olevasta videokertomuksestamme.

  Syyskuun 29. jakso avattiin, kun Brad Reese kertoi Shan Smithille ja Genie Chenille , että hän vakoili poikia. Myöhemmin, kun Evvie Jagoda tapasi Deshawn Raddenin toisesta heimosta, hän kaatoi juorut siitä, mitä hänen rannallaan tapahtui. Ja kun Xander Hastings päätti hyödyntää Varokaa etua, hän luovutti kaikki yksityiskohdat Evvielle ja David Voce lle, mukaan lukien outo ”perhoset”.

  Marcus toteaa: ”Vuodesta toiseen katsot Survivoria, ja jotkut näistä ihmisistä paljastavat heti kaikki salaisuutensa ja se tulee takaisin. Luulen, että olisin pitänyt sen lähellä rintaani. ” Matt lisää: « Evvie on tehnyt niin hyvää työtä luodakseen luottamuksen Xanderin kanssa! »

  KATSO Survivor -kiista: 89% faneista haluaa « Tule sisään, kaverit » pysymään Jeff Probstin tunnuslauseena [POLL RESULTS]

  Evvie sijoittui hyvin heimoon kaikkien luullessa työskentelevänsä heidän kanssaan. Hänen alkuperäinen suunnitelmansa oli äänestää tyttöjen kanssa Xanderin poistamiseksi. Mutta äänestyksen tullessa vainoharhainen Tiffany Seely halusi syrjäyttää Vocen. Evvie oli sitä mieltä, että pojat saattavat olla luotettavampi ja luotettavampi pari. Lopulta hän tarttui tyttöihin ja lähetti Vocen kotiin. Matt päättää: ”Ilman Xanderin ääntä oli vaikea saada Tiffany ulos. Jos Evvie kääntää, äänet ovat edelleen 2-2. En usko, että hän kutisi tasapuolisen äänestyksen puolesta. Jos Xander saisi äänensä, se olisi antanut Evvielle enemmän luottamusta kääntyä. Sanottiin, että se menetti äänensä edun vuoksi, joka teki Tiffanyn vainoharhaiseksi. ”

  Gold Derbyn ennustuskeskuksessamme Evvie on säilyttänyt asemansa voittajana edelläkävijänä 31/10 kertoimella. Marcus yhtyy tähän arviointiin. Matt ja Kevin uskovat kuitenkin, että Shan voittaa todennäköisimmin. Hän on nyt toisella sijalla 4/1 kertoimella.

  Muista tehdä ennustuksesi vaikuttaaksesi TV -kilparadan kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi vasta juuri ennen seuraavan jakson ilmestymistä CBS: ssä. Kilpailet voittaaksesi ikuiset kerskailuoikeudet ja paikan Survivor -tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa todellisuus -TV -keskusteluryhmässämme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts