More

  Xavier Prather tekee historiaa Big Brotherin ensimmäisenä mustana voittajana: Katso päivitetty voittajaluettelo

  Historia tehtiin 29. syyskuuta, kun ”Big Brother” kruunasi kaikkien aikojen ensimmäisen mustan voittajansa: Xavier Prather . (Katso päivitetty voittajaluettelo.) Tämän 23. kauden alussa muodostettiin Cookout-liitto, joka koostui kuudesta afroamerikkalaisesta pelaajasta: Xavier, Derek Frazier , Azah Awasum < /strong>, Kyland Young , Hannah Chaddha ja Tiffany Mitchell . He äänestivät yksitellen kaikki muut kilpailijat, kunnes he pysyivät finaalissa 6. Keskiviikkoiltana yhdeksän hengen tuomaristo äänesti yksimielisesti Xavierin 750 000 dollarin pääpalkinnon myöntämisestä.

  Cookout hallitsi ehdottomasti tätä peliä ensimmäisestä päivästä lähtien, mikä teki heistä Big Brother -historian menestyneimmän liiton. Top 6: n saavuttamisen jälkeen ryhmän juhla oli lyhytikäinen, koska heidän oli pakko alkaa syödä omia. Tiffany ja Hannah olivat ensimmäiset uhrit, ja molemmat häädettiin kaksinkertaisella eliminoinnilla. Tiffany oli hankaillut joitakin liittolaisensa väärin, kun hän voitti kotitalouspäällikön kilpailun, jota hänen ei tarvinnut, ja Hannah syrjäytettiin, koska häntä pidettiin taitavana pelaajana ja Tiffanyn komentajana.

  Kun pelissä oli enää neljä henkilöä, Xavier varmisti paikkansa Final 3: ssa, kun hän voitti HOH ja Veto samalla viikolla. Hänen täytyi valita yksi henkilö liittymään hänen kanssaan finaaliin ja hän valitsi Derekin. Tämä valinta antoi myös Derekille oikeuden pelkästään käynnistää yksi henkilö pelistä (Kyland) ja pitää toinen (Azah).

  Xavier, Derek ja Azah pääsivät 85. päivään BB23 -talossa todistaen arvonsa kilpailijoina. Kun Xavier oli valinnut viimeisen kotitalouspäällikön kilpailun osan 1, Azah toipui ottamalla osan 2. Pariskunta kohtasi sitten suorassa televisiossa osassa 3, jossa he vastasivat trivia -kysymyksiin tuomariston jäsenten historian perusteella. Xavier voitti pienellä erolla ja sai 8/8 kysymystä oikein verrattuna Azahiin, joka teki 7/8.

  Derek ja Azah anoivat sitten tapauksensa Xavierille viedäkseen heidät finaaliin 2, ja X päätti kunnioittaa sopimustaan ​​Big D: n kanssa. /strong> jossa hän paljasti olevansa « surullinen ». Hän selitti myös, että hän olisi vienyt Xavierin loppuun, jos hän olisi voittanut viimeisen HOH -kilpailun, koska hän ajatteli, että hän pelasi liian hyvää peliä sijoittuakseen kolmanneksi.

  Myöhemmin tuomaristo koostui yhdeksästä – Azah, Kyland, Hannah, Tiffany, Alyssa Lopez , Claire Rehfuss , Sarah Beth Steagall , Derek Xiao ja Britini D’Angelo – äänestivät yksimielisesti Xavierin 750 000 dollarin sekillä. Koko kesän ajan Gold Derbyn lukijat ennustivat, kuka voittaa ”Big Brother 23”, ja tässä olivat lopulliset tulokset:

  1. Xavier Prather – kertoimet 2/13

  2. Azah Awasum – kertoimet 11/1

  3. Derek Frazier – kertoimet 20/1

  Latest Posts