More

  Julie Chen Moonves sanoo, että « Iso veli 23 » on Xavierin « häviävä peli »

  Joidenkin Big Brother 23 -lehteä katsovien on ollut jo jonkin aikaa selvää, että Xavier on voitettava – ja Julie Chen Moonves ajattelee samoin. « Minusta tämä on hänen pelinsä häviämistä », isäntä kertoo Entertainment Weeklylle. « Mitä hän on tehnyt väärin? Ei mitään. Mitä hän on tehnyt oikein? Melkein kaikki. Loppu. /. Tarina. »

  Jotkut saattavat olla eri mieltä siitä, että Xavier ei ole tehnyt mitään väärin – että « jotkut » ovat Kyland , joka melkein tuli iskuun X: n kanssa sen jälkeen, kun hänet oli häädetty torstaina. Ky syytti X: tä huonon esimerkin antamisesta veljenpoikalleen Kobelle, koska hän ei vienyt Ky: tä kahteen viimeiseen paikkaan – joten hänen mielestään vältti haasteiden kohtaamista. Chen Moonves sanoo, että hänen olisi oltava eri mieltä, jos Kyland vihjaisi X: n pelaavan pelkurimaista peliä. – Minusta Xavier on pelannut erinomaista peliä. Hän on noudattanut sääntöjä, hän on hauska ja rehellinen päiväkirjahuoneessa, hän on uskomattoman miellyttävä, ja veikkaan, että jos hän pääsee kahteen viimeiseen, hän esittelee tapauksensa kauniisti ”, hän sanoo. « Hän on lakimies. Hänet on tehty pelaamaan tätä peliä. ”

  X on askeleen lähempänä 750 000 dollaria voitettuaan viimeisen HOH: n osan 1, mutta Chen Moonves ei täysin hylkää Azah : n ja Derek F. : n mahdollisuuksia saada taskuja sekki. « Azahin vahvuus on, että hän on erittäin ystävällinen ja useimpien pitämä, jos ei kaikki tuomariston talossa. Lukuun ottamatta Hannahin harhaanjohtamista kaksinkertaisen häätöesityksessä, Azah ei todellakaan ole valehdellut kenellekään … ainakaan minun tietääkseni ”, hän sanoo. « Hän oli erityisen sympaattinen Britinin suhteen, joten hän on luonut paljon hyvää tahtoa taloon. »

  Ja vaikka Chen Moonves ei pidä « epäystävällisistä asioista », joita Big D sanoi Kylandista häätönsä jälkeen, hän ajattelee: « jos hän pääsee kahteen viimeiseen paikkaan ja voi hymyillä ja ottaa käyttöön sen rakastettavan viehätyksen (kuten olemme nähneet hänet) tehdä ennen), silloin hänellä on mahdollisuus. ”

  « Mitä olen oppinut katsomalla jokaisen kauden viimeiset kaksi peliä: » Jos pystyt esittämään tapauksesi rehellisesti ja nöyrästi, sinulla on todella hyvät mahdollisuudet voittaa « , hän selittää. « Jos sinulla on kärsimättömyyttä ja/tai ylimielisyyttä kahden viimeisen esityksen aikana, se yleensä kääntyy sinua vastaan. Älä anna egosi häiritä. Kuten olen kuullut Pat Rileyn sanovan kerran, ego tarkoittaa ’Jumalan reunaamista’ – ja minun nöyrän käsitykseni mukaan kun häivytät Jumalan, häviät. ”

  « Big Brother 23 » -finaali esitetään keskiviikkona kello 9/8c CBS: llä.

  Tee ennusteet Gold Derbyssä nyt. Lataa ilmainen ja helppo sovelluksemme Apple-/iPhone -laitteille tai Androidille (Google Play), jotta voit kilpailla muiden faneiden legioonia vastaan ​​sekä asiantuntijamme ja toimittajamme parhaiden ennustetarkkuustulosten saavuttamiseksi. Katso uusimmat ennustusmestarimme. Voitko johtaa arvostettuja tulostaulujamme seuraavaksi? Muista aina pitää ennusteet ajan tasalla, koska ne vaikuttavat uusimpiin kilparadan kertoimiin, jotka pelottavat Hollywoodin päälliköitä ja tähtiä. Älä missaa hauskaa. Puhu ja jaa hämmentävät mielipiteesi kuuluisilla foorumeillamme, joissa 5000 showbiz -johtajaa piilee päivittäin seuratakseen uusimpia palkintoja. Kaikki haluavat tietää: Mitä mieltä olet? Ketä ennustat ja miksi?

  Latest Posts