More

  Survivor 41 -fanit uskovat, että Ua -heimon olisi pitänyt käynnistää Ricard Foye ensi -illassa

  « Survivor 41 » -esityksessä oli « elävä » heimojen neuvosto, kun ua -heimo laskeutui kaaokseen ennen äänestämistä. Vaikka näytti kiveen hakatulta, että joko JD Robinson tai Sara Wilson äänestettäisiin, kaikki oli epäjärjestyksessä Tribalissa, missä kuiskailua tapahtui, mikä näytti siltä kuin uusi suunnitelma olisi muodostumassa. Lopulta Sara kuitenkin todella käynnistettiin neljällä äänellä häntä vastaan. Useimmat uuden Gold Derby -äänestyksen fanit kuitenkin ajattelevat, että joku muu olisi pitänyt äänestää ensin.

  Sen sijaan 32% faneista äänesti, että Ricard Foye olisi pitänyt valita. 31-vuotiaan lentoemännän näytettiin olevan ohjelmoija ensi-illan jaksossa ja kylvänyt siemeniä yrittääkseen äänestää JD: n, joka ei aivan toteutunut täällä, mutta saattaa tulevaisuudessa. On mahdollista, että jotkut käyttäjät ovat saattaneet olla poissa päältä, kun Ricard puhuu Immunity Challenge -tapahtumassa Jeff Probst : n « Tule sisään, kaverit » -lauseen muuttamisesta johonkin osallistavampaan, mikä aiheutti aaltoja verkossa.

  Ricardia seurasi tarkasti Brad Reese , joka keräsi 28% äänistä. Jaksossa näimme Bradin avoimesti sanovan, että Saran tai Shan Smithin pitäisi saada kenkä suoraan heidän eteensä. Sara yritti saada heimonsa sitoutumaan äänestämään Bradin heimojen neuvostossa, mutta se ei pitänyt kiinni.

  Mitä tulee muihin kyselytuloksiin, 20% äänestäjistä piti Ua -heimoa oikeana ottamalla Sara pois, kun taas 16% äänesti, että sen olisi pitänyt olla JD. Shan ja Genie Chen ansaitsivat kumpikin vain 2% ja nousivat mahdollisiksi varhaisiksi fanien suosikeiksi.

  Tässä ovat kaikki kyselyn tulokset, joissa kysyttiin, mikä Ua -heimon jäsen olisi pitänyt käynnistää ensin:

  1. Ricard Foye – 32%
  2. Brad Reese – 28%
  3. Sara Wilson – 20%
  4. JD Robinson – 16%
  5. Genie Chen – 2% (TIE)
  6. Shan Smith – 2% (TIE)

  Muista tehdä ennustuksesi vaikuttaaksesi TV -kilparadan kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi vasta juuri ennen seuraavan jakson ilmestymistä CBS: ssä. Kilpailet voittaaksesi ikuiset kerskailuoikeudet ja paikan Survivor -tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa todellisuus -TV -foorumillamme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts