More

  « Survivor 41 » jakson 2 yhteenveto: Kuka äänestettiin « Jongleerausmoottorisahoissa »?

  ”Survivor” palasi viime viikolla eeppisellä kahden tunnin ensi-illalla, jossa juontaja Jeff Probst toivotti Fidžille 18 uutta pelaajaa. Yasin Eric Abraham : n ja Ua: n Sara Wilsonin vastakkaisten eliminointien jälkeen jäljelle jääneet 16 hylättyä olivat valmiita toiselle kierrokselle. Voittiko Luvu -heimo jälleen koskemattomuuden pitäen lukunsa vahvana kuudessa? Vai vetivätkö Ua tai Yase ensimmäisen immuniteettivoitonsa estäen siten joukkuettaan menettämästä toista pelaajaa?

  Lue alta minuutti-minuutti « Survivor » -katsaus kaudesta 41, jakso 2, otsikolla « Jongleerausmoottorisahat », saadaksesi selville, mitä tapahtui keskiviikkona 29. syyskuuta kello 20.00. ET/PT. Muista sitten kuulostaa kommenttien osiosta CBS: n todellisuus -TV -ohjelmasi suosikkihäiriöistä, jotka ärsyttävät sinua eniten ja ketkä luulet lopulta liityvän Survivor -voittajaluetteloon ja voittavan miljoonan dollarin pääpalkinnon. Tässä ovat nykyiset heimojen jakaumat:

  LUVU TRIBE (sininen): Danny McCray , Deshawn Radden , Erika Casupanan , Heather Aldret , Naseer Muttalif , Sydney Segal

  UA TRIBE (vihreä): Brad Reese , Genie Chen , Jairus “JD” Robinson , Ricard Foye , < vahva> Shantel “Shan” Smith

  YASE TRIBE (keltainen): David Voce , Evvie Jagoda , Liana Wallace , Tiffany Seely , Xander Hastings

  Päivitä Survivor 41 -liviblogi päivittämällä tai lataamalla uusimmat päivitykset .

  20.00 – « Aiemmin » Survivor « -sivulla! » Kauden ensi -iltana Jeff jakoi pelaajat kolmeen heimoon: Luvu, Ua ja Yase. Ua voitti ensimmäisen palkintohaasteen, joten kaksi muuta heimoa joutui ansaitsemaan piikivinsä antamalla kaksi kaatopaikkaa (Danny ja Deshawn Luvussa, Voce ja Xander Yasessa) täyttämällä suuret tynnyrit merivedellä. Myöhemmin jaksossa Luvu voitti koskemattomuushaasteen lähettämällä kaksi muuta ryhmää heimoneuvostoon. Yase äänesti Abrahamia, kun taas Ua käynnisti Saran, mikä jätti peliin vain 16 pelaajaa. Ketkä äänestetään tänä iltana?

  20:01 – Erään viime aikojen myrskyisimmän heimoneuvoston jälkeen Brad järkyttyi jättämällä hänet ulos. Koska Brad halusi saada ylivallan hankkimalla tietoja, hän yritti kuunnella JD: tä ja Ricardia heidän vesijohdon aikana. JD kertoi Ricardille, että tänä aamuna hän on rauhallinen tuntuessaan vainoharhaiseksi johtaessaan ensimmäiseen heimoneuvostoon, joka vakuutti Bradin, että JD: llä on oltava piilotettu epäjumala. Shan oli huolissaan Bradin hiipimisestä, koska se osoitti, että hän pystyy tekemään sen kenelle tahansa. Shan kertoi heti Ricardille Bradista ja asetti hänet edelleen ulos Ricardin kanssa.

  20:05 – Luvussa Naseer oli tietoinen siitä, että hän ei halua pysyä johtajana liian aikaisin, joten huolimatta siitä, että hän osasi tehdä tulipalon ilman piikiviä, hän käytti sitä silti piikiven avulla. . Kaiken kaikkiaan Naseer osoitti Sydneylle olevansa välttämätön heidän selviytymisensä heimona leirin ympärillä olevien taitojensa vuoksi.

  20:10 – Yase -heimo kamppaili ruuan kulutuksen puutteen kanssa jo 4. päivänä, mutta se oli vähiten huolestuttavaa Xanderille, joka halusi hyödyntää aikaa muilta katsoakseen vihjeitä ja epäjumalia varten. Varmasti hän löysi ”varokaa” -etun, joka varoitti häntä avaamasta sitä, koska hänen oli pakko käyttää sitä tai hän ei voinut ottaa riskiä ja jättää sitä jonkun muun löydettäväksi. Lopulta hän jatkoi riskinottoa ja siellä se oli-kolmisuuntainen jaettu koskemattomuus. Kuten selitetty, jokaisella rannalla on yksi osa idolia, ja sen aktivoimiseksi hänen on lausuttava salainen lause koskemattomuushaasteessa ja odotettava kahden muun haltijan lausuvan muita salaisia ​​lauseita. Älykkäästi Xander kertoi liittolaisilleen Evvielle ja Davidille eduista ja huomautti, että hänellä ei ole ääntä, ennen kuin idoli aktivoidaan. Jo liitossa Xanderin ja Davidin kanssa Evvie päätti työskennellä mieluummin heimon naisten kanssa, joten hän meni Lianan ja Tiffanyn luo kertomaan Xanderin vallasta.

  20:19 – Immuniteettihaasteessa Xander löysi tilaisuuden lausua lauseensa siitä, että kuolleet perhoset ovat sukulaisia, mutta se putosi kuuroille ja hämmentyneille korville. Haasteeseen heimot kilpailevat vesiväylän kautta kilpa -palapeliin ja kaksi ensimmäistä heimoa, jotka päättyivät, ansaitsisivat koskemattomuuden ja palkinnon pyydysten muodossa. Sydney sai Luvun johtoon vedessä, joka jatkui vasta sen jälkeen, kun Brad ja Tiffany kamppailivat omilla jaloillaan. Tiffany ei päässyt Yasin tasapainopalkin yli, antaen tilaa Ualle päästäkseen palapeliin paljon edellä. Onneksi Liana oli peto Yasin viimeisessä osassa, joten Evvie ja David pystyivät aloittamaan palapelin. Mutta siihen mennessä Luvu nautti jo terveestä lyijystä, mikä johti siihen, että he olivat ensimmäinen heimo, joka vaati koskemattomuutta. Huolimatta kamppailustaan, JD ja Ricard taistelivat Yasin noususta ansaitakseen toisen koskemattomuuden ja lähettääkseen Yasin takaisin heimoneuvostoon.

  20:28 – Ennen heimojen lähettämistä Jeff antoi voittajaheimo Luvulle päätöksen tehdä. He valitsisivat kaksi pelaajaa lähtemään yhdessä matkalle tekemään yksityisen päätöksen. Heidän ensimmäisen valintansa on oltava Yase ja toinen toisen heimon. He valitsivat Evvin Yasesta ja lähettivät sitten Deshawnin omasta heimostaan ​​liittymään häneen.

  20:33 – Takaisin leirillä Tiffany oli pahoittelukierroksella huonosta suorituksestaan ​​vaakapalkissa. Hän myönsi syyksi heimon menettämiseen, mutta tunsi olonsa mukavaksi asemassaan heimossa Evvien ja Lianan rinnalla. Kun Evvie oli poissa leiristä ja Xander ilman äänestystä, Davidilla ja Xanderilla oli vähän tilaa miettiä, mitä tehdä heimojen neuvostossa. David piti välttämättömänä mennä Lianan luo anomaan Tiffanyn poistamista, ja vaikka hän pelasi hänen kanssaan, Liana meni suoraan Tiffanyn luo pitäen tiukasti kiinni naisliitosta ja mahdollisuudesta ottaa Xander pois.

  20:37 – Samaan aikaan Evvie oli iloinen mahdollisuudesta tavata muita pelaajia, koska Yase tulee selvästi vaihtamaan ja/tai sulautumaan epäedulliseen asemaan. Evvie esitti Deshawnin kanssa « toistensa auttamista » ja teki selväksi, että hän ei voi mitenkään vaarantaa äänensä menettämistä heimoneuvostossaan, jotta hän voi käyttää näitä tietoja miten hän tarvitsee hyötyäkseen. Saadakseen edelleen suosiota Deshawnin kanssa Evvie oli avoin siitä, että he todennäköisesti äänestävät Xanderin, ja paljasti kolmitie-idolin salaisuuden. Huippukokouksen jälkeen Evvie ja Deshawn saivat saman mahdollisuuden suojella tai vaarantaa äänensä. Kuten luvattiin, Evvie suojeli äänensä ja Deshawn vaaransi äänensä.

  20:46 – Palattuaan Evvie vahvisti, että hänellä oli sama riski ottaa kuin Xander. Hän teki selväksi, että hän suojeli äänestystään, jota kaikki näyttivät uskovan, ja liittyi sitten nopeasti Tiffanyn ja Lianan kanssa kosketuksiin. He vahvistivat haluavansa sokeuttaa Xanderin tietäen, että he joutuvat fyysisesti epäedulliseen tilanteeseen riippumatta. Evvie meni sitten kavereiden luo ja vahvisti heidän kanssaan, että Tiffany on äänestys. Muualla Tiffany ja Liana keskustelivat siitä, että Tiffany antaa äänestyksen Davidille suojellakseen itseään siltä varalta, että Xander esittää epäjumalia. Tiffany meni sitten Evvielle edelleen paniikissa eikä uskonut, että heidän suunnitelmansa oli turvallinen tie. Tiffanyn villitys sai Evvin kyseenalaistamaan työskentelyn hänen kanssaan ja ottamaan Xanderin, joka todella luottaa häneen.

  20:51 – Heimoneuvostossa Xander teki parhaansa toimiakseen kuin hänellä ei olisi aavistustakaan siitä, mitä hän tekee pelissä, mutta David sanoi, että he tietävät, että he vuotavat verta heimo ja heidän on lopetettava se. Liana sanoi, että kaikkien näkemys siitä, mistä verenvuoto tulee, on erilainen ja että vain ääni voi ratkaista tämän heimolle. Tiffany esitti sosiaalisen pelinsä syyksi jäädä, vaikka myönsi olevansa syy siihen, miksi he menettivät fyysisen haasteen. Evvie punnitsi strategiaa vaihtamalla ja sulautumalla mielessä, mutta myönsi, että ei ole mitään keinoa tietää, mitä on tulossa ja milloin ja niin, mikä tekee siitä vaikean päätöksen.

  20:55 – Äänestyskopissa Xander ei voinut äänestää eikä kukaan pelannut laukaustaan ​​pimeässä pelissä. Ilman etua tai epäjumalia Jeff luki äänet: Tiffany, David, David, David. Tällä äänestyksellä David näytti sokealta ja Xander näytti pelästyneeltä ja pettyneeltä siitä, että hänen liittoumansa Evvien kanssa ei ollut sitä mitä hän oli luvannut.

  SEURAAVA AIKA : Bradin jännitys, Lianan kyyneleet ja vaara Sydneyn horisontissa.

  Muista tehdä ennustuksesi vaikuttaaksesi TV -kilparadan kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi vasta juuri ennen seuraavan jakson ilmestymistä CBS: ssä. Kilpailet voittaaksesi ikuiset kerskailuoikeudet ja paikan Survivor -tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa todellisuus -TV -foorumillamme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts