More

  Survivor 41 -katsojien mielestä Yase -heimon olisi pitänyt äänestää Tiffany Seely ensi -illassa

  ”Survivor 41” sai ensi -iltansa viime viikolla ja fanit kiistelevät jo siitä, kuka olisi pitänyt äänestää ensin. Se oli 50-vuotias kyberturvallisuusanalyytikko Eric Abraham , joka joutui onnettomuuteen olla kauden ensimmäinen saapas, koska hänen yase-heimonsa äänesti yksimielisesti. Mutta jotkut fanit luulevat tehneensä väärän puhelun äskettäisen kyselymme mukaan.

  Abraham oli väittänyt aiemmin jaksossa, että Tiffany Seely ei painottanut painoaan ensimmäisessä haasteessa ja oli siten heikko lenkki, johon pitäisi kohdistaa ensin. Tämä ei toiminut heimojen Evvie Jagoda ja Liana Wallace kanssa, jotka ilmoittivat Tiffanylle Abrahamin suunnitelmasta ja vakuuttivat loput heimosta ottamaan hänet pois.

  Vaikka 42,86% oli samaa mieltä yase -heimon kanssa siitä, että Abraham oli oikea henkilö ottamaan ensin, 44,9% sanoi, että sen olisi pitänyt olla Tiffany. Voitaisiin väittää, että fyysinen voima on tällä kaudella enemmän tarpeellista kuin koskaan, mutta näyttää siltä, ​​että Tiffany integroitui paremmin heimoonsa kuin Abraham. Ja kun peli lyhenee 39 päivästä 26: een, saattaa olla erityisen tärkeää, että heimot ja liittoutumat ovat mahdollisimman yhtenäisiä eteenpäin.

  Samaan aikaan vain kourallinen faneja ajatteli, että Evvin, Lianan tai David Vocen olisi pitänyt mennä ensin, keräämällä 4,08% äänistä, kun taas Xander Hastings ei saa yhden äänen kyselyssä. Xander ansaitsi ylimääräisen äänietueen ensi -illassa, mikä voi olla hyödyllistä numeroiden vähentyessä.

  Tässä ovat kyselyn täydelliset tulokset siitä, kenen Yasin olisi pitänyt äänestää ensin:

  1. Tiffany Seely – 44,9%
  2. Eric Abraham – 42,86%
  3. Evvie Jagoda – 4,08% (TIE)
  4. David Voce – 4,08% (TIE)
  5. Liana Wallace – 4,08% (TIE)
  6. Xander Hastings – 0%

  Muista tehdä ennustuksesi vaikuttaaksesi TV -kilparadan kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi vasta juuri ennen seuraavan jakson ilmestymistä CBS: ssä. Kilpailet voittaaksesi ikuiset kerskailuoikeudet ja paikan Survivor -tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa todellisuus -TV -foorumillamme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts