More

  Tanssii tähtien kanssa -viikon 2 slugfest: Uskaltaako he antaa JoJo Siwalle ja Jenna Johnsonille romanttisia tansseja?

  Kahden viikon kilpailun jälkeen JoJo Siwa on jo noussut yhdeksi Mirror Ball Trophy -kauden parhaista tarjoilijoista ”Tanssii tähtien kanssa”. Mutta yksi asia, jota emme ole vielä nähneet häneltä ja hänen pro -kumppaniltaan Jenna Johnson , on romanttinen rutiini. Osoittaako ”DWTS” tällaista läheisyyttä kahden tanssilattialla olevan naisen välillä? Keskustelin siitä ja paljon muusta Gold Derbyn avustajien Jeffrey Karen ja Cordell Martinin kanssa, kun katkesimme kauden toisen jakson, « First Elimination ». Katso slugfestimme yllä.

  Siwa on ensimmäinen DWTS-historian kilpailija, joka on koskaan kilpaillut samaa sukupuolta olevan kumppanin kanssa. Mutta ensimmäisten kahden viikon aikana hän ja Johnson suorittivat pikavaiheen ja cha cha: n, kaksi nopeatempoista rutiinia, jotka koskettivat Siwan hillittyä innostusta tanssilattialla. Mutta vaikka muut kilpailijat ovat jo päässeet esittämään tangoja, valsseja ja rumboja, Siwalla ei ole ollut mahdollisuutta hyödyntää tätä emotionaalisuutta. On liian aikaista sanoa, milloin ja milloin hän saa mahdollisuuden-tällä viikolla kolmea tanssityyliä ei ole vielä julkistettu-mutta kun otetaan huomioon, kuinka kauan esityksessä kesti saman sukupuolen kumppanuus ylipäätään minulla on silmät irrotettu puolueellisuuden merkkien varalta.

  Mutta Martin huomauttaa, että myös Siwan ikä voi olla huomionarvoinen. Hän on 18-vuotias, ja « usein nuorempien kilpailijoiden kanssa, kun hän saa seksikkäitä rumboja tai nykyaikaisia, se on heille erittäin haastavaa vain siksi, että heidän on vaikea todella hyödyntää tällaisia ​​tunteita », hän väittää. « He ovat teini -ikäisiä, joten heillä ei todellakaan ole ollut todellista kokemusta. » Se sanoi: « Luulen, että hän pystyy vetämään sen pois, koska hän on koulutettu tanssija. Joten ainakin hän voi myydä tanssin.  » Kare lisää: « En tiedä, vetävätkö ne sen sataprosenttisesti pois. Uskon, että heillä on potentiaalia. ” Ja kahden viikon kuluttua siitä, kun tuomarit kertoivat Siwalle, että hänen on pidätettävä energiansa paremmin, hitaampi tanssi olisi hänelle erinomainen mahdollisuus tehdä juuri niin.

  Muista tehdä ennustuksesi, jotta kilpailijat näkevät kuinka heillä menee kilparadan kertoimissamme. Voit muuttaa ennusteitasi vasta juuri ennen seuraavan jakson ilmestymistä joka maanantai ABC: llä. Kilpailet voittaaksesi paikan tulostaulukossamme ja ikuiset kerskailuoikeudet. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa todellisuus -TV -foorumillamme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts