More

  « Big Brother 23 » -spoilerit: Big D: llä on suuri ahdistus finaalista 2

  Se oli viimeinen viikonloppu « Big Brother 23 » -talossa, eikä täällä ole paljon muuta kuin Azah voitti viimeisen HOH:n osan 2, mikä pitää hieman jännitystä, kun kello tikittää keskiviikon aikaan. finaali.

  Azahin voittaminen Derek F.:n osassa 2 lauantaina ei ole täysin yllättävää, koska hän on itse asiassa voittanut kilpailun tällä kaudella, mutta hän ei. Ollakseni rehellinen, hän on päässyt lähelle muutaman viime kierroksen, mutta hän syyttää polviaan tästä menetyksestä. Azah ja Xavier kohtaavat osassa 3 livenä keskiviikkona määrittääkseen lopullisen HOH:n – ja oikeastaan ​​voittajan. Molemmat vievät Big D: n toistensa finaaliin lukitakseen voiton. X on vahvistanut kaksi viimeistä isoa D:tä useaan otteeseen, ja vaikka Azahilla ja Big D:llä ei koskaan ollut muodollista viimeistä kaksikkoa, hän on ollut hänen kaverinsa koko ajan ja hän on uskollinen. Lisäksi hän ei ole idiootti ja tietää, että X olisi vaikea voittaa.

  Suuri D tunsi olonsa huonommaksi kilpailun jälkeen ja X kertoi hänelle, että hänen pitäisi tuntea olonsa hyväksi, koska riippumatta siitä, kuka voittaa osan 3, « istut jollakin näistä kahdesta tuolista ». Hassua, iso D ei halua istua Azahin viereen, koska « en voi voittaa häntä ». X:n vieressä « Minulla on mahdollisuus taistella. » Sinun täytyy nauraa. Mutta tämä johtuu hänen uskomuksestaan, että naiset enemmistössä naispuolisessa tuomaristossa äänestävät automaattisesti Azahia, koska hän on nainen. Tyhmä, ongelmallinen asenne. Jos tämä olisi totta, X:llä ei myöskään olisi laukausta Azahia vastaan, ja tiedämme, että hän voittaisi jompaakumpaa heistä.

  Big D harjoitteli kahden viimeisen puheen sunnuntaina, mutta hänen huolensa alkoi kasvaa tuntien kuluessa, koska hän ei pysty hallitsemaan kohtaloaan. Hän kertoi Azahille sinä iltana, että hän ei voi voittaa häntä vastaan, mutta hänellä on mahdollisuus X:ää vastaan ​​ja vahvisti, että jos valinta olisi hänen, hän ottaisi X:n. Hän myös pahoitteli Kylandin häätöä, koska vaikka Ky olisi ottanut X:n, X olisi ottanut suuren D:n. Jälleen tämä logiikka toimii vain, jos luulet naisten äänestävän vain naisia. Sekä X että Azah olivat kyllästyneitä Big D: n mopopelikeskusteluun ja entinen kehotti jälkimmäistä välttämään puhumista Big D: n kanssa, koska se ei mene hyvin. Tarkka. Mutta helpommin sanottu kuin tehty, kun kaksi päivää on jäljellä.

  Tee ennusteesi Gold Derbyssä nyt. Lataa ilmainen ja helppo sovelluksemme Apple-/iPhone -laitteille tai Androidille (Google Play), jotta voit kilpailla muiden faneiden legioonia vastaan ​​sekä asiantuntijamme ja toimittajamme parhaiden ennustetarkkuustulosten saavuttamiseksi. Katso uusimmat ennustusmestarimme. Voitko seuraavaksi nousta arvostettujen tulostaulukoiden kärkeen? Muista aina pitää ennustuksesi ajan tasalla, koska ne vaikuttavat uusimpiin kilparatatodennäköisiimme, mikä pelottaa Hollywoodin päälliköitä ja tähtiä. Älä missaa hauskaa. Puhu ja jaa hämmentävät mielipiteesi kuuluisilla foorumeillamme, joissa 5000 showbiz -johtajaa väijyy päivittäin seuratakseen uusimpia palkintoja. Kaikki haluavat tietää: Mitä mieltä olet? Ketä ennustat ja miksi?

  Latest Posts