More

  « Big Brother 23:n » Kyland tuossa räjähdyksessä Xavierin kanssa: « Oin vain esiin ne asiat, jotka hän oli jo sanonut »

  Kyland Young halusi päästä kahteen viimeiseen sarjaan Big Brother 23 -sarjassa Xavierin viereen, mutta hän joutui sokeiksi torstaina, kun X ei käyttänyt veto-oikeutta ja Derek F. antoi ainoan äänensä häätääkseen hänet neljänneksi. Ja väittää, että hän ylitti odotuksensa, olisi vähättelyä. Ky ojensi ovella ovella, kun hän otti laukkunsa ja pyysi Big D: ltä ja X: ltä selitystä ennen kuin nosti X: n veljenpoikansa esille ja kertoi X: lle, että hän näyttää huonoa esimerkkiä hänelle välttämällä Ky: n kohtaamista kahdessa viimeisessä. Se oli jännittynyttä ja hankalaa, ja Julie Chen Moonves joutui toistuvasti pyytämään häntä tulemaan ulos.

  Alla olevassa poistumishaastattelussamme Ky selittää, miksi hän kohtasi X:n tällä tavalla, miksi hän ei katu, että piti häntä turvassa niin monta kertaa, ja kaikkea haistelua.

  Gold Derby: Mitä mieltä olet siitä, että Xavier sanoi, että hän priorisoi kaksi viimeistä isoa D:tä ja että hän sai Big D:n häätämään sinut?
  Kyland: Tässä pelissä ihmisillä on tapana pysyä johdonmukaisina joko henkilön tai tavoitteen suhteen. Xavierille hän pysyi johdonmukaisena tavoitteen suhteen. Hänen tavoitteenaan oli voittaa peli kaikin tarvittavin keinoin. Ja se tapahtui Cookoutin saamisen jälkeen, koska hän teki, kuten minäkin, joitain liikkeitä omaa peliä vastaan ​​auttaakseen meitä pääsemään eteenpäin. Autin häntä joissakin noissa liikkeissä ja ohjasin häntä joihinkin, mutta saimme sen tehtyä, ja hän oli myös mahtava kilpailija.

  Mitä tulee siihen kohtaan, että hän vakuutti Big D:n, se vain muistutti minua – en tiedä, olisiko se harhaa vai olisiko se jotain muuta, jos se olisi yleinen virhe – mutta olin kuin: ”Minä kirjaimellisesti kertoi Big D: lle suoraan kasvoilleen, kuten: ‘Jos päätös jätetään sinun tehtäväsi, sinun ei pitäisi tuoda minua. Strategisella tasolla pelisi kannalta olisi parempi tuoda Azah, jos pelaat sillä tavalla. Ja rehellisesti sanottuna ihmiset antaisivat anteeksi, jos pelasit tällä tavalla, koska se on sinulle välttämätöntä, koska et ole niin hyvä kilpailija.  » häntä. Ja Xavier tietää sen myös, joten hänen on ryhdyttävä asiaan ja yritettävä ottaa siitä kunnia – ymmärrän tuomariston näkökulmasta, miksi hän teki niin, mutta minulle olen se, joka kertoi sinulle siitä. Joten se oli outo valinta, joka lisäsi epärehellisyyttä joidenkin muiden hänen sanomiensa asioiden takana.

  Gold Derby: Pahoitteletko Xavierin turvaa niin monta kertaa sen sijaan, että yrittäisit saada hänet ulos?
  Kyland: En kadu, että pidin Xavierin turvassa, varsinkin niin monta kertaa lopussa. Kerroin kaikille talossa oleville, että haluan mennä loppuun kilpailijoiden kanssa, kahteen viimeiseen. Jonkin aikaa se olisi itse asiassa ollut Tiffany ja Xavier, mikä olisi nostanut heidät kolmeen viimeiseen joukkoon. Kuitenkin heti kun kävi selväksi, meillä on ensimmäinen musta voittajamme… Tiesin, että edustus oli tärkeää. Ja halusin tämän kauden voittajan esittävän tietyn tyyppistä pelattavuutta, jonka henkilökohtaisena valintana havaitsen toimivan korkeammalla tasolla. Ja siihen päästään pelin loppuun sinulle välttämättömillä tavoilla. Talossa on tiettyjä ihmisiä, joiden on käytettävä mitä tahansa mahdollista liikettä, ja tietysti kuka tahansa voi käyttää noita liikkeitä niin pitkälle kuin valehtelee, selkään puukottaa tai mitä tahansa. Tiesin vain, että kun katson ensimmäistä mustan voittajaa, halusin gladiaattorit lopussa. Ja se oli jotain, mitä Xavier kertoi minulle, että hän jakoi T’Challa vs. Killmonger -pelin tai mitä ikinä se lopulta sattui olemaan. Ja se osoittautui, ettei hän ollut sitoutunut. Mutta kerroin ihmisille talossa, että vaikka hän sanoisi tulevansa perässäni, tuon hänet, joten en kadu, että pelastin hänet. Ainoa asia, jota olen pahoillani, on se, että en voittanut viimeistä vetoa tai neljän viimeistä HOH:ta. Se olisi ainoa asia, jonka luultavasti muuttaisin.

  Gold Derby: Mitä ajattelit kohdatessasi Big D:n ja Xavierin samalla tavalla kuin ennen kuin kävelit ulos talosta?
  Kyland: Matkalla ulos talosta kysyin muilta kotivierailta syistä, miksi pelissä ei ole heads-upia tai ei, erityisesti Big D: stä-se ei yllättänyt minua, koska kerroin hänelle kolme eri kertaa: « Hei, sinun on parempi olla ottamatta minua. » Ja hänellä on rajalliset vaihtoehdot, joten se oli täysin järkevää ja voin rehellisesti kunnioittaa häntä.

  Mitä tulee Xavierin kohtaamiseen, mielestäni tärkein asia, jonka halusin saada selville, on se, että kukaan ei ymmärrä sanojani väärin. Xavier ja minä olimme puhuneet laajasti ihmisistä, kuten Kobe Bryant, ihmisistä, kuten Goku, ihmisistä, jotka rakastavat kilpailijoiden kohtaamista parhaimmillaan. Ja istuminen vahvan pelaajan kanssa pelin lopussa olisi sopusoinnussa sen kanssa. Hän sanoi arvostavansa sitä henkilökohtaisesti ja jotain, jota hänen perheensä arvostaa, joten ajattelin, että se oli jotain, mitä me molemmat halusimme tehdä. Ja koska hän kertoi minulle, että tämä oli jotain, mitä hän katsoo ja että hänen perheensä odottaa, otin esille vain ne asiat, jotka hän oli jo sanonut. Mitä tulee henkilökohtaisiin valintoihin, henkilökohtaisiin loukkauksiin, jotka siirtyvät erilaisiin arvoihin, joita hänellä saattaa olla ja joka paljastuu, että hän tekee niin, se on asia, jonka kanssa minulla ei ole ongelmaa. Se on vain erilainen kuin omani.

  Gold Derby: Halusit mennä loppuun vahvan kilpailijan kanssa. Kuinka huolissasi olit siitä, että muut talon vieraat eivät ehkä halua viedä kaltaistasi vahvaa kilpailijaa loppuun?
  Kyland: Peliin mentäessä ajattelin, että monet ihmiset ajattelisivat vahvan kilpailijan tuomista loppuun. Heti viikon 6 aikoihin tajusin, että saatan olla melko osakeyhtiössä niin pitkälle kuin ihmiset, jotka uskovat voittamiseen tällä tavalla. Myönnettäköön, että se oli myös jotain, jonka olin sitoutunut tekemään ennen kuin tulin taloon, ikään kuin minulla olisi ollut mahdollisuus siihen, koska en odottanut pelaavani peliä Cookoutin kanssa ja että minulla olisi nämä vaihtoehdot ja vaihtoehdot, jotka meillä oli.

  Luulen, että monet liikkeet niin pitkälle kuin vahvan kilpailijan ottaminen, voittaminen kaikin mahdollisin keinoin, helpompi reitti loppuun asti – minulle leikattiin Xavier viiteen, minulla on neljä viimeistä, [Hannah< /strong>], Derek ja Azah, ja sitten vain kävellessäni kakkosfinaaliin, se oli vaihtoehto, josta päätin pysyä poissa vain, koska tämän ohjelman ensimmäisenä mustana voittajana tiesin vain, että halusivat heidän edustavan jotain pelin ulkopuolista. Koska sen olemme jo tehneet. Teimme jotain pelin lisäksi. Ja minä olin kuin, tiedätkö mitä? Ymmärrän, että tämä saattaa olla epärealistista tai hieman idealistista, mutta sen olemme jo tehneet. Olemme jo luoneet tämän epärealistisen, odottamattoman tarinan. Miksi et jatkaisi sitä ja pysyisi idealistisena? Kun ei nähnyt niin monta ihmistä talossa, se oli asia, jonka kanssa tulin toimeen todella varhain ja tiesin, että minun piti pitää itseni turvassa ja tehdä joitain muita liikkeitä sen toteuttamiseksi, jos haluan. Ja olin todella lähellä, joten olen hyvä siinä.

  Kultainen Derby: Haistat talossa paljon tortilloja. Miltä ne tuoksuivat?
  Kyland: [Nauraa] Niinpä haistelin paljon tortilloja ja leipää kotona. Tämä johtui nimenomaan siitä, että mielestäni COVID-rajoitukset tarkoittavat sitä, että ruoka oli pestävä ennen kuin se saapui. Talossa ei ollut mitään pahempaa kuin pureskella burritoa, tacoa tai voileipää ja maistaa osan läpi vuotaneesta saippuasta. pussit tiettyihin tortillo- ja leipäpaloihin. Tavoitteeni kaikella nuuskimisella oli vain löytää ne, joilla ei ollut sitä saippuan hajua. Mutta olen ehdottomasti saanut paljon kommentteja siitä talon sisällä. En ollut edes ajatellut, että kaikki katsoisitte minua, joten se on jotenkin hauskaa.

  Tee ennusteesi Gold Derbyssä nyt. Lataa ilmainen ja helppo sovelluksemme Apple-/iPhone -laitteille tai Androidille (Google Play), jotta voit kilpailla muiden faneiden legioonia vastaan ​​sekä asiantuntijamme ja toimittajamme parhaiden ennustetarkkuustulosten saavuttamiseksi. Katso uusimmat ennustusmestarimme. Voitko seuraavaksi nousta arvostettujen tulostaulukoiden kärkeen? Muista aina pitää ennustuksesi ajan tasalla, koska ne vaikuttavat uusimpiin kilparatatodennäköisiimme, mikä pelottaa Hollywoodin päälliköitä ja tähtiä. Älä missaa hauskaa. Puhu ja jaa hämmentävät mielipiteesi kuuluisilla foorumeillamme, joissa 5000 showbiz -johtajaa väijyy päivittäin seuratakseen uusimpia palkintoja. Kaikki haluavat tietää: Mitä mieltä olet? Ketä ennustat ja miksi?

  Latest Posts