More

  « Survivor 41 » -videon yhteenveto jaksolle 1: Miksi tämä kausi on « Danger Island »

  « Olin henkilökohtaisesti innoissani ja ehkä epäröin », selittää Gold Derbyn Kevin Jacobson odotuksistaan ​​ »Survivor 41:een ». Hän liittyy Marcus James Dixonin ja Matt Noblen kanssa viikoittaiseen Gold Derby « Survivor » -slugfestimme. Marcus lisää: « Olin huolissani siitä, että syntyy » Sukupuutosaari « [jossa äänestäneillä on mahdollisuus palata peliin]. Olen iloinen, ettei niitä ole. Kun olet ulkona, olet ulkona! » Katso vilkasta keskustelua yllä olevasta videokoosteesta, jossa käsittelemme myös Jeff Probstinin « Tule sisään, kaverit » -kiistaa.

  16 kuukauden erämaassa vietetyn ”Survivor” on palannut 41. tuotantokauteensa. Se on kilpailu, jossa joukko haaksirikkoutuneita työskentelee kestääkseen toisiaan kauemmin taistellessaan saaren elementtejä vastaan. Sosiaalisen, strategisen ja fyysisen mestaruuden peli on Mattin mielestä maailman mahtavin peli. Ja tällä kaudella on hauska uusi « riski vs. palkinto » -teema.

  Tämä kausi alkoi 18 kilpailijalla jaettuna kolmeen kuuden heimoon. Covid -protokollien vuoksi se on 26 päivän lyhyt peli (yleensä 39). Tämän lieventämiseksi pelaajille on annettu vähemmän tarvikkeita ja joukko vaarallisia käänteitä. Näitä ovat piilotettu « Varo etu », joka tulee varoituksella. Siellä on myös « Shot in the Dark » -noppa, jolla pelaajat voivat heittää immuniteetin mahdollisuudesta yksi kuudesta. Mutta se menettää heidän äänensä. Matt tunnustaa: « Pidän ajatuksesta tehdä valintoja, joissa on etua, mutta myös kustannuksia. Se on « Survivor: Danger Island! »

  Gold Derbyn ennustekeskuksessamme Evvie Jagoda on noussut voittajaksi 5/2 kertoimella. Kevin sanoo: « Mielestäni olemme oikeassa rahan suhteen. Hän näyttää sellaiselta, joka pyöräilee koko kauden ajan ja on asetettu hieman kertojaksi. » Matt väittää, että Shantel « Shan » Smith (25/1) voisi ottaa sen pois ja selittää: « Hän on mafian pastori. Näimme paljon hänen tarinansa ja uskon, että hän yhdistää hyvin ihmisten kanssa siellä. ” Marcus lisää: « Viime viikolla Deshawn Radden (4/1) oli edelläkävijä. Pysyn Deshawnissa toistaiseksi. »

  Keskustelemme myös chatissamme Eric Abrahamin ja Sara Wilsonin varhaisista eliminoinnista. Tekivätkö yase- ja ua -heimot oikeita päätöksiä? Ja mitä ajattelimme siitä, että Jeff puhui suoraan kameran « The Office » -tyyliin?

  Muista tehdä ennustuksesi vaikuttaaksesi TV -kilparadan kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi juuri ennen kuin seuraava jakso esitetään CBS:llä. Kilpailet voittaaksesi ikuiset kerskausoikeudet ja paikan « Survivor »-tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa tosi-tv-foorumillamme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts