More

  « Survivor » -kiista: 89 % faneista haluaa, että « Tulkaa sisään, kaverit » pysyvän Jeff Probstin tunnuslauseena

  Puhu maanvyörymästä. Äskettäisessä kyselyssämme, joka pyysi ihmisiä äänestämään « Survivor »-kiistasta, joka koski Jeff Probstin päätöstä luopua « pojat » -osuudesta « Tule sisään, kaverit » -puheenvuorossaan, 89 %. fanit ilmaisivat pettymyksensä. Suurin osa kyselyyn vastanneista on sitä mieltä, että lause olisi pitänyt jättää rauhaan, vaikka yksi hävinneistä, Ricard Foye, oli samaa mieltä Probstin kanssa, että se pitäisi muuttaa. « Olen kanssasi », Probst sanoi ohjelmassa. « Haluan muuttaa sen. Olen iloinen, että se oli viimeinen kerta, kun sanon sen. »

  Luuletko, että Probst teki oikean päätöksen lopettaa surullisen kuuluisan « Tulkaa sisään, kaverit » -lauseensa? Tässä ovat täydelliset äänestyksen tulokset:

  89 % — EI — Hänen olisi pitänyt pitää se samana

  8% – MEH – En välitä kummastakaan

  3 % — KYLLÄ — Hän teki oikean päätöksen

  40 kauden ajan « Tulkaa sisään, kaverit » oli CBS:n tosi-tv-ohjelman pääkappale aina, kun isäntä toivotti kilpailijat tervetulleiksi haasteeseen. Mutta ajat ovat muuttuneet. Kaksituntisen « Survivor 41 » -elokuvan ensi-illan aikana Probst pyysi 18 täysin uudelta näyttelijäjäseneltä opastusta koskien lauseen jatkuvaa käyttöä, jota jotkut pitivät loukkaavana ja ei-kattavaa. Aluksi pelaajat olivat yhtä mieltä siitä, että sen käyttö oli ok, mukaan lukien Evvie Jagoda, joka vahvisti, ettei hän tuntenut olevansa sanonnan syrjäytynyt omituisena ihmisenä. Kun Ricard kuitenkin palasi leirille, hän ajatteli asiaa enemmän ja päätti, että hänen oli puhuttava.

  « En ole samaa mieltä siitä, että meidän pitäisi käyttää sanaa « kaverit », Richard selitti immuniteettihaasteessa. Aiemmin jaksossa hän oli puhunut naimisista trans -henkilön kanssa, joka oli raskaana toisen lapsensa kanssa. « Olen täysin samaa mieltä siitä, että meidän pitäisi muuttaa sitä, olipa se sitten vain « kaverit » luopumassa tai muuttaa se johonkin muuhun. En vain ole oikeasti samaa mieltä. Tosiasia on, että « Survivor » on muuttunut viimeisen 21 vuoden aikana. Ja nuo muutokset ovat antaneet meille kaikille mahdollisuuden – kaikki nämä ruskeat ihmiset, mustat, aasialaiset, niin monet omituiset ihmiset – olla täällä yhtä aikaa. »

  Probst hymyili ja julisti: « Se on hieno asia. Ja minun on sanottava, että rakastan sitä, että mietit sitä enemmän. Rakastan sitä, että sinulla oli rohkeutta miljoonan dollarin pelissä, jossa seisominen milloin tahansa on riskialtista ottaa asia uudelleen esille, koska olen kanssasi. Haluan muuttaa sen. Olen iloinen, että se oli viimeinen kerta, kun sanon sen. » Isäntä haastoi sitten vihaajat olemaan eri mieltä hänen kanssaan Twitterissä, mutta lisäsi: « En luultavasti koskaan lue sitä joka tapauksessa. »

  ”Survivor 41” jatkuu keskiviikkoisin CBS-kanavalla loppuvuoden ajan – katso esitysaikataulu. Yksi kerrallaan karsineet äänestävät toisiaan pois, kunnes vain Ainoa Selviytyjä on jäljellä miljoonan dollarin sekin voittaja. Toistaiseksi sekä Eric Abraham että Sara Wilson on käynnistetty pelistä, joten saarella on edelleen vain 16 ihmistä.

  Muista tehdä ennustuksesi vaikuttaaksesi TV -kilparadan kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi juuri ennen kuin seuraava jakso esitetään CBS:llä. Kilpailet voittaaksesi ikuiset kerskausoikeudet ja paikan « Survivor »-tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa tosi-tv-foorumillamme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts