More

  Äänestivätkö Survivor 41 -heimot Yase ja Ua oikeat pelaajat jaksossa 1?

  ”Survivor 41” on viimein saapunut, ja se esitti keskikokoisena yönä kahden tunnin esityksen. 18 uutta hävittäjää auttoivat käynnistämään esityksen kokonaan uuden aikakauden, ja yön lopussa kaksi heistä näki « Survivor »-unelmansa kuolevan, kun heimot äänestivät heidät pois. Sen jälkeen kun Luvu-heimo voitti ensimmäisen Immunity Challengen, Yase ja Ua menivät heimoneuvostoon, jossa he aloittivat 50-vuotiaan kyberturvallisuusanalyytikon Eric Abraham ja 23-vuotiaan terveydenhuollon konsultin Sara Wilsonin. vastaavasti. Mutta äänestivätkö heimot lopulta oikeat pelaajat? Äänestä alla olevissa jakson 1 kyselyissä.

  Yasessa esiteltiin kaksi selkeää vaihtoehtoa, kun oli päätettävä, kuka lähettää ensin kotiin: Abraham tai Tiffany Seely . Tiffanyn ongelmat alkoivat, kun Abraham juorui selän takana siitä, ettei hän kanna painoaan ensimmäisessä haasteessa. Tiffany oppi pian tämän Liana Wallacelta , joka liittyi Evvie Jagodaan kääntäessään pöytiä Abrahamin puolesta. Evvie korosti, että on tärkeää olla kohdistamatta vain naisia ​​ensin, kuten usein tapahtuu ennen sulautumista, ja halusi pitää Tiffanyn uskollisena liittolaisena eteenpäin. Vaikka David Voce huomautti tarpeesta säilyttää haastevoima niin fyysisesti vaativalla kaudella, hän ja Xander Hastings olivat lopulta naisten puolella äänestäessään Abrahamin yksimielisesti.

  Ua-heimon kannalta asiat eivät olleet niin yksinkertaisia, kun Sara myönsi kyyneleissään epäonnistuneensa Immunity Challenge -pulmapelissä. Mutta Ricard Foyella oli muita suunnitelmia, sillä hän oli jo ottanut silmänsä sosiaalisen uhan JD Robinson poistamiseksi. Vaikka hän sai naiset suostumaan, Brad Reese ei ollut mukana tässä suunnitelmassa, vaan ilmoitti avoimesti, että Saran tai Shan Smithin pitäisi lähteä, koska he sattuivat olemaan oikeassa. hänen edessään. Brad kertoi JD:lle, mitä muu heimo oli suunnitellut. Tribal Councilissa yhtenäiseksi ja rauhanomaiseksi väittämä heimo laskeutui kaaokseen, kun he kuissivat toisilleen uusia pelisuunnitelmia. Bradin nimi heitettiin pois mahdollisena kolmantena vaihtoehtona, ja vaikka hän sai lopulta yhden äänen, Brad, JD, Ricard ja Shan valitsivat kaikki turvallisen vedon ja veivät Saran pois.

  Lopulta näimme kaksi vastakkaista strategiaa Ua ja Yase. Vaikka näyttää siltä, ​​että Ua arvosti voimaa haasteissa ottaessaan Saran pois, Yase oli kyse sosiaalisista siteistä, jotka on muodostettu jäljelle jääneiden viiden heimolaisen välille, ja Abraham ei sopinut tähän yhtälöön. Pitkällä aikavälillä Yase teki luultavasti oikean liikkeen ja voisi olla menestyvämpi yksikkö eteenpäin, kun taas on nähtävissä, voivatko ua -heimo palata näin jännittyneestä heimoneuvostosta JD: n ollessa edelleen Ricardin tähtäimessä. Mutta mitä mieltä olette? Tekivätkö yase- ja ua -heimot parhaat näytelmänsä äänestämällä Abrahamin ja Saran?

  Muista tehdä ennustuksesi vaikuttaaksesi tosi-TV-kilparadan kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi vasta juuri ennen seuraavan jakson ilmestymistä CBS: ssä. Kilpailet voittaaksesi ikuiset kerskailuoikeudet ja paikan Survivor -tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa tosi-tv-foorumillamme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts