More

  « Big Brother 23 » jakson 33 yhteenveto: Pelastiko viimeinen veto Azahin tai Kylandin 22. syyskuuta?

  Välittömästi toisen ”Big Brother” -kauden kaksinkertaisen häätökauden jälkeen Final 4 House of Headhold -kilpailu järjestettiin Xavier Prather , Derek Frazier ja Kyland Young < /strong>. (Azah Awasum ei ollut oikeutettu kilpailemaan, koska hän toimi HOH:na tuplauksen aikana.) Kaikki kolme Cookout-kaveria antoivat kaikkensa, mutta Xavier voitti ja päätyi Azahin ja Kylandin ehdokkaiden joukkoon. Tietenkin, kuten tiedämme, tämän viikon viimeinen veto kesällä on todella tämän viikon tärkein haaste. Voittajalla on kaikki valta, sillä he saavat päättää, kuka antaa ainoan äänestyksen häätääkseen. Miten se sitten meni keskiviikkoiltana?

  Lue alta minuutti kerrallaan « Big Brother » yhteenveto kaudesta 23, jakso 33 saadaksesi selville, mitä tapahtui keskiviikkona 22. syyskuuta kello 22.00. ET/PT. Muista sitten kommentoida CBS:n tosi-tv-ohjelman BB23-suosikkivierailijoistasi kommenttiosiossa, kuka ärsyttää sinua eniten ja kenen uskot lopulta liittyvän Big Brother -voittajaluetteloon ja voittavan 750 000 dollarin pääpalkinnon.

  Jatka tämän Big Brother 23:n live-blogin päivittämistä/lataamista saadaksesi viimeisimmät päivitykset.

  Klo 22.00 – « Aikaisemmin Big Brotherissa! » 32. jaksossa katsojat näkivät, mitä tapahtui historiallisen toisen peräkkäisen kaksinkertaisen häädön aikana. Tiffany Mitchellin syrjäyttämisen jälkeen Azah voitti HOH:n ja sai Hannah Chaddhan ja Xavierin. Kyland voitti sitten Veton voiman ja pelasti Xavierin, mikä yllätti Azahin, koska se tarkoitti, että Derek joutui ottamaan paikkansa leikkuupöydällä. Kyland ja Xavier harkitsivat ääniensä jakamista ja Azahin pakottamista katkaisemaan tasapelin, mutta lopulta he äänestivät 2-0 Hannahin lähettämisestä tuomaristolle. Myöhemmin samana iltana järjestettiin « CSI »-vaikutteinen HOH-kilpailu, jossa Xavier voitti; hän nimitti Azahin ja Kylandin häätöön. Miten illan viimeinen veto ravistelee peliä? Mennään!

  22:05 – Xavier toisti meille ehdokkuuksien jälkeen DR: ssä, että hänen tavoitteensa tällä viikolla on voittaa POV ja varmistaa, että hän ja Derek pääsevät yhdessä finaaliin 3. Tämä on suorassa ristiriidassa sen kanssa, mitä Kyland luulee tapahtuvan, mikä on hänen ja Xavierin välinen viimeinen kahden sopimuksen. Viikko asettaa Derekin myös vaikeaan paikkaan, koska hän haluaa pysyä uskollisena Xavierin ja Kylandin kanssa tekemälleen sopimukselle, mikä tarkoittaa, että hänen on ehkä autettava lähettämään Azahia kotiin, ja he ovat olleet varkaita koko kauden.

  22:08 – Azah kysyi Derekiltä heti, että hänellä on viikon ahdinko, että onko hänellä viimeiset kolme sopimusta kavereiden kanssa. Derek sanoi ei, mutta myönsi, että hänellä on kaksi viimeistä sopimusta kummankin kanssa. Azah selitti, että se on pohjimmiltaan kolmen viimeinen sopimus heidän kanssaan, ja hän valehteli sanoessaan, että he kolme eivät koskaan vahvistaneet sitä. Paljastus osoitti Azahille, että jos hän ei voita POV:ta, hän lähtee kotiin, koska hänellä ei ole sopimuksia kenenkään kanssa, mukaan lukien Derek, jonka kanssa hän oli juuri ollut läheinen, mutta he eivät koskaan päässeet kahteen viimeiseen.

  22:10 – Keskustelu Azahin kanssa sai Derekin tuntemaan, että hänen täytyi mennä Kylandiin varmistaakseen, että heidän kahden viimeisen sopimuksensa on edelleen hyvä molemmista päistä, jotta hän ei lähettäisi Azahia vain kotiin tuntea itsensä tyhmäksi siitä myöhemmin. Kyland huomasi keskustelun, kun Derek käytti valtaa Kylandin yli eikä halunnut sitoutua mihinkään tästä syystä. Tämä vastaus oli varmasti oikeudenmukainen, mutta ei saanut Derekiä tuntemaan olonsa hyväksi, joten hän lähti epävarmemmaksi kuin keskustelun alkaessa. Muualla Azah tutki Xavieria siitä, kuuluuko hänen tiensä loppuun asti « vahvoja kilpailijoita » vastaan, ja hän vain piti sen epämääräisenä. Derek ja Kyland tapasivat myöhemmin uudelleen, mutta asiat vain pahenivat, koska kumpikaan ei sanonut, mitä toinen halusi kuulla, ja se päättyi siihen, että Kyland sanoi, että on parasta, että hän vain jättää keskustelun kuin jatkaa sitä.

  22:20 – Kun Derek tapasi Xavierin käydäkseen läpi Kylandin tavarat, Xavier sanoi, että hän välittää vain siitä, että he saavat kaksi viimeistä paikkaa ja mikä olisi paras tapa saavuttaa tämä . Hänen tavoitteenaan keskustelussa oli kylvää siemenet, jotka hänen pitäisi häätää Kyland Azahin yli. Derekin asia on se, että hän ei halua Azahin tulevan loppuun, koska hän ei ole tehnyt mitään koko kauden eikä ole valehdellut tai puukonut ketään selkään.

  22.27 – Derek pyysi Azahelta anteeksi, että tämä sai hänet tuntemaan, ettei hänellä ole selkää, ja antoi hänelle ajatuksen, että hän saattaa päättää pitää hänet. Tässä vaiheessa Derek yritti vain peittää kaikki perusteensa, koska POV -tulos voisi mahdollisesti asettaa hänet haavoittuvuuden tilalle.

  22:35 – Kauden viimeinen ja tärkein veto -komento pelaajien piti tasapainottaa keinua, jonka toisessa päässä oli numeroituja palloja, jotka muodostavat tietyn päivän talossa. Jokaisella kierroksella viimeinen pelaaja saa lakko heitä vastaan ​​ja kaksi lakkoa tarkoittaa eliminointia. Kaikki pitivät sitä välttämättömänä voitona ja antoivat haluamalleen henkilölle (useimmiten itselleen) mahdollisuuden olla ainoa ääni häätääkseen ja päättää kolmesta lopullisesta.

  22.38 – Ensimmäisenä ykköskierroksen päätyttyä Azah, jota seurasi pian sen jälkeen Kyland. Xavier löi hieman Derekin lyödäkseen nappiaan ja antoi Derekin ensimmäisen iskunsa. Toisella kierroksella Xavier osui ensimmäisenä, Azah toiseksi, Derek kolmanneksi ja Kyland sai iskun.

  22:46 – Derekille ja Kylandille oli tehtävä tai kuole kolmannella kierroksella, mutta jälleen kerran Kylandilla oli vaikeuksia pitää pallot keinullaan, joten hän jäi lyhyeksi toista kertaa ja putosi Xavier, Azah ja sitten Derek. Tuloksena oli musiikkia Xavierin korville, mutta se jätti Kylandin tunteeksi voiton ja tunteen. Neljännellä kierroksella Azah osoitti ensimmäistä heikkoutensa merkkiä, ei tiennyt tarkkaa päivää, jolloin hän ja Claire sytyttivät tulipalon uunissa, ja ansaitsi ensimmäisen lakkonsa, kun Xavier ja Derek pystyivät arvaamaan oikein ennen häntä. Viidennellä kierroksella vastaus oli kaksi, mikä tarkoitti sitä, että oli nopea kierros nähdä, kuka pystyi varmistamaan kaksi palloa ensin. Derek ja Xavier eliminoivat Azahin. Tässä vaiheessa oli selvää, että veto -oikeutta ei käytettäisi Derekin tai Xavierin käsissä, mutta me kaikki tiedämme, että Derek halusi lopulta voittaa haasteen. Valitettavasti Xavier ei ollut valmis antamaan sen tapahtua, joten hän pysyi tiukassa tahdissa ja lähetti Derekin pakkaamaan jälleen koko vallan omiin käsiinsä.

  22:58 – Tappion jälkeen Kyland oli tunteellinen, joten Xavier ei ollut hyvä aika mennä huoneeseensa sisäänkirjautumiseen. Kyland painosti Xavieria vastaamaan tekemisiinsä ottamalla hänet pois korttelista tuplan aikana, mutta Xavier ei voinut tehdä sitä. Keskustelun sulkeminen Xavier osoitti Kylandille, että Xavier ei todennäköisesti aio pelastaa häntä, mikä tarkoittaa, että hän pitää Kylandia kulutettavana.

  Muista tehdä « Big Brother » -ennusteesi vaikuttaaksesi TV -kilparadan kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi juuri ennen kuin häätöjakso näkyy CBS: ssä. Voit kilpailla voittaaksesi 100 dollarin Amazon -lahjakortin ja paikan BB23 -tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa tosi-tv-foorumillamme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts