More

  « Big Brother 23 » jakson 34 yhteenveto: Kuka häädettiin 4. sijalle 23. syyskuuta?

  Neljästä viimeisestä « Big Brother » -talon kilpailijasta vain Xavier Prather kykeni takaamaan itselleen paikan finaaliin 3. Ensin hän voitti kotitalouden päällikön kilpailun, sitten hän hallitsi Power the -kilpailua. Veto haaste. Tämä tarkoitti, että Xavierilla oli kaikki valta 23. syyskuun live-jaksossa. Pitikö hän nimityksensä Kyland Youngin ja Azah Awasumin ennallaan vai pelastiko hän yhden heistä ja korvasi ne Derek Frazierilla? Kuka tahansa hän valitsisi pysyä poissa, olisi se henkilö, joka antoi tällä viikolla ainoan äänen häädälle, mikä turvasi finaalin 3:n. Kuka siis häätettiin neljännellä sijalla?

  Lue alta minuutti kerrallaan « Big Brother » -yhteenveto kaudesta 23, jaksosta 34 saadaksesi selville, mitä tapahtui torstaina 23. syyskuuta klo 20.00. ET/PT. Muista sitten kommentoida CBS:n tosi-tv-ohjelman BB23-suosikkivierailijoistasi kommenttiosiossa, kuka ärsyttää sinua eniten ja kenen uskot lopulta liittyvän Big Brother -voittajaluetteloon ja voittavan 750 000 dollarin pääpalkinnon.

  Jatka tämän Big Brother 23:n live-blogin päivittämistä/lataamista saadaksesi viimeisimmät päivitykset.

  20.00 – « Aikaisemmin Big Brotherissa! » 33. jaksossa Derek tunnusti Azahille, että hänellä oli Final 2 -sopimus molempien kaverien kanssa. Hän tunsi itsensä täysin petetyksi, mutta mikään ei estänyt häntä tekemästä samaa, eikö niin? Myöhemmin keinu Veto tapahtui takapihalla, kun Xavier pyyhki lattian muiden kolmen kilpailijan kanssa. Mitä hän tekee kultaisella voimalla? Muualla jaksossa Kyland laittoi nenänsä paikkaan, johon se ei kuulunut. Mutta tarpeeksi eilisillasta, siirrytään live-häätöyn!

  20:05 – Talon kolmen viimeisen miehen välillä on erilaisia ​​sopimuksia, mutta tarkoittaako tämä sitä, että he karkottavat Azahin? Vai vakuuttaako Xavier Big D:n siitä, että Kylandin on mentävä helpottaakseen heidän polkuaan finaaliin? Ison veli -talossa on päivä 79 ja tunnin lopussa tiedämme kolme viimeistä. Käytetäänkö vetoa? Ja joutuuko Kyland kesän suurimman sokean uhrin uhriksi? #Mutta ensinnäkin Big D: llä on suuri ongelma.

  20:10 – Kyland myöntää Big D: lle, että hän on stressaantunut tulevasta häätöstä. Big D on myös vainoharhainen mahdollisuudesta olla ainoa äänestäjä tällä viikolla. Jos joku luulee tehneensä niin suuren vaikutuksen pelissä, hän varmasti pelkää likaantua kätensä. Samaan aikaan Kylandin ego paranee hänestä jälleen, ja hänen alistuva asenne Big D: hen tällä hetkellä ei auta hänen asiaansa. Kylandilla on kuitenkin se pointti, ettei Big D:n ole toistaiseksi joutunut leikkaamaan ketään läheistään, mutta muun Cookoutin on. Big D ei ole tehnyt mitään! Myöhemmin Xavier kertoo Azahille ja Big D:lle, että Kyland haluaa viedä hänet kahteen viimeiseen, joten heidän ei pitäisi pelätä leikata häntä. Azah tarjoutuu leikkaamaan Kylandin, jos iso D ei ole siihen valmis. Big D on huolissaan tuomaristosta, mutta näyttää täysin tietämättömältä, että hän todennäköisesti häviää maanvyörymissä tässä vaiheessa mitä tahansa. Jos hän antaa Azahin ottaa kunnian Kylandin häätöstä, pelisi on sinetöity, iso D. Miksi tämä on niin vaikeaa? Tässä vaiheessa Azah on ohittanut Big D: n silmissäni ja hän on nyt Cookoutin huonoin pelaaja. Big D sanoo, että hän on suunnitellut niin monia asioita, joista Azah ei tiedä, eikä hän voi odottaa, kunnes hän katsoo kauden taaksepäin. Olen utelias mitä Big D on tehnyt, olen myös katsonut koko tämän kauden. Luulen, että hän pelasi panttia pari kertaa, mutta hän ei koskaan ollut todella vaarassa lähteä talosta. Iso D ei ole millään tavalla vienyt Azahia loppuun asti. Xavier ja Kyland ovat kantaneet molemmat. Itse asiassa niin tekivät Tiffany Mitchell ja Hannah Chaddha ! Joka tapauksessa Big D ja Azah eivät ole tällä hetkellä hyvissä väleissä.

  20.15 – Big D on niin täynnä itseään, että sitä on itse asiassa vaikea katsoa. Hänen alentuva sävynsä Azahin ja jokaisen talon naisen kanssa alkaa väsyä. Xavier ei luota siihen, että Big D tekee mitä on tehtävä tässä vaiheessa, joten hän harkitsee Azahin vetämistä lohkolta häätääkseen Kylandin. Jotenkin toivon, että hän tekee.

  20.25 – Ennen tämänillan Veto-tapaamista näemme Tiffanyn astuvan tuomaristoon. Kun hän saapuu, tuomaristo toivottaa hänet avosylin. Tiffany tuntee suurta vastuuta kertoa heille kaikille Cookoutin tehtävästä ja toivoo, että se otetaan hyvin vastaan. He näkevät, miten viikko sujui ja miten Kyland oli syy häätöön. Kukaan ei uskonut Kylandin karkottavan Tiffanya, mutta Alyssa antaa hänelle rekvisiitta. Claire Rehfuss ei pidä kilpailuvoittoja vaikuttavina, jos teet päätöksiä, jotka eivät ole pelisi kannalta parhaita. Tuomaristo on hämmentynyt, että talon mielestä Tiffany oli suurempi uhka kuin Xavier. Derek Xiao sanoo: « Tämä ei ollut hyvä liike Ky: lle. » Kyland on suututtanut paljon tuomaria! Seuraavaksi Tiffany puhuu selkeästi luomastaan ​​ensimmäisen päivän liittoutumisesta nimeltä Cookout. Tuomaristo antaa Tiffanylle rekvisiitta ”master -suunnitelman” luomiseksi duosien luomiseksi. Derek sanoo, että jos Tiffany menisi pelin loppuun, hän olisi voittanut voiton. Claire on täysin vaikuttunut ja kunnioittaa sitä, että hänet pelattiin. Tiffany selittää, kuinka he kaikki luopuivat siitä, mikä oli parasta heidän henkilökohtaiselle pelilleen kuuden päämäärän saavuttamiseksi.

  20.35 – Hannan on aika yllättää tuomaristo. Tiffany vakuuttaa, että Xavierin pitäisi voittaa, jos kukaan ei ole tarpeeksi fiksu kohdatakseen hänet. Hannah näyttää kaikille, että Azah oli vastuussa häätöstä. Tämä vahvistaa Tiffanylle, että hän ja Hannah olivat keskenään vaihdettavissa. Tuomaristo on iloinen nähdessään, että Azah lopulta voitti jotain, mutta he haluavat hänen pelaavan peliä ja olevansa avoimia sopimusten rikkomiselle. Sarah Beth ei voi uskoa, että Azah koukutteli palloa niin lujaa ja sanoo hukkaansa kaksinkertaisen häätönsä jättämättä Kylandia Xavierin viereen. Tiffany on nyt vakuuttunut, että miehet työskentelevät yhdessä ja odottaa Azahin olevan seuraava, ellei hän saa aikaan ihmettä. Derek sanoo, että jos Xavier ja Kyland ovat kahdessa viimeisessä, hän ei ole varma, ketä hän äänestäisi. Sarah Beth sanoo, että Xavierilla on ollut parempi tuomaristo. Hannah ei ole katkera ketään kohtaan ja hän on ylpeä siitä, että hän on osa Cookoutia. Hän tukee edelleen Azahia.

  20.45 – Nyt on veto -live -kokouksen ja häätöjen aika. Viimeisenä Veton haltijana Xavierin on päätettävä, haluaako hän käyttää sitä Azahissa vai Kylandissa. Xavier päättää EI käyttää veto-oikeutta. Azah vitsailee itkemisestä, ruoanlaitosta ja nukkumisesta neljän viimeisen finaaliin Big D: n rinnalla. Se ei todellakaan ole vitsi, se on täysin totta. Kyland sanoo, että heidän kaikkien kanssa työskentely on ollut hänen unelmansa, mutta hän toivoo, että Big D pitää hänet pelissä. Seuraavaksi Big D nousee ylös ja häätää Kylandin. Kyland lähtee kotoa ja kysyy Xavierilta: « Onko syytä? » Vau, se on suolaista! Kyland on tähän mennessä kuumin lähtenyt pelaaja, ja se on hauskaa. Xavier kohauttaa olkapäitään ja sanoo: ”Näin peli etenee.” Kyland sanoo jotain Xavierin veljenpojasta ja Xavier käskee häntä pitämään veljenpoikansa nimen suustansa. Asiat kuumenevat ja Julie käskee Kylandin poistumaan kotoa. Kirottu! Kyland, hanki vähän urheilullisuutta! Olet tehnyt tätä koko kesän parhaille ystävillesi kotona (jotka kaikki lähtivät kauniisti) ja nyt haluat puhua roskaa? Kaikki sympatiat, joita minulla oli Kylandia kohtaan, ovat menneet ulos ovesta hänen oikealla asentellaan matkalla ulos. Hei hei!

  20.59 – Kyland lähetetään juttelemaan Julien kanssa ja rauhoittumaan. Myöhemmin Julie selittää, että tänä kesänä Amerikan suosikkipelaaja voittaa 50 000 dollaria. Kuka mielestäsi ansaitsee erikoispalkinnon? Minusta tuntuu, että Derek X. on kenkä siihen. « Big Brother » -voittaja voittaa 750 000 dollaria ja kakkonen saa 75 000 dollaria.

  Muista tehdä « Big Brother » -ennusteesi vaikuttaaksesi TV -kilparadan kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi juuri ennen kuin häätöjakso näkyy CBS: ssä. Voit kilpailla voittaaksesi 100 dollarin Amazon -lahjakortin ja paikan BB23 -tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa tosi-tv-foorumillamme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts