More

  Big Brother 23 -spoilerit: Big D lähtee Kylandille, kun pelisuunnitelma lukitaan ja ladataan

  Xavier : n suunnitelma A on kauden viimeinen säännöllinen häätö Big Brother 23. -sivulla. Derek F. on muuttunut murheellisesta Kylandin häätöstä käytännöllisesti katsoen pyörryttäväksi, hän saa tehdä sen keskiviikkona käydyn kohtalokkaan keskustelun jälkeen.

  Kyland teki taktisen virheen kertoessaan Big D:lle, että tämä oli liian ylimielinen kerskaus kaikesta, mitä hän teki pelissä ja kuinka hän on vastuussa Cookoutin menestyksestä. Tämä on hauskaa, sillä viime kerralla, kun tarkistimme, Ky väitti, että iso D teki paljon asioita, joita emme nähneet – vaikka syötteitä on 24/7 – kun hän äänesti Hannahin< häätöstä. /vahva> viime viikolla. Mutta Big D elää edelleen omassa mielessään, koska LOL. Hän todella uskoo tehneensä jotain muuta kuin nukkumista koko kesän. Ky:n kommentti sai Big D:n räjähtämään pitkään ja väittämään, ettei hän itse ole ylimielinen, koska hän esittää tosiasioita. Rouva protestoi liikaa.

  « Kerrotko minulle, että olen kiltti, koska tein totta? Kaikki, mitä tänä kesänä on tapahtunut, olen ollut mukana. Se ei ole röyhkeää, se on vain suoria faktoja ”, Big D cam-puhui. « Teenkö selväksi, että johdan taloa? Joo. Tehdäänkö selväksi, että olen osallistunut moniin asioihin? Kyllä, mutta en ole kiltti. Jos haluat kutsua sitä kiusaajaksi, anna minun näyttää, kuinka kiltti olen, kun lähetän perseesi kotiin huomenna. Hänen sävy on aina ylimielinen, hänen sävy on aina hän on älykkäämpi kuin kaikki, hänen sävynsä on, että hän haluaa yrittää manipuloida sanojasi ja saada sinut tuntemaan, että sanoit jotain, mitä et sanonut. Hän pitää peleistä. En ole tyhmä. »

  Big D ei ole väärässä siitä, että Ky puhuu ylimielisesti, pyhemmästi kuin sinä ja puhuu ihmisille, mutta hänen ylivertaisuutensa vastaa vain Big D: n harhaluulo. Talon ajaminen? Toki, mitä haluat kertoa itsellesi. Mutta kaksi asiaa voi olla totta: Ky on ylimielinen ja Big D käyttäytyy röyhkeästi puhumalla kaikista asioista, joita hän väitti tekevänsä… joita hän ei tehnyt.

  Kaikki tämä vain sai Big D:n halun häätää Ky vielä enemmän. Hän uudisti sen Xavierille, jolla oli oma keskustelu Ky: n kanssa, joka oli kysynyt, onko hänen pakattava pakkaus huolellisesti. X sanoi hänelle, että hän on « hyvä ». « Hän kysyi minulta: » Pitäisikö minun pakata perusteellisesti? « Olin kuin: » Minun sh – on pakattu ja olen turvassa. « Jokaisen pitäisi », X kertoi Big D. häntä. Hän ja iso D toivovat, että Veto-seremonia ja -äänestys tapahtuvat nopeasti peräkkäin, jotta Ky:llä ei ole aikaa ajatella X:n puheen jälkeen, jossa hän ilmoitti, ettei hän käytä veto-oikeutta. « Aion olla kuin: ‘Tässä pelissä on ero jonkun kyvyn tehdä se, mikä on tehtävä, ja jonkun halukkuuden välillä tehdä mitä on tehtävä. Big D on ollut luotetuin ja uskollisin liittolaiseni. Uskon, että hän tekee sen, mitä on tehtävä ”, X sanoi.

  Tämä suunnitelma on niin lukittu, että he keskustelivat siitä, kuinka heidän pitäisi leikata Azah kolmanneksi, koska hän « saa kaikki äänet » voittaakseen. Tarkoitan, että hän ehdottomasti vastustaisi Big D:tä, jos hän leikkaa X:n. Iso D kertoi X:lle, että on tiettyjä ihmisiä, jotka ansaitsevat olla kahdessa viimeisessä. « Kun katson kaikkien pelattavuutta, se on vain sinä ja minä. Se ei ole sitä, että olisin kiltti ”, hän sanoi. Tämä kaikki on huippukomediaa.

  On epäselvää, kuinka turvalliseksi Ky tuntee olonsa X:n vakuutuksen jälkeen, koska hän on epäillyt voivansa lähteä, joten se ei ehkä ole täydellinen sokea, jota X ja Big D haluavat. Siitä huolimatta, ellei Big D:llä ole mielimuutoksia tällä hetkellä, Ky on kahdeksas tuomaristo.

  Tee ennusteet Gold Derbyssä nyt. Lataa ilmainen ja helppo sovelluksemme Apple-/iPhone -laitteille tai Androidille (Google Play), jotta voit kilpailla muiden faneiden legioonia vastaan ​​sekä asiantuntijamme ja toimittajamme parhaiden ennustetarkkuustulosten saavuttamiseksi. Katso uusimmat ennustusmestarit. Voitko johtaa arvostettuja tulostaulujamme seuraavaksi? Muista aina pitää ennusteet ajan tasalla, koska ne vaikuttavat uusimpiin kilparadan kertoimiin, jotka pelottavat Hollywoodin päälliköitä ja tähtiä. Älä missaa hauskaa. Puhu ja jaa röyhkeät mielipiteesi kuuluisilla foorumeillamme, joilla 5 000 show-bisneksen johtajaa väijyy päivittäin seuraamassa viimeisintä palkintohuutoa. Kaikki haluavat tietää: Mitä mieltä olet? Ketä ennustat ja miksi?

  Latest Posts