More

  Kyland Young (”Big Brother 23”) poistuu haastattelusta käydyn keskustelun jälkeen Xavier Pratherin kanssa: ”Molemmat olemme kilpailijoita”

  Kesän kiistanalaisimmassa häätössä Kyland Young lähetettiin pakkaamaan Big Brother -elokuvan torstain suorassa jaksossa, mikä johti kiihkeään keskusteluun kotitalouspäällikön Xavier Pratherin kanssa. Juontaja Julie Chen Moonves määräsi Kylandin poistumaan talosta sen jälkeen, kun 29-vuotias tilijohtaja mainitsi, että Xavierin veljenpojalta puuttui rehellinen roolimalli, johon Xavier ei reagoinut hyvin. « Suosittelen, että lopetat puhumisen veljenpoikastani », Xavier sanoi ennen kuin Julie astui sisään ja vaati Kylandia poistumaan talosta.

  Derek Frazier (Big D) sokaisi Kylandin, joka sanoi, ettei hän ole velkaa kenellekään paitsi itselleen mitään tässä pelissä. Ainoa äänestys häädettäväksi tällä viikolla Big D päätti siirtyä eteenpäin Xavierin ja Azah Awasumin kanssa kolmen viimeisen joukossa, jotka kilpailevat 750 000 dollarin pääpalkinnosta. Kylandista tulee tuomari #8 yhdessä Hannah Chaddhan, Tiffany Mitchellin, Alyssa Lopezin, Claire Rehfussin ja Sarah kanssa. Beth Steagall , Derek Xiao ja Britney D’Angelo .

  « Ensimmäisen viikon jälkeen tein vahvan henkisen sitoumuksen olla antamatta itseni järkyttyä mistään », Kyland tunnusti Julielle poistumishaastattelussa. – Nähdessäni itseni korttelissa ensimmäisen viikon aikana sain minut turhaan. Minun [oli] oltava valmis siihen milloin tahansa. Minulla [oli] monia syitä ajatella, että niin ei tapahtuisi, mutta tiesin aina, että se voi tapahtua. »

  Ennen Veto -peliä Big D kysyi, olivatko hän ja Kyland edelleen hyviä kahden viimeisen sopimuksensa suhteen, mutta Kyland kieltäytyi vakuuttamasta häntä. « Se tuli siitä, miten halusin pelata peliä, joka on enemmän etukäteen », Kyland sanoi. « Ymmärrän, että se on « Big Brother », ja voit tehdä kaikki nämä asiat, mutta aina ei ole tarvetta tehdä sitä, jos sinun ei tarvitse. Olisin valehdellut hänelle, jos olisin kertonut hänelle etukäteen, koska olin tuolloin tehnyt sen selväksi kaikille talossa oleville. ”

  Huolimatta häätöstään Kyland ei pahoittele, ettei valehdellut Big D: lle. ”Toivon, että olisin puhunut hänen kanssaan hieman enemmän kuin tein”, hän myönsi. « Mielestäni siinä on osa valehtelua, kun on pakko. Minusta sinulla on tapana kunnioittaa ihmisiä, jotka tekevät sen vain silloin, kun heidän on pakko, sen sijaan, että he tekevät sen silloin, kun heidän ei tarvitse, koska he haluavat olla kilpailija. »

  Kyland paljasti sitten aikovansa kunnioittaa « herrasmies »-liittoaan Xavierin kanssa. « Luulin, että olimme molemmat mukana nimellä herrasmiesten suhteen », hän sanoi. – Molemmat olemme kilpailijoita. Meidän molempien ei tarvitse tehdä alaliikkeitä, koska voimme kilpailla. Tietysti voit tehdä mitä tahansa tässä pelissä, mutta minulle se oli aivan kuten, haluan, että ensimmäinen mustan voittaja voittaa kunnialla eikä millään tavalla.  »

  Oliko Kyland yllättynyt, ettei Xavier kokenut samaa? « Heti kun hän ei käyttänyt veto-oikeutta, tiesin mitä tapahtui », Kyland myönsi. « Hänellä ei olisi mitään muuta syytä olla tekemättä. Kilpailijana oleminen ja ei voitto millään tarpeellisella tavalla, vaan voitto jollakin kunnialla ja rohkeudella eikä pelkuri. ”

  Kylandin päivän 79 häätöä edelsi Hannah 72. päivänä, Tiffany päivänä 72, Alyssa päivänä 65, Claire päivänä 65, Sarah Beth päivänä 58, Derek X. päivänä 51, Britini päivänä 44, Christian Birkenberger päivänä 37, Whitney Williams päivänä 30, Brent -samppanjaa päivänä 23, Brandon “Frenchie” ranskalaista päivänä 16 ja Travis Long päivänä 9. Azah, Derek F. ja Xavier kilpailevat 750 000 dollarin pääpalkinnosta keskiviikkona 29. syyskuuta.

  Muista tehdä « Big Brother » -ennusteesi vaikuttaaksesi TV -kilparadan kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi juuri ennen kuin häätöjakso näkyy CBS: ssä. Voit kilpailla voittaaksesi 100 dollarin Amazon -lahjakortin ja paikan BB23 -tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa tosi-tv-foorumillamme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts