More

  « Selviytyjä »: Jeff Probst jää eläkkeelle « Tule sisään, kaverit » -lause – tekikö hän oikean päätöksen?

  Yli kahden vuosikymmenen ajan: « Tule sisään, kaverit! » on ollut ”Survivorin” katkottua aina, kun Jeff Probst toivottaa kilpailijat tervetulleiksi haasteeseen. Mutta isäntä on huutanut tunnuslauseen viimeisen kerran.

  Survivor 41: n kahden tunnin ensi-illan alussa Probst pyysi 18 uutta näyttelijää opastamaan, miten hän jatkaa lauseen käyttöä, mikä saattaa joidenkin mielestä olla loukkaavaa ja ei-kattavaa. « Rakastan sen sanomista, se on osa showta, mutta minäkin haluan olla hetkessä », hän myönsi. Pelaajat olivat aluksi samaa mieltä siitä, että se oli käyttökelpoinen eikä heidän tarvitse jäädä eläkkeelle. Kummallisena naisena Evvie Jagoda vahvisti, että hän ei tuntenut olevansa sanan ulkopuolelle jätetty. Kuitenkin, kun Ricard Foye palasi leirille, hän mietti sitä enemmän ja päätti, että hänen on puhuttava.

  Kolmantena päivänä Probst toivotti kolme heimoa tervetulleeksi heidän ensimmäiseen immuniteettihaasteeseensa tavaramerkillään « Tulkaa sisään, kaverit! » lause, ja sitten hän kysyi Ricardilta, millainen tunnelma leirillä oli. Silloin Ricard ilmaisi tunteensa sanoen: « En ole samaa mieltä siitä, että meidän pitäisi käyttää sanaa » kaverit « . » Aiemmin jaksossa Ricard oli puhunut naimisista trans -miehen kanssa, joka oli raskaana heidän toisesta lapsestaan.

  Ricard jatkoi: ”Olen täysin samaa mieltä siitä, että meidän pitäisi muuttaa sitä, oli se sitten vain” kavereiden ”hylkäämistä tai vaihtamista johonkin muuhun. En vain ole oikeasti samaa mieltä. Todellisuus on, että « Survivor » on muuttunut viimeisten 21 vuoden aikana. Ja nuo muutokset ovat antaneet meille kaikille – kaikki nämä ruskeat ihmiset, mustat, aasialaiset, niin monet omituiset ihmiset – olla täällä yhtä aikaa. »

  Probst hymyili ja julisti: « Se on hieno asia. Ja minun on sanottava, että rakastan sitä, että mietit sitä enemmän. Rakastan sitä, että sinulla oli rohkeutta pelata miljoonan dollarin peli, jossa seisominen milloin tahansa on riskialtista nostaa se uudelleen esiin, koska olen kanssasi. Haluan muuttaa sen. Olen iloinen, että se oli viimeinen kerta, kun sanon sen. Ja ymmärrän tällä hetkellä, että joku sanoo sosiaalisessa mediassa: « Voi, hän luopui. » Se on @jeffprobst Twitterissä. En varmaan koskaan lue sitä. ”

  Hyväksytkö Jeff Probstin päätöksen jäädä eläkkeelle « Tule sisään, kaverit! » tunnuslause? Äänestä alla olevassa kyselyssämme ja puolusta valintasi kommenttikentässä. « Survivor 41 » esitetään keskiviikkoisin CBS:llä loppuvuoden ajan – katso esitysaikataulu.

  Muista tehdä ennustuksesi vaikuttaaksesi tosi-TV-kilparadan kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi vasta juuri ennen seuraavan jakson ilmestymistä CBS: ssä. Kilpailet voittaaksesi ikuiset kerskailuoikeudet ja paikan Survivor -tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa tosi-tv-foorumillamme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts