More

  Ennusta tämän viikonlopun lipputulot: « Dear Evan Hansen » toivoo voivansa « Shang-Chin »

  Tällä hetkellä Gold Derbyssä voit ennustaa, mitkä elokuvat saavat 1.–5. sijat Yhdysvaltain lipputuloissa tänä viikonloppuna, 24.–26. syyskuuta. Voit myös ennustaa, kuinka paljon rahaa viikonlopun tuottoisin elokuva kerää. Pidä kiirettä ja tee ensimmäiset ennustuksesi – se on hauskaa ja helppoa! Joka viikko ehdot täyttävä käyttäjä, jolla on korkein ennustetarkkuus, voittaa 100 dollarin Amazon-lahjakortin, ikuisia kerskausoikeuksia ja paikan vuoden 2021 lipputuloksissamme.

  Universal Picturesin ”Dear Evan Hansen” (ohj. Stephen Chbosky) on viikonlopun uusi studiojulkaisu. Se perustuu Tony-voittajamusikaaliin teini-ikäisestä (näyttelijänä Ben Platt), joka kärsii sosiaalisesta ahdistuksesta ja jonka elämä saa käänteen sen jälkeen, kun koulutoveri tekee itsemurhan. Elokuva on saanut ristiriitaisia ​​arvosteluja kriitikoilta: Rotten Tomatoes sai 47 prosentin pistemäärän. Mutta se on silti varma, että se tekee venelastan moolaa lipputuloissa.

  Tietenkin kaikki katseet kohdistuvat siihen, voiko « Shang-Chi ja kymmenen sormuksen legenda » (oh. Destin Daniel Cretton) voittaa lipputulot neljäntenä viikonloppuna peräkkäin. Marvelin ja Disneyn sarjakuvaleffa on hallinnut lippujen myyntiä koko syyskuun, ja sen kumulatiivinen kokonaissumma on 177 miljoonaa dollaria. Simu Liu näyttelee taistelutaiteilijaa, jonka isänsä koulutti salamurhaajaksi, mutta joka myöhemmin jätti Ten Rings -järjestön ja asuu nyt San Franciscossa.

  Viime viikon avaussarja « Cry Macho » (oh. Clint Eastwood) ansaitsi kunnioitettavat 4,5 miljoonaa dollaria. 91-vuotiaana Eastwood ohjaa ja näyttelee Warner Bros -elokuvaa, joka kertoo umpikujasta rodeo-cowboysta, joka yrittää auttaa entistä pomoaan (näyttelijänä Dwight Yoakam) saamaan poikansa pois vaikeuksista Meksikossa. . Elokuva on myös ladattavissa ilmaiseksi HBO Max -tilaajille.

  Muita viimeaikaisia ​​rahantekijöitä, jotka on otettava huomioon ennusteita tehdessäsi, ovat « Free Guy » (ohj. Shawn Levy), « Candyman » (ohj. Nia DaCosta), « Malignant » (oh. James Wan), « Copshop » (oh. Joe Carnahan), « Jungle Cruise » (oh. Jaume Collet-Serra) ja « PAW Patrol: The Movie » (ohjaaja Cal Brunker).

  Tilin rekisteröiminen sähköpostin, Facebookin, Googlen tai Twitterin kautta on ilmaista, joten mitä odotat? Muista tehdä ennustuksesi vaikuttaaksesi lipputulojen kilparata kertoimiin. Voit jatkaa vaihtoa koko viikon ajan torstaina klo 17:00 katkaisuaikaan saakka. PT. Taloudelliset luvut ja sijoitukset perustuvat Variety Insightin viikonlopputietoihin (perjantai-lauantai-sunnuntai). (Katso kilpailusäännöt.) Äänitä muiden fanien kanssa elokuvafoorumillamme.

  Latest Posts