More

  « Survivor 41 » -jakson 1 yhteenveto: Kuka äänestettiin pois 2 tunnin ensi-illassa, kun esitys siirtyi « A New Era » -sarjaan?

  On kulunut tasan 496 päivää siitä, kun « Survivor » viimeinen jakso esitettiin CBS:llä… mutta kuka laskee? Covid-19:n takia kaikkien tosi-tv-ohjelmien isoisä ei päässyt matkustamaan ulkomaille kuvaamaan Fidžin alueelle yli vuoteen, mutta tuotanto alkoi vihdoin huhtikuussa Jeff Probstin johdolla. Tälle 41. kaudelle Emmy-palkittu isäntä on luvannut paljon vaarallisemman ja nopeatempoisemman pelin, sillä 18 täysin uutta hävitettyä on alun perin jaettu kolmeen heimoon. Joten kuka äänestettiin heimoneuvostossa kahden tunnin ensiesityksen aikana?

  Lue alta minuutti minuutilta « Survivor »-kooste kauden 41, jakson 1, otsikolla « Uusi aikakausi », saadaksesi selville, mitä tapahtui keskiviikkona 22. syyskuuta klo 20.00. ET/PT. Muista sitten kommentoida kommenttiosiossa CBS:n tosi-tv-ohjelman suosikkihätääntyneistäsi, kuka ärsyttää sinua eniten ja kenen uskot lopulta liittyvän « Survivor »-voittajaluetteloon ja voittavan miljoonan dollarin pääpalkinnon. Tässä ovat nykyiset heimojakaumat:

  LUVU TRIBE (sininen): Danny McCray, Deshawn Radden, Erika Casupanan, Heather Aldret, Naseer Muttalif, Sydney Segal

  UA TRIBE (vihreä): Brad Reese, Genie Chen, Jairus Robinson, Ricard Foye, Sara Wilson, Shantel Smith

  YASE TRIBE (keltainen): David Voce, Eric Abraham, Evvie Jagoda, Liana Wallace, Tiffany Seely, Xander Hastings

  Jatka tämän « Survivor 41 » -live-blogin päivittämistä/lataamista, jotta saat viimeisimmät päivitykset.

  20.00 – « Aiemmin « Survivorissa »! » Kauden 40 finaalin lopussa (joka pidettiin Jeffin autotallissa) tuomaristo päätti palkita Tony Vlachosin 2 miljoonan dollarin palkinnolla eeppisessä « Winners at War » -kilpailussa. Entinen poliisi voitti Natalie Andersonin ja Michele Fitzgeraldin äänin 12-4-0. Voittonsa teki hänestä toisen kaksinkertaisen voittajan ohjelman historiassa, kun hän liittyi kuningatar Sandra Diaz-Twinen seuraan. Mutta tarpeeksi viime vuodesta – päästään « Survivor 41 » -ensi-iltaan!

  20.01 – Kuten Jeff aina ensi-iltana, hän puhui suoraan kameraan esitelläkseen meille uuden kauden, mutta tänä iltana hän otti meidät (yleisön) mukaan suoraan peliin lupaamalla, että meillä on vaikutusta. Hän paljasti myös, että tuhoutuneiden tulee ottaa vaarallisia käänteitä ja suurempia riskejä. Näyttää siltä, ​​​​että Jeff puhuu yleisölle suoraan useammin kauden aikana ja saatamme nähdä « kulissien takaa » kuvauksen meneillään tavalla, jota emme ole koskaan ennen nähneet. Mutta kaikki ei ole uutta! Karsineet hyppäsivät edelleen veneisiin ennalta määrättyjen heimojensa kanssa ja tekivät veden yli matkan uuteen kotiinsa saarella.

  20.05 – Monille pelaajille he selittivät, että pandemia valmisteli heidät Survivoriin siinä mielessä, että he eivät ole koskaan olleet valmiimpia kilpailun jännitykseen ja jännitykseen. Kysyttäessä Abraham ja Erika kertoivat Jeffille, että heidän jännityksensä on katon läpi. Toiset kuvailivat, että heillä oli ohjelman perinne kodeissaan 20 vuoden ajan ja he jopa oppivat englantia katsomalla esitystä. Kaikki anekdootit tekivät Jeffiin vaikutuksen, joten hän rohkaisi heitä olemaan avoimia tunteistaan ​​koko kauden ajan. Tässä hengessä hän kysyi heiltä, ​​onko hänen sanansa « Tulkaa sisään, kaverit », jolla hän tuotiin haaksirikkoutuneita haasteisiin, silti hänen käyttää. Kaikki olivat yhtä mieltä siitä, että se on heille edelleen OK ja hän voi jatkaa sen sanomista sulkematta ketään pois « poikien » takia. Jeff varoitti myös, että tämä kausi tulee olemaan vaikeampi, koska se on lyhyempi kausi ja he aloittavat pelin vähemmällä ruoalla ja tarvikkeilla kuin koskaan ennen.

  20.10 – Ensimmäisenä haasteena Jeff antoi heille tehtäväksi löytää proomulta yksi kuudesta heimonvärisestä airosta, jolla he aikovat soutaa itseään kurssilla. Ensimmäinen maaliin pääsevä heimo ansaitsi potin, viidakkoveitsen ja piikiven, kun taas kahden muun heimon täytyisi ansaita nuo niukat tarvikkeet toisella tavalla myöhemmin. Jostain syystä, vaikka airot oli ryhmitelty kolmen hengen sarjoiksi, keltainen Yase-heimo ei löytänyt yhtäkään, kun sininen heimo Yuvu ja vihreä heimo Ua olivat jo vedessä kaikki airoineen. Jeff kutsui Yasen kyvyttömyyttä löytää airoa yhdeksi Survivor-historian noloimmista tappioista, kun taas Ua ansaitsi voiton helposti, kun paljastui, että Yuvu yritti meloa heidän veneensä ollessaan vielä kiinni ankkurissaan.

  20.16 – Kun heimot saapuivat leireilleen, Ua oli parhaimmillaan aloittamaan välittömästi suojansa työskentelyn ja sytyttämään tulipalon ansaituilla tarvikkeillaan. Pandemiavuotta valmistautuneena ja superfanina JD oli innoissaan siitä, että hänen ponnistelunsa kannatti nopeasti piikiviä käyttävää tulipaloa. Yasen ja Yuvun rannoilla heimojen oli valittava kahdesta mahdollisesta haasteesta (yksi aivot ja yksi lihakset) ansaitakseen tarvikkeita. Jos he eivät suorita valitsemaansa tehtävää neljässä tunnissa, he saisivat tarvikkeita vasta ensimmäisen immuniteettihaasteen jälkeen.

  20.20 – David ei halunnut Yase-heimonsa valitsevan hikihaastetta, koska se tarkoittaisi, että hän on erotettu heimostaan, kun hän täyttää tynnyrin vedellä ja muut ovat ryhmittyneet yhteen etsimään tarvikkeita suoja. Valitettavasti hänen heimollaan oli erilaisia ​​ajatuksia ja hän päätti lähteä tälle tielle. Yuvu oli valmis tekemään saman tehtävän ilman valituksia, mutta he huomasivat nopeasti, että se oli enemmän työtä kuin he odottivat.

  20.27 – Yuvussa Dannyn ja Deshawnin työskennellessä täyttääkseen tynnyrit vedellä, he tekivät sopimuksen käyttääkseen aikaansa yksin piilotettujen epäjumalien etsimiseen yhdessä. Valitettavasti Naseer tuli jossain vaiheessa tarkistamaan ja tukemaan heitä, ja kun hän ei löytänyt, hän tajusi, että sen sijaan, että he olisivat työskennelleet tehtävän eteen, he lähtivät etsimään epäjumalia. Hän meni välittömästi naisten luo leirille heittämään kaksi kaveria bussin alle ja vahvistamaan omaa nelikkoa äänestääkseen heidät pois. Erika näki sen vakavana loukkauksena muita kohtaan ja Dannylle ja Deshawnille mahdollisena asemana poimia heistä loput idolin avulla, jos he löytävät sellaisen.

  20.33 – Aivan kuten David epäili, Yasessa ne neljä jäsentä, jotka eivät työskennelleet vesitehtävän parissa, käyttivät vapaa-aikaansa sitoutuakseen toisiinsa. Liana ja Evvie tekivät sopimuksen työskennellä yhdessä ja molemmat näyttivät aidosti mukavalta luottaa toiseen välittömästi. Abrahamin suunnitelma oli varmistaa, että ensin sanottaisiin joku muu nimi kuin hänen, jos he menevät heimoneuvostoon, joten hän kertoi Lianalle ja Evvielle, että Tiffany näytti jo heikolta. Hän ei tiennytkään, Liana meni suoraan Tiffanyn luo ja sanoi, että Abraham aiheuttaa jo liikaa aaltoja.

  20.36 – Palomies JD laittoi « ei strategiaa koko ajan » -suunnitelmansa täyteen vauhtiin tekemällä täsmälleen päinvastoin, käymällä strategisia keskusteluja lähes kaikkien Ua-heimon jäsenten kanssa. Ricard katsoi, että JD yritti liian kovasti luoda yhteyksiä ihmisiin. Shan ja Sara jakavat tämän tunteen, jotka kaikki olivat yhtä mieltä siitä, että JD voisi olla hyvä ensimmäinen ääni. Siitä huolimatta Shanin suunnitelmana oli olla « aktiivinen kuuntelija », ja hän käytti sitä tekemällä suunnitelmia myös kaikkien heimon jäsenten kanssa.

  20.39 – Kun Yuvun ja Yasen tehtävien aika loppui, Danny ja Deshawn juoksivat saavuttaakseen tavoitteensa ajoissa, kun taas David ja Xander pääsivät maaliin helpommin. Molemmat heimot suorittivat lopulta tehtävät ja ansaitsivat tarvikkeet. Kun Danny ja Deshawn palasivat Yuvuun, Sydney kertoi Deshawnille, kuinka Naseer oli heittänyt heidät bussin alle heidän idolimetsästystä varten.

  20.45 – Myöhemmin leirejä tervehti vene, jossa jokaista pyydettiin lähettämään yksi henkilö matkalle tietämättä minne he olisivat menossa. Vaihtoehdot olivat Danny Luvulle, Xander Yaselle ja JD Ualle. Kaikki kolme heimoa tekivät päätöksensä eri tavoin. Luvussa Danny meni, koska kukaan muu ei, Yase Xader oli kaikkien mielestä paras valinta, ja Ua:ssa he piirsivät kiviä ja JD piirsi oikean (väärän?). Kolme kaveria saapuivat yhdessä neljännelle rannalle, jossa he vaelsivat huipulle vain tutustuakseen toisiinsa. Vaelluksella kaverit sitoutuivat yhteiseen kiinnostukseen urheiluun ja näkivät sen mahdollisuutena luoda yhteys, joka voisi edistää heidän asemaansa myöhemmin pelissä. Yllätykseksensä vuoren huipulla heidän tiensä erosivat omilla matkoillaan kohti sellaista, minkä he luulivat olevan etu. Jokaisella oli vaihtoehto « Suojaa äänesi » tai « Riskausta äänesi », jolloin heidän oli tehtävä sama päätös itsenäisesti. Jos he kaikki päättäisivät suojella, mikään ei muuttuisi ja he kaikki säilyttäisivät äänensä ja jos he kaikki vaarantavat äänensä, he kaikki menettävät äänensä. Jaetuissa päätöksissä suojaus säilyttäisi asiat ennallaan, kun taas riski ansaitsisi ylimääräisen äänen niille, jotka sen valitsivat. Xander sai tietää, että Danny ja JD näyttivät haluavan pelata kovaa, joten hän oletti, että he voisivat ottaa riskiä, ​​mutta Danny ei itse asiassa halunnut ottaa riskiä ja päätti suojautua. Emme nähneet tällä kertaa, mitä Xander ja JD valitsivat.

  20.58 – Danny palasi ensimmäisenä leirille ja selitti täydellisesti ja totuudenmukaisesti, mitä matka sisältää. Heimo huomasi, että Dannyn tarinassa oli liian monia yksityiskohtia, jotta hän olisi voinut valehdella, ja he kaikki uskoivat häntä. Samaan aikaan Yase lähetti Xanderin, koska he pitivät häntä luotettavimpana ja tiesivät, että hän tulisi kotiin jollakin, joten hän riskeerasi ansaitaen ylimääräisen äänen. Hän ajatteli, että hänen heimonsa ei ehkä uskoisi häntä, jos hän palaisi tyhjin käsin. Hänen heimonsa myytiin ja piti hänen päätöksestään. Sitten JD saapui Uaan kertoen heimolleen, että he voivat tarkistaa kaikki hänen omaisuutensa salaisuuksien varalta, mutta vaikka hän oli enimmäkseen totta, hänen tarinansa jätti paljon toivomisen varaa. JD kertoi heille, että hän suojeli äänensä, kun hän todella vaaransi sen, mutta heimo ei uskonut siitä mitään ja loi vielä suuremman kohteen hänen selkäänsä.

  21.07 – Immuniteettihaasteen paikalla Ricard puhui rehellisesti siitä, kuinka Jeff kysyi ensimmäisen kerran sanan « kaverit » käytöstä, kun hän oli liian innoissaan hetkestä puhuakseen. Joten nyt hän osoitti rohkeutta ottaa aihe uudelleen esille ja pyysi Jeffiä lopettamaan sen sanomisen. Jeff taputti hänelle sen tekemisestä, suostui ja päätti, että hän sanoisi sen sijaan « Tule sisään ». Jeff esitti sitten seuraavan riskialtis päätöksen jokaiselle pelaajalle, joka halusi tehdä sen: laukaus pimeässä kuolla. Noppa antaa jokaiselle pelaajalle, joka haluaa käyttää sitä, mahdollisuuden nostaa pussista viime hetken koskemattomuus tai menettää äänensä. Nopan voi heittää yksityisesti juuri ennen äänestämistä ja jokainen pelaaja sai sen käytettäväksi missä tahansa pelin vaiheessa.

  21.11 – Haaste itsessään oli raskasta nostoa sisältävä esterata, joka päättyi kahden pelaajan ratkaistavaksi. Tällä kertaa vain yksi heimo ansaitsi koskemattomuuden, ja kaksi häviävää heimoa menivät molemmat heimoneuvostoon ja luopuivat piikivistään ansaitakseen seuraavan haasteen. Kolmella ensimmäisellä radalla kaikki kolme heimoa juoksivat kuolleena, mutta sitten Yuvu teki valtavan virheen, joutui perääntymään ja jäi jälkeen. Toisesta viimeiseen osuuteen Ua sijoittui ensimmäiseksi ja aloitti palapelin ennen kahta muuta heimoa. Yase hidasti tällä vaiheessa antaen Yuvulle mahdollisuuden kuroa kiinni. Shan ja Sara säilyttivät johtoasemansa pulmapelivaiheessa, kun Yuvu eteni nopeasti ja ohitti lopulta Uan, kun he valittivat puuttuvasta palasta, jonka he löysivät yhdestä pussista. Ihmeen kaupalla Deshawn ja Erika onnistuivat saattamaan palapelin ensin valmiiksi, saamaan lopullisen paluun ja lähettämään kaksi muuta heimoa heimoneuvostoon äänestämään kaksi ensimmäistä pelaajaa pelistä.

  21.24 – Tappion jälkeen Tiffany ja Liana Yasessa suunnittelivat parhaan tavan saada Abraham ulos, kun Abraham työskenteli kavereiden kanssa saadakseen äänestyksen Tiffania vastaan. Davidille haaste osoitti, että tämä tulee olemaan fyysinen kausi ja sen pitäisi määrittää, kuinka he aikovat äänestää. Evvie keskusteli poikien kanssa Tiffanyn äänestämisestä, mutta hän oli huolissaan siitä, että hän äänestäisi ensin kaikki naiset. Niinpä hän kävi yksityisesti kaikkien luona yrittäessään saada heimon syrjäyttämään Abrahamin tieltä Tiffanyn uskollisuuden tunteesta.

  21.29 – Uassa Sara pelkäsi, että hänen floppauksensa palapelissä nostaisi maalin hänen selkäänsä putoamista varten, mutta Ricard oli päättänyt pitää kaikkien huomion JD:ssä epäluotettavana pelaajana. Sara, Genie ja Shan näyttivät olevan mukana JD:n kanssa, mutta keskustelussa Bradin kanssa Shanin ja Saran edessä Brad sanoi, että nämä kaksi naista ovat pudotuspöydässä, koska hän mieluummin pitää heimon vahvana. Brad meni sitten kertomaan JD:lle, että hänen nimensä on vaihtoehtona. Brad ja JD olivat selvästi valmiita äänestämään Saraa ja Sara ja Ricard näyttivät olevan valmis äänestämään JD:tä, jättäen Shanin ja Genien keskelle.

  21.37 – Ensimmäinen heimoneuvosto oli Yasen. Tiffany puhui heimon vision yhtenäisyydestä ja halusta työskennellä todella hyvin yhdessä yhtenä kokonaisuutena. Se kuulosti todella hyvältä, mutta Abraham, joka toi esiin tarpeen pitää voimaa ympärillään, ei oikein hyytynyt siihen, sillä hän osoitti heimon ensimmäisen suuren jakautumisen. Abrahamin ja Tiffanyn välisistä jännitteistä huolimatta heimo säilytti rauhallisen tunteen ja päättäväisyyden ajaa eteenpäin tämän äänestyksen jälkeen tahdikkaasti. Äänestyslaatikossa Xander ansaitsi lisääänen, jota hän voi käyttää kuuden viimeiseen joukkoon asti, mutta emme nähneet kenenkään ottavan laukausta pimeässä. Jeff luki äänet: Tiffany, Abraham, Abraham, Abraham, Abraham. Niinpä he lähtivät uskollisuudella ja yhteenkuuluvuudella voiman sijaan – sokeaksi Aabrahamille eikä kenellekään muulle!

  21.49 – Ua-heimon neuvostossa he kertoivat myös Jeffille, että he pitävät aidosti toisistaan ​​ja ovat viileitä. Mutta he vaihtoivat nopeasti vaihteita selittääkseen JD:n energian palattuaan etumahdollisuudestaan ​​leirin ulkopuolelta. Sara oli selvä epäluottamuksestaan ​​häntä kohtaan, mutta sitten hänen täytyi hyväksyä oma virheensä haasteessa. Sieltä kävi ilmi, etteivät he ole ollenkaan viileitä, koska Sara ja Ricard alkoivat kuiskata Shanille JD:n puhuessa, mikä sai Jeffin ja JD:n keskustelemaan kuiskauksesta. JD vaati elävää heimoa, ja kun Ricard meni JD:lle ja sanoi äänestääkseen Bradia, JD meni Shaniin sanomaan, että se oli huono idea. Jossain vaiheessa Shan ja Brad olivat kuiskauksen keskipisteenä, kun he yrittivät päästä samalle sivulle Bradin ja Saran välillä. Tuolloin kukaan ei tuntenut oloaan turvalliseksi, joten kaikki viittasivat laittaakseen kuoleensa taskuun valmistautuakseen arvaamattomaan äänestykseen. Kentällä emme nähneet kenenkään kuolevan, mutta näimme, että JD sai ylimääräisen äänietunsa. Jeff luki äänet: Ricard, Sara, Brad, Sara, Sara. Mikä outo heimoneuvosto!

  ENSI VIIKKO: Brad haluaa epätoivoisesti löytää piilotetun idolin, ja Naseerinkin pitäisi löytää, koska hän näyttää olevan edelleen Yuvussa.

  Muista tehdä ennustuksesi vaikuttaaksesi tosi-TV-kilparadan kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi juuri ennen kuin seuraava jakso esitetään CBS:llä. Kilpailet voittaaksesi ikuiset kerskausoikeudet ja paikan « Survivor »-tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa tosi-tv-foorumillamme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts