More

  « Survivor 41 » -ohjelma: 4. jakso esitetään 13. lokakuuta

  Se on virallista. 16 kuukauden tauon jälkeen ”Survivor” palaa vihdoin televisioon keskiviikkona 22. syyskuuta. Tiedämme mitä ajattelet: mikä kesti niin kauan?! Covid-19-pandemian vuoksi CBS:n tosi-tv-ohjelma ei voinut matkustaa ulkomaille ennen kuin tuotanto sai Fidžin hallitukselta asianmukaisen luvan, jonka he saivat aiemmin tänä vuonna. Näyttelijät ja miehistö joutuivat sitten kestämään karanteenimenettelyt ja turvallisuusprotokollat ​​varmistaakseen, että kaikki sujui ongelmitta. Kun kaikki tämä on poissa tieltä, siirrytään erittäin tärkeään « Survivor 41 » -aikatauluun. Lisää tämä sivu kirjanmerkkeihin, sillä päivitämme jatkuvasti uusia tietoja paljastettaessa.

  22. syyskuuta: kausi 41, jakso 1 (« Uusi aikakausi ») – kaksituntinen ensi-ilta

  29. syyskuuta: Kausi 41, jakso 2 (« Jongling Chainsaws »)

  6. lokakuuta: kausi 41, jakso 3 (« My Million Dollar Mistake »)

  13. lokakuuta: kausi 41, jakso 4 (« He vihaavat minua, koska he eivät ole minua »)

  20. lokakuuta: kausi 41, jakso 5 (« TBA »)

  Jokainen « Survivor »-kausi on kestänyt 39 päivää, paitsi « The Australian Outback », joka kesti 42 päivää. Valmistaudu kaikkien aikojen lyhimpään kiertoon, sillä kausi 41 nimeää voittajansa jo 26 päivän jälkeen. Miksi niin lyhyt? Koska kilpailijoiden piti olla karanteenissa kaksi viikkoa Fidžin alueella ennen pelin alkua, tuottajat eivät halunneet pitää heitä näin pitkäksi aikaa. Nopeamman kuvausaikataulun vuoksi on todennäköistä, että matkat heimoneuvostoon tapahtuvat nyt joka toinen päivä kolmen päivän sijaan.

  Ensimmäistä kertaa tämän kauden virallisella otsikolla ei ole tekstitystä, ja se tunnetaan yksinkertaisesti numerostaan. On todennäköistä, että tämä suuntaus jatkuu jopa ensi vuonna « Survivor 42 » ja niin edelleen. Puristit sanovat, että kaudella 1 ei myöskään ollut tekstitystä, koska sitä kutsuttiin tuolloin yksinkertaisesti « Survivor », mutta se on sittemmin nimetty uudelleen nimellä « Survivor: Borneo ».

  Kausi 41 on myös eräänlainen « back-to-basics » -kausi ilman merkittäviä käänteitä, kuten « Blood vs. Water » tai « Extinction Island ». Onko se hyvä vai huono asia? Tuomaristo on edelleen poissa. Yksi asia, jonka tiedämme, on, että tämä osa on « nopea tahti » ja « erittäin vaarallinen », lupaa pitkäaikainen juontaja Jeff Probst. Hän huomauttaa myös, että se tulee olemaan « erittäin vaikea voittaa » ja « aivan viihdyttävää katsottavaa ». Peli päälle!

  Kilpailun alussa 18 täysin uutta « Survivor 41 » -näyttelijää jaetaan kolmeen kuuden pelaajan heimoon. He kaikki tulevat erilaisista taustoista, mutta heillä on sama tavoite mielessään: ovelaa, päihittää ja kestää kauemmin. Kuka voittaa miljoonan dollarin pääpalkinnon 26 päivän päätyttyä ja liittyy ohjelman voittajalistalle? Katso näyttelijäkuvat.

  Muista tehdä ennustuksesi vaikuttaaksesi tosi-TV-kilparadan kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi juuri ennen kuin seuraava jakso esitetään CBS:llä. Kilpailet voittaaksesi ikuiset kerskausoikeudet ja paikan « Survivor »-tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa tosi-tv-foorumillamme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts