More

  « Big Brother 23 » -spoilerit: Xavierilla on yleissuunnitelma, mutta se riippuu Big D:stä

  Neljän viimeistä häätöä edeltävä viikko on aina kuolettavan pitkä, koska Veto-kokousta ei ole, mutta « Big Brother 23 »:ssa on nyt vähän draamaa, jotta se olisi hieman mielenkiintoisempi. Xavier haluaa leikata Kylandin, mutta hän ei voi tehdä sitä itse, eikä myöskään halua näyttää liikaa korttejaan.

  X voitti Veton lauantaina ja antoi hänelle kaiken vallan tällä viikolla, mutta HOH:na hän ei voi äänestää, joten hänen on päätettävä, kuka voi äänestää ja tuoda kolmas henkilö kolmen viimeiseen joukkoon. Koska hän haluaa Ky:n ulos, hänen helpoin tapansa on käyttää veto-oikeutta Azahissa ja antaa hänen häätää hänet, koska hän ei koskaan vastusta Derek F:tä. Mutta X ei tee sitä. haluavat menettää Ky:n tuomariston äänestyksen vastustamalla heidän kaikkien jätkien loppukolmikkoaan, joten hänen toinen vaihtoehtonsa on pitää nimitykset ennallaan ja antaa ison D:n tehdä likainen työ.

  Helpommin sanottu kuin tehty, koska Big D on erittäin arvaamaton ja se on ollut räjähtävin kavereiden viimeisessä kolmessa. X on työskennellyt perjantaista lähtien vakuuttaakseen ison D:n katkaisemaan Ky:n pelaamalla egolleen ja kertonut hänelle, että hänellä on paremmat mahdollisuudet päästä kakkosfinaaliin kuvassa Azahin kanssa kuin Kyn kaltaisella kompapetolla, joka voisi voittaa yhden kolme viimeistä HOH:ta, että tämä on iso liike ja että hän aikoo kunnioittaa kahta viimeistä isoa D:tä, koska se oli ensimmäinen, jonka hän teki talossa. ”Ottamalla hänet joko istun kakkosfinaalissa tai jään kolmanneksi. Ottamalla Ky, olen melkein taattu kahdeksi viimeiseksi, tapahtuipa mitä tahansa”, X sanoi. « Mutta en halua asettaa sinua tilanteeseen, jossa saatat olla sekaisin, jos en voita [kolme viimeistä HOH:ta], jos otamme Kyn. »

  Iso D on sitoutunut häätämään Ky:n, mutta hänellä on huolia, kuten huono olo hänen käynnistämisestä ja tuomariston näköinen huono. On söpöä, että hän uskoo niin lujasti, että hänellä on vahva mahdollisuus voittaa mitä tahansa kolmesta jäljellä olevasta. X kertoi hänelle sunnuntaina, että jos hän ei voi tehdä sitä, hän ottaa Azahin pois, jotta tämä voi tehdä kunnianosoitukset. « Haluan paikkani vahvistuvan. Siitä tulee vain kiusallista, siinä kaikki », Big D sanoi. « Yritän saada ansioluettelooni jotain, jossa tuomaristo sanoisi: « OK, en odottanut sitä. » X sanoi, että tämä olisi se ansioluettelon laatija ja Big D näytti olevan jälleen täysin sitoutunut, kunnes X ilmoitti että hänen on annettava äänensä suorana ehdokkaiden edessä. Bro todella luuli, että hän valehteli itkeessään DR:stä, joten « kukaan ei tiedä ketä äänestin ». Sinä olet ainoa ääni.

  Tällä hetkellä iso D on edelleen kyydissä häätääkseen Ky:n, mutta X ei ole niin varma, että hän voi luottaa siihen, että hän tekee sen ja kertoi turhautuneisuudestaan, että Big D jatkaa asian kyseenalaistamista. Hyvä uutinen hänelle on, että maanantaina ei ole Veto-kokousta, joten hänellä on vielä muutama päivä työskennellä Big D:n kanssa – kirjaimellisesti viimeisiin sekunteihin ennen live-veto-kokousta. Iso D selviää lopulta Ky:n häätöstä. X on esittänyt hänelle melko vankat perustelut ja silittänyt hänen egoaan siitä, miksi se on parempi peliin, ja oikeastaan ​​Big D:n epäröinti juuri nyt on huolestuttavaa Kyn tunteista.

  Mitä Ky tulee, hän tietää olevansa pulassa, mutta käyttäytyy kuin ei tietäisi. Hän oli järkyttynyt Veton jälkeen, jossa hän sijoittui viimeiseksi, ja sanoi itselleen: « Tämä on hetki, josta kaikki varoittivat minua. » Katso, tämä on se, mitä saat siitä, että haluat päästä finaaliin vahvimman kilpailijan kanssa. Kaikki eivät ole niin tyhmiä.

  Tee ennusteesi Gold Derbyssä nyt. Lataa ilmainen ja helppo sovelluksemme Apple/iPhone- tai Android-laitteille (Google Play) kilpaillaksesi legioioita muita faneja sekä asiantuntijoitamme ja toimittajiamme vastaan ​​parhaista ennusteen tarkkuuspisteistä. Katso uusimmat ennustusmestarit. Voitko seuraavaksi nousta arvostettujen tulostaulukoiden kärkeen? Muista aina pitää ennustuksesi ajan tasalla, koska ne vaikuttavat uusimpiin kilparadallemme, mikä pelottaa Hollywoodin päälliköitä ja tähtiä. Älä missaa hauskaa. Puhu ja jaa röyhkeät mielipiteesi kuuluisilla foorumeillamme, joilla 5 000 show-alan johtajaa väijyy joka päivä seuraamassa viimeisintä palkintohuutoa. Kaikki haluavat tietää: Mitä mieltä olet? Ketä ennustat ja miksi?

  Latest Posts