More

  « The Voice » -tarkistusvideo: Vaughn Mugolin sokea koe käynnistää kolmisuuntaisen taistelun valmentajien kesken

  Sen. Päällä. Rekisteröity sairaanhoitaja Vaughn Mugol Belmontista, Teksasista, käynnistää kolmisuuntaisen taistelun « The Voice »-valmentajien kesken, kun hän kohtaa Ed Sheeranin‘s « The A Team » -sarjan sokeilleen. koe (katso yllä). John Legend ja Kelly Clarkson painavat molemmat nappejaan 20 sekunnin kohdalla (ja riitelevät myöhemmin siitä, kumpi teki sen ensin), kun taas aloittelijavalmentaja Ariana Grande vahva> seuraa pian sen jälkeen. Blake Shelton, käsi leukallaan, kuuntelee tarkkaavaisesti, mutta ei koskaan käännä tuoliaan ympäri. Katso « The Voice » -video ylhäältä ennen maanantaina NBC:n kauden 21 ensi-iltaa.

  « Rakastan pientä taukoa äänessäsi [ja] rakastan äänesi täyteläisempiä osia », Ariana kertoo Vaughnille, kun tämä on lopettanut koesoittonsa. Kun hän kysyy häneltä, onko hän « väsynyt » laulullisesti, hän myöntää helposti, että hän oli hermostunut. « No, te todella piditte sen yhdessä », hän lisää. « Oli oikeastaan ​​vain yksi pieni paikka, jossa kuulin sen. Haluaisin työskennellä kanssasi näiden hetkien parantamiseksi. » He yhdistävät yhteiset musiikkityylinsä R&B:stä, soulista ja popista, ja Ariana sanoi, että he « voivat olla hyvä tiimi täällä ».

  Muut valmentajat alkavat sitten taistella Vaughnista, ja John kertoo hänelle, että heillä on « paljon yhteistä », sekä musiikillisesti että vaatekaappivalintojensa suhteen. John syyttää vitsillä hoitajaa « valehtelusta », kun hän väittää, ettei ole koskaan esiintynyt suurella lavalla. Kelly mainitsee hänen « tarkkuutensa » ja « tekniikkansa » ja on yhteydessä häneen siitä tosiasiasta, että hän on « emotionaalinen laulaja ». « Se on kaikki, mitä olen, on tunteita », hän julistaa.

  Blake ei selitä, miksi hän laiminlyöi « I Want You » -painikkeen painamisen, mutta hän ehdottaa, että Vaughnin tulisi kuulla Arianan viimeinen sävelkorkeus. « Tiedän, että olen uusi täällä, ettekä te vielä pidä minua valmentajana, mutta haluan ohjata teitä tässä kilpailussa », hän anoo. « Haluan auttaa sinua laulamaan oikeita kappaleita. Haluan vastata kaikkiin kysymyksiini liittyen kokemuksiini ja auttaa sinua pääsemään sinne, minne haluat mennä taiteilijana… Haluan auttaa sinua voittamaan tämän asian ja sitten tekemään uran.”

  KATSO Cam Anthony (« The Voice » -voittaja) aiheesta « henkeäsalpaava kokemus », josta tuli Blake Sheltonin 8. mestari [EXKLUSIIVINEN VIDEOHAASTATTELU]

  Vaughn harkitsee kolmea valintaansa ja päättää sitten tehdä « uskon harppauksen ». Mutta ennen kuin hän ilmoittaa, mihin joukkueeseen hän haluaisi liittyä, leike katkeaa. Katso, liittyykö Vaughn Team Arianaan, Team Legendiin vai Team Kellyyn katsomalla The Voice -kauden 21 ensi-ilta maanantaina 20. syyskuuta.

  Viime kaudella Team Blaken 19-vuotias Cam Anthony otti kotiin « Voice »-palkinnon, mikä antoi hänen valmentajalleen uran kahdeksannen voittonsa. Kenzie Wheeler Team Kellystä oli toiseksi, jota seurasi Jordan Matthew Young Team Blakesta kolmantena ja Rachel Mac Team sta. Nick Jonas neljäntenä ja Victor Solomon Team Legendistä viidentenä. Voiko Ariana ylittää maaliviivan ensimmäisellä kaudellaan? Pysy kanavalla.

  Latest Posts