More

  Emmy-mysteeri ratkaistu: Kuinka « Ted Lasso » voitti komediasarjan, mutta menetti ohjauksen ja kirjoittamisen « Hacksille »

  Älä huoli, komediasarjan mestari « Ted Lasso », tappiosi sekä käsikirjoituksessa että ohjauksessa panivat sinut erittäin taitavaan seuraan, mukaan lukien kolminkertaisen sarjan voittaja « Veep ». Vaikka ainutlaatuisten yhdistettyjen kertoimemme mukaan Apple TV+ -sarja voitti ohjauspalkinnon Zach Braffin ohjaamasta jaksosta « Biscuits » ja käsikirjoituspalkinnon Jason Sudeikisin, Bill Lawrencen ja Brendan Huntin kirjoittamasta « Pilotista », « Hacks » voitti lopulta. sekä käsikirjoitus että ohjaus pilottijaksolle « There Is No Line », jonka ovat kirjoittaneet Lucia Aniello, Paul W. Downs ja Jen Statsky ja ohjannut kirjoittanut Aniello. Lukijamme sijoittivat jakson toiseksi kirjoittamisessa ja kolmanneksi ohjauksessa.

  KATSO koko luettelo vuoden 2021 Primetime Emmy -voittajista

  Vaikka « Ted Lassolla » oli hyvä mahdollisuus saada nämä kaksi palkintoa, lähihistoria ennusti sen tappioita. Sekä 2016 että 2017 « Veep » menetti käsikirjoitus- ja ohjauspalkinnot ääntenjaon vuoksi. Vuonna 2016, kun « Veep » voitti toisen sarjan pokaali, siinä oli kolme jaksoa ehdokkaana ohjauksessa – « Morning After », « Mother » ja « Kissing Your Sister » – ja kaksi kirjallista – « Morning After » ja « Mother. ” Huolimatta sarjan suosiosta, se ei pystynyt pitämään yhtä ehdolla olevaa Transparentin jaksoa ohjauksessa tai yhtä ehdolla olevaa Master of None -jaksoa kirjallisesti.

  Täsmälleen sama tilanne nähtiin seuraavana vuonna, kun « Veep » voitti kolmannen sarjapalkinnon, mutta jäi jälleen ilman ohjaus- ja käsikirjoituspalkintoja. Kuudennen kauden aikana ohjelmassa oli kolme jaksoa, jotka oli ehdolla ohjauksessa – « Georgia », « Justice » ja « Groundbreaking » – ja kaksi kirjallisesti ehdokasta – « Georgia » ja « Groundbreaking ». Komedian juggernaut joutui kuitenkin jälleen äänten jakamisen uhriksi, koska hän menetti ohjauksen « Atlanta »-sarjan yksittäiselle ehdokkaalle jaksolle ja kirjoittamisen « Master of None » -sarjan yksittäiselle ehdokkaalle jaksolle.

  Killat olivat myös hyödyllinen vihje näihin kahteen « Ted Lasson » tappioon. Sen pilotti hävisi Writers Guild of America -elokuvan « The Great » pilotille, kun taas « Biscuits » ja « The Hope That Kills You » hävisivät « The Flight Attendant » -elokuvan pilotille « In Case of Emergency ». Näistä kahdesta tappiosta huolimatta « Ted Lasso » voitti silti neljä vaikuttavaa palkintoa sarjan päälähetyksessä, näyttelijä (Jason Sudeikis), naissivuosa (Hannah Waddingham) ja miessivuosa (Brett Goldstein) sekä kolme lisäpalkintoa. Creative Arts viime viikonloppuna.

  Latest Posts