More

  RuPaul voittaa parhaan kilpailuohjelman Emmy-palkinnon ja tekee historiaa historian palkituimpana mustana henkilönä

  RuPaul Emmy -ennätys! Ei ollut yllätys, kun « RuPaul’s Drag Race » voitti parhaan kilpailuohjelman Emmy-palkinnon sunnuntai-iltana 19. syyskuuta. Se oli kuitenkin maamerkki, sillä tämä oli 11. kokonaisvoitto vastaavalle tuottajalle RuPaul Charles, tekee hänestä nyt historian palkituimman mustan henkilön. Katso täydellinen lista Emmy-voittajista täältä.

  « Drag Race » voitti neljä palkintoa Creative Arts Emmys -palkinnosta, joka jaettiin viime viikonloppuna 11. ja 12. syyskuuta. Tämä sisälsi Charlesille kuudennen peräkkäisen voiton parhaana todellisuuden juontajana. Sarja voitti lisäksi näyttelijöistään, ohjauksestaan ​​ja kuvankäsittelystään, kun taas spinoff « RuPaul’s Drag Race: Untucked » voitti ensimmäisen palkinnonsa parhaasta rakenteettoman todellisuuden ohjelmasta; Koska Charles on myös kyseisen sarjan vastaava tuottaja, hän vei sielläkin pokaalin kotiin. Yhdessä kolmen palkinnon kanssa, « Drag Race » oli aiemmin voittanut parhaasta kilpailuohjelmasta, mikä antoi Charlesille 10 uran Emmy-palkintoa 19. syyskuuta järjestettävään parhaaseen katseluun.

  Charles jaettiin viikon ajan Emmy-historian palkituimpana mustanalaisena Donald A. Morganin kanssa, kuvaaja, joka tunnetaan työstään monikamerasarjoissa ja 10-kertainen voittaja työstään « Kodinparannus » ja « Ranch ». Morganilla oli mahdollisuus pidentää ennätystään 11:een, koska hänellä oli kolme viidestä ehdokkuudesta tänä vuonna parhaasta monikamerasarjan elokuvasta (« The Conners », « Last Man Standing » ja « The Upshaws »), mutta palkinnon sai sen sijaan George Mooradian, joka voitti ensimmäistä kertaa « Country Comfort » -palkinnon.

  Joten Charlesin parhaan kilpailuohjelman voitto tänä iltana antoi hänelle ennätyksellisen 11. palkinnon, mikä auttoi myös jatkamaan « Drag Racen » ennätystä Emmy-historian palkituimpana kilpailuohjelmana 24 voitolla sen aikana. Se on merkittävä saavutus ei vain mustille median viihdyttäjille, vaan myös omituisille viihdyttäjille.

  Latest Posts