More

  Näkymätön, « Survivor 41 » -fanit uskovat Deshawn Raddenin voittavan: Hän on « viehättävä, kiero, sitkeä »

  ”Survivor 41” saa ensi-iltansa vasta 22. syyskuuta, mutta fanit luulevat jo tietävänsä, kuka voittaa: Deshawn Radden. Tämä 26-vuotias lääketieteen opiskelija Miamista, Floridasta, joka kuvailee itseään « viehättäväksi, kekseliääksi, sitkeäksi », aloittaa pelin sinisen Luvu-heimon jäsenenä (katso heimojaot). Deshawn johtaa Gold Derbyn varhaisia ​​voittajaennusteita kertoimella 4/1, juuri ennen Luvu-heimokaveriaan, entistä NFL-pelaajaa Danny McCraya, kertoimella 5/1. Oletko samaa vai eri mieltä lukijoidemme todennäköisyyksistä? Toimi nopeasti ja tee « Survivor 41 » -ennustuksesi ennen ensi keskiviikon debyyttiä.

  « Joka kerta kun asetan uuden tavoitteen ja saavutan sen, olen ylpein siitä tavoitteesta », Deshawn julisti CBS-profiilissaan. « Viimeksi olen ylpeä siitä, että olen lääketieteellisessä korkeakoulussa, maisterin ja kandidaatin tutkinnon alla. Tunnen, että tämän ensi vuoden aikana olen erittäin ylpeä voitostani « Survivor ». »

  Kun Deshawnilta kysyttiin, kenen entisen häviäjän tavoin hän pelaa peliä, hän vastasi: « No, tarkoitan, että ollaan todellisia, pelini on ennennäkemätön! Mutta näen pelini olevan sosiaalisesti ja henkisesti enimmäkseen Cirie Fieldsin kaltainen, ja siinä on ripaus Wendell Hollandia kilpailun voitoista kytkimen ja tuomariston johdossa. Tulen olemaan kuin Cirien ja Wendellin rakkauslapsi! »

  Deshawn uskoo, että hänellä on mahdollisuus olla viimeinen seisomassa sosiaalisten, henkisten ja fyysisten taitojen yhdistelmän vuoksi. Kuten hän selitti: « Opiskelin Survivor-peliä aivan kuin opiskelisin lääketieteellisen koulun kokeeseen, ja olen havainnut, että jotta voit voittaa, voittaa ja kestää kauemmin, sinulla on oltava kaikki kolme taitoa ja näiden taitojen on toimittava. harmonisesti yhdessä ja loistaa pelin eri kohdissa. Tunnen olevani itsetietoinen, mikä on asia, jota monilta puuttuu. Olen tarpeeksi analyyttinen ottamaan vastaan ​​sosiaalisia vihjeitä ja tarpeeksi älykäs ajattelemaan kriittisesti esteitä, jotka voivat ilmaantua hämmentymättä. Tiedän, että olen fyysisesti tarpeeksi hyvä auttamaan joukkuettani selviytymään haasteista alussa hyvin ja voittamaan haasteita yhdistymisen jälkeen, mutta myös tarpeeksi ovela, jotta kaikki fyysiset uhkaukset äänestetään ennen kuin peli muuttuu yksilölliseksi. Olen vakuuttava, mutta ei uhkaava. Minulla on katu- ja kirjafiksuja, ja olen tarpeeksi empaattinen voidakseni lukea luotettavaksi. Minusta todella tuntuu, että minulla on resepti voittoon!”

  Juontaja Jeff Probst paljasti äskettäin 18 täysin uuden näyttelijän henkilöllisyyden. Katso Deshawnin videoprofiili yllä. Tosi-tv-ohjelma viivästyi yli vuoden Covid-19-pandemian vuoksi, mutta sen kuvaukset aloitettiin lopulta Fidžin alueella huhtikuussa. Koronaviruksen lisäturvallisuusprotokollien vuoksi « Survivor »-kausi 41 noudattaa lyhyempää 26 päivän aikataulua 39 päivästä. Voittaja paljastetaan myös saarella (kuten kaudella 1), toisin kuin kuukausia myöhemmin live-reunion showssa.

  Muista tehdä ennustuksesi vaikuttaaksesi tosi-TV-kilparadan kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi juuri ennen kuin seuraava jakso esitetään CBS:llä. Kilpailet voittaaksesi ikuiset kerskausoikeudet ja paikan « Survivor »-tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa tosi-tv-foorumillamme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts