More

  Big Brother 23 -jakson 32 yhteenveto: Voittiko Derek, Kyland vai Xavier kotitalouden pään?

  Torstai-iltana « Big Brother » -kauden 23 toinen kaksoishäätö johti Tiffany Mitchellin ja Hannah Chaddhan poistamiseen. Vain neljä Cookout-jäsentä jäi peliin: Derek Frazier, Kyland Young, Xavier Prather ja eroava kotitalouspäällikkö Azah Awasum . Koska Azah ei ollut oikeutettu kilpailemaan tämän viikon HOH-kilpailussa, se tarkoitti, että voima menisi jollekin kaverille. Joten kuka voitti tämän erityisen perjantain jakson, ja ketkä kaksi talon vierasta hän asetti häätöehdokkaaksi?

  Lue alta minuutti kerrallaan « Big Brother » -yhteenveto kaudesta 23, jaksosta 32 saadaksesi selville, mitä tapahtui perjantaina 17. syyskuuta klo 20.00. ET/PT. Muista sitten kommentoida kommenttiosiossa suosikkisi « BB23 »-talovieraistasi CBS:n tosi-tv-ohjelmassa, kuka ärsyttää sinua eniten ja kenen uskot lopulta liittyvän « Big Brother » -voittajaluetteloon ja voittavan 750 000 dollarin pääpalkinnon.

  Jatka tämän Big Brother 23:n live-blogin päivittämistä/lataamista saadaksesi viimeisimmät päivitykset.

  20.00 – « Aiemmin Big Brotherissa! » 31. jaksossa juontaja Julie Chen Moonves järkytti Final 6:ta, kun hän ilmoitti heille, että he olivat keskellä historiallista toista peräkkäistä kaksoishäätöä. Ensinnäkin Tiffany syrjäytettiin Hannahin äänin 3-0. Azah voitti sitten kauden ensimmäisen HOH-kilpailunsa, ja hän nimitti Hannahin ja Xavierin. Kun Kyland voitti vetovoiman, hän otti Xavierin pois lohkosta, joten Derek, ainoa kelvollinen pelaaja, otti paikkansa leikkuupalkin päällä. Kyland ja Xavier äänestivät sitten 2-0 Hannahin lähettämisestä tuomaristolle. Miten illan kotitalouden päällikkö ravistaa peliä? Mennään!

  20.07 – Eilisiltaisen kaksoishäädön jälkeen iso D on innoissaan siitä, että hän on edelleen talossa, mutta hän ei pidä Kylandin vetämästä vetotempusta. Hän haluaa Kylandin ja Xavierin olevan uskollisia hänelle, ei toisilleen. Azah on innoissaan voitettuaan ensimmäisen HOH-kilpailunsa, mutta kaksoishäätö oli melko intensiivistä. Hän ei koskaan solminut sopimusta Hannahin kanssa, mutta pojat ovat tukeneet häntä koko kauden. Azah tunsi parhaan mahdollisuutensa päästä kolmikkoon pysyä uskollisena Xavierille ja Big D:lle. Hän myöntää valehdelleensa Hannahille ennen häädöä. Hän näyttää olevan ylpeä liikkeestään ja tietämätön siitä, että miehet työskentelevät yhdessä.

  20.12 – Kyland kertoo Hannahille aikovansa pelastaa Xavierin veto-oikeudella. Sitten hän valehtelee hänelle ja kertoo uskovansa, että he voivat pelastaa hänet. Kylandin tuomariston johto on täydellinen katastrofi. Seuraavaksi Xavier kertoo Hannalle äänestävänsä tämän pitämisen puolesta. Vau! Kun vetoa käytettiin, Big D oli vihainen, koska se ei ollut osa hänen suunnitelmaansa. Sitten Xavier päättää äänestää Hannahin häätöstä Kylandin kanssa, jotta hän näyttää uskolliselta Kylandille. Azahista tuntuu, että Kyland pelasi häntä vetämällä Xavierin irti ja asettamalla Big D:n vaaraan. Kyllä, Azah, sinua pelattiin!

  20.18 – Hannahin häädön jälkeen Xavier vetää Kylandin kylpyhuoneeseen. He selvittävät, mitä juuri tapahtui, ja sitoutuvat jälleen kahteen viimeiseen. Mutta Kylland ei voi antaa Big D:lle tietää sitä! Xavier haluaa Kylandin tuntevan olonsa mukavaksi hänen kanssaan, mutta Xavierin varsinainen kahden viimeisen sopimuksen sopimus on Big D:n kanssa. Xavier haluaa tuoda Big D:n kahteen viimeiseen, mutta varasuunnitelmana hän haluaa varmistaa, että Kyland vie hänet. Viisas mies! Xavierin on voitettava tämä peli. Mikä tahansa muu voittaja tässä vaiheessa olisi vain noloa. Myöhemmin Azah kysyy Big D:ltä, miksi miehet saivat hänet kestämään sitä. Hän käskee häntä päästämään irti ja keskittymään. Seuraavaksi Big D kohtaa Xavierin. Big D uskoo, että hän ansaitsee tuon paikan kahdessa viimeisessä ja kysyy, työskenteleekö Xavier Kylandin kanssa. Xavier tasoittaa asioita. Missä universumissa Big D pelaa tätä peliä? Mitä hän on tehnyt ansaitakseen paikan kahdessa viimeisessä? Olen seurannut tätä kautta aika tarkasti.

  20.35 – Nyt on HOH-kilpailun aika. Lähtevänä HOH:na Azah ei voi kilpailla. Tämä on « CSI: Vegas » -aiheinen kilpailu, ja pelaajat keräävät todisteita tunnistaakseen ensisijaisen epäillyn, joka varasti HOH-avaimen. Kun he löytävät vihjeen, heidän on palattava laboratorioon ja yhdistettävä se seinällä olevaan todisteeseen. Kun he uskovat saavansa viisi oikeaa todistetta, he painavat summeria ja lukitsevat aikansa. Nopeimmin tämän tehtävän suorittaneesta pelaajasta tulee uusi HOH. Todisteet ovat pohjimmiltaan kuvia sormenjäljistä ja DNA:sta, joten jokaisen yksityiskohdan muistaminen ei ole niin helppoa. Iso D voi hyvin, mutta hän kaipaa pieniä yksityiskohtia ja hänen on vaihdettava kolme todistekorttiaan. Xavier liikkuu paljon nopeammin, mutta hänellä on pari omaa virhettä. Näiden editoitujen klippien perusteella on vaikea tietää, kenellä on parempi aika, mutta näyttää siltä, ​​että Kylandilla oli rauhallisin prosessi ja vähiten virheitä. Mutta oliko hän nopea?

  20.46 – On aika selvittää HOH-kilpailun tulokset. Big D päättyi ajassa 15.44. Kyland päättyi ajalle 14.52. Xavier päättyi ajalle 10.18. Xavier on voittanut tämän HOH:n! Päiväkirjahuoneessa Xavier alkaa itkeä, kun hän tajuaa päässeensä kolmeen viimeiseen joukkoon ja on erittäin hyvässä asemassa voittaakseen 750 000 dollaria. Sitten iso D valittaa, kuinka hän jatkuvasti häviää ja joutuu ratsastamaan toisten takkiin. Kyland on raivoissaan hävittyään tämän HOH-kilpailun. Hän luottaa Xavierin suojelevan häntä, mutta jos joku muu voittaa veto-oikeuden, Xavier ei voi tehdä mitään. Myöhemmin Kyland onnittelee Xavieria ja istuu alas juttelemaan. Kyland on nyt vainoharhainen, että hän on tämän nelonen pohjalla. Päiväkirjahuoneessa Xavier sanoo, että Kylandin pelot ovat perusteltuja ja jos hän ei voita veto-oikeutta, hänen pelinsä on vaarassa. Xavierin todellinen uskollisuus on Big D:lle, ei Kylandille.

  20.55 – Xavier puhuu Azahin kanssa ja tämä kysyy häneltä, onko hänellä kaksi viimeistä sopimusta Kylandin kanssa. Hän kiistää sen. Sitten hän kysyy, kertoisiko hän hänelle totuuden siitä ja hän sanoo, ehkä? Joten Xavier sanoo periaatteessa kyllä ​​sanomatta kyllä. Azah on tyhjentynyt, kun hän tajuaa, että hän ja iso D voisivat istua korttelilla vierekkäin. Jälleen kerran hän tuntee olevansa pelattu. Seuraavaksi Xavier puhuu Big D:lle heidän vaihtoehdoistaan ​​eteenpäin. Xavier sanoo olevansa varma, että he voivat voittaa Azahin viimeisessä HOH:ssa, mutta Kyland olisi vaikeampaa. Xavier haluaa kylvää pienen siemenen Big D:n päähän, että Kylandin pitäisi mennä kotiin. Big D:llä olisi kaikki veri käsissään, eikä Kylandilla olisi mitään vihamielisyyttä Xavieria kohtaan tuomaristossa. Iso D on repeytynyt, koska hän on käytännössä rakastunut Kylandiin tässä vaiheessa. Hänellä ei ole aavistustakaan siitä, että Kyland on kirjaimellisesti ainoa pelaaja talossa, joka ei halua istua hänen vieressään lopussa.

  20.59 – On nimitysseremonian aika. Xavier laittaa Azahin ja Kylandin lohkoon. Azah luulee olevansa matkalla kotiin, jos hän menettää tämän veto-oikeuden. Big D on myös vainoharhainen. Xavier sanoo, että jos hän voittaa veto-oikeuden, hän jättää ehdokkaat ennalleen ja antaa Big D:n päättää. Hän ei halua verta käsiinsä ja tekee kaikkensa vakuuttaakseen Big D:n häätämään Kylandin kuulostamatta liian voimakkaalta. Hyvin pelattu Xavier, hyvin pelattu.

  Muista tehdä « Big Brother » -ennustuksesi vaikuttaaksesi tosi-TV-kilparadamme kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi juuri ennen kuin häätöjakso esitetään suorana CBS:llä. Kilpailet voittaaksesi 100 dollarin Amazon-lahjakortin ja paikan « BB23 »-tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa tosi-tv-foorumillamme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts