More

  « Isoveli 23:n » Hannah häädessään: « Tyhmä liike Azahin puolelta »

  Toisen viikon peräkkäin « Big Brother 23 » -kaksoishäätö jätti niin kutsutun sotilaan järkyttyneeksi. Viime viikolla Hannah järkytti Alyssaa, kun hän kertoi asettavansa hänet ehdokkaaksi, mikä johti viimeiseen ei-Cookout-talovieraan häädöön. Torstaina pöydät käännettiin, kun Azah kertoi Hannahille, että hän laittoi hänet ja Xavier aikomuksenaan käynnistää jälkimmäinen. Hannah ei ymmärtänyt, miksi Azah ei nimittänyt Kylandia, mutta hän ymmärsi, että hän oli tuomittu, ellei hän voita veto-oikeutta. Hän ei onnistunut, ja vielä pahempaa, Ky voitti sen ja pelasti X:n tehden Derek F.:stä renomin, ja he äänestivät 2-0 hänen häädöstään.

  21-vuotias kuulostaa alta Azahin « tyhmästä liikkeestä » nimittää hänet, kuinka Kyland « loukkaa » ja kuinka hänen pelinsä päätyi täysin päinvastaiseksi kuin hän oli suunnitellut pelaavansa.

  Gold Derby: Näytit murskatulta, kun Azah kertoi, että hän nimitti sinut ja Xavierin, ja näytit tietävän, että kirjoitus oli seinä, kun menetit veto-oikeuden. Mitä ajattelit koko kaksoishäädön aikana?
  Hanna: Tiesin melko paljon, että heti kun Tiffany lähti, kaverit lähettäisivät minut kotiin ja sitten Azahin kotiin. Uskon, että heillä on finaalikolmio ja tiesin, että päästäkseni neljänteen finaaliin minun olisi pitänyt voittaa joko HOH tai Veto, joten kun hävisin molemmat, tiesin olevani menossa kotiin. … Yritin silti kampanjoida, yritin silti taistella viimeisellä yritykselläni vakuuttaakseni Kylandin ja Xavierin pitämään minut talossa, koska – ei loukkaa isoa D:tä – minun ja suuren D:n välillä minusta tuntuu, että olen vahvempi kilpailija, kuten minä olen hieman enemmän strategi kuin hän. Ja Kyland kertoi minulle toistuvasti, että hän haluaisi viedä vahvimman loppuun asti ja koska Tiffany lähti – kutsukaa minua itsekkääksi, mutta minusta tuntui, että tuon henkilön olisi pitänyt olla minä. Joten se tosiasia, että kaverit pitivät suurta D:tä ylläni, vaikka se on tavallaan ristiriidassa sen kanssa, minkä he kuvittelevat tämän pelin tuloksen, se kertoi minulle, että he työskentelevät yhdessä.

  Gold Derby: Jos olisit voittanut HOH:n, mitä olisit tehnyt?
  Hannah: Voi luoja, jos olisin voittanut HOH:n, olisin ehdottomasti sietänyt Kylandin ja Xavierin. Ja Kyland voitti Veton, joten olisin oksentanut Big D:n. Azah olisi luultavasti äänestänyt Big D:tä ja sitten olisin rikkonut tasapelin Big D:n hyväksi, joten Xavier olisi mennyt kotiin. Pohjimmiltaan olisin pitänyt Azahin poissa kortilta kaikissa olosuhteissa, koska se on ainoa tapa taata, että yksi kavereista menee kotiin. Ja se olisi voinut saada ihmiset asettumaan uudelleen talossa, harkitsemaan uudelleen, kenen kanssa he haluavat edetä, ja tämä henkilö olisi voinut olla minä, jos hän olisi saanut Kylandin tai Xavierin pois. Joten se oli melkein ainoa tieni päästä pidemmälle tässä pelissä, enkä valitettavasti pystynyt saamaan voittoa HOH- tai Veto-kilpailussa, joten tiesin siinä vaiheessa, että menen kotiin.

  Gold Derby: Olet yrittänyt kertoa Azahille, että luulet poikien työskentelevän yhdessä, mutta hän ei näyttänyt uskovan sinua. Miksi luulet, että hän ei uskonut sinua, ja uskotko, että he työskentelevät nyt yhdessä?
  Hannah: Olen yrittänyt vihjata Azahille, että uskon, että kaverit työskentelevät yhdessä. Xavier kommentoi minulle melko varhain tuomaristossa, ja hän kutsui minua tämän kauden Britney Haynesiksi. Jotenkin tulkitsin sen, että kolme kaveria työskentelevät yhdessä ja minusta tulisi Britney. Joten minut leikattiin neljältä, ja se kertoi minulle, että « OK, ehkä pojilla on jotain. » Ja sitten tuhotakseen Xavier kertoi minulle myöhemmin, että kaverit puhuivat viimeisestä kolmesta sopimuksesta, mutta hänellä ei ollut aikomusta kunnioittaa sitä. Luulen, että hän halusi pitää minun valppauttani asian suhteen eikä saada minua ajattelemaan ja spekuloimaan miesten suhdetta.

  Mutta palatakseni kysymykseen, en usko, että Azah halusi uskoa, että Big D oli uskollisempi kenellekään muulle kuin hänelle. Luulen, että hän oli kieltämässä. Luulen, että hän luottaa kolmeen viimeiseen, joka hänellä on Xavierin ja Big D:n kanssa, mutta hän ei ymmärrä, että ihmisillä voi olla useita viimeisiä kolmosia, ihmisillä voi olla useita viimeisiä kakkosia. Kerroin Kylandille, että halusin viedä hänet loppuun asti. Sanoin Xavierille, että halusin viedä hänet loppuun asti. Big D, Tiffany – kun paras mahdollisuuteni voittoon olisi luultavasti ollut Azahin vieressä. Joten uskon, että Azah on vain luottavainen henkilö, ja ehkä hän ei vieläkään usko, että kaverit työskentelevät yhdessä. Hyvästiviestissään hän kertoi minulle, että Kyland onnistui vakuuttamaan hänet kohdistamaan minut tällä viikolla, ja se oli hänen etunsa mukaista. Minun on annettava se Kylandille, koska kohdistaminen minuun HOH:n aikana oli ehdottomasti pahinta, mitä hän olisi voinut tehdä pelilleen, ja nyt hän ei ole kelvollinen pelaamaan neljän viimeisen HOH:n aikana. Joten hän on tavallaan hyvin haavoittuvainen joutumaan kotiin lähetettäviksi, koska nyt hänellä on kaksi mahdollisuutta taata turvallisuutensa vain yksi. Joten kyllä, näin sanottuna, tyhmä teko Azahin puolelta. Jos hän olisi käyttänyt HOH-laitettaan Tiffanyn poistamiseen, se olisi silti ollut tyhmä teko. Ei edes siksi, että minä istun täällä. Toivottavasti hän ymmärtää, että kaverit työskentelevät yhdessä. Luulen, että kirjoitus on seinällä. Minusta se on melko ilmeistä, mutta mielestäni Azah on erittäin luottavainen, naiivi persoona pelissä.

  Gold Derby: Huomasit, että et ole Kylandin silmissä ”arvollinen” nousemaan kakkosfinaaliin vahvana kilpailijana. Miksi luulet, että hän ei pidä sinua « arvollisena »?
  Hanna: Strategiani tässä pelissä oli siis vähätellä älykkyyttäni. Aina kun keksin jonkinlaisen väitteen, yritin olla epävarma itsestäni iäni takia. En halunnut alkaa nostamaan punaisia ​​lippuja. En halunnut ihmisten ajattelevan älykkyyteni uhkaavan. Joten Kyland ei ottanut minua vakavasti, ja kaiken lisäksi olen nuori nainen, joka sanoi olevansa muodissa. Minusta tuntuu, että monet nuoret taiteilijat joutuvat huonoon maineeseen, mitätöidään tai kokevat, etteivät he ole niin älykkäitä valitsemansa polun vuoksi. Joten osa siitä oli tavallaan tahallista, kuten yritin olla aliarvioitu urheilullisuudellani ja myös muistillani ja älykkyydelläni, mutta Kyland oli tarpeettoman alentuva sen suhteen. Hän huomautti jossain vaiheessa, että en tunne ihmisiä, en tunne tätä peliä, eikä hän koskaan istuisi viereeni kahdessa viimeisessä, koska pohjimmiltaan en ole sen arvoinen. Ja en tiedä, kuka teki hänestä « Big Brother » -kauden 23 viimeisen kahden portinvartijan. Mutta en usko, että se oli hänen paikkansa sanoa, ja vaikka yritin olla aliarvioitu, se oli loukkaavaa.

  Gold Derby: Jos Cookoutia ei olisi olemassa, miten olisit pelannut?
  Hannah: Jos Cookoutia ei olisi olemassa – aioin lannistua ehkä ensimmäisen viikon. Minusta ei ole järkevää tehdä liittoutumaa täällä ja siellä heti ensimmäisellä viikolla, koska et tiedä kenen kanssa olet tekemisissä, joten strategiani oli vain tarkkailla, tarkkailla, tarkkailla ja sitten lähteä pois. siellä. Mutta kun löysin tavallaan ryhmän ihmisiä, jotka täyttivät kaikki markkinaraot, joita en henkilökohtaisesti kyennyt täyttämään, halusin ajaa heidän kanssaan loppuun asti ja sitten lopulta kääntää heidät päälle. En aikonut pelata kovin uskollista peliä, mikä on ironista, koska tulin taloon, Cookout oli mitä se oli. Vaikka olin virallisesti osa sitä vasta vähän myöhemmin, he silti tiesivät, että he aikoivat suojella minua, aivan kuten tiesin, että minulla on heidän selkänsä. Joten kyllä, strategiaani piti ehdottomasti muuttaa. Pelasin paljon uskollisempaa peliä kuin suunnittelin pelaavani, enkä ole katunut sitä ollenkaan.

  Tee ennusteesi Gold Derbyssä nyt. Lataa ilmainen ja helppo sovelluksemme Apple/iPhone- tai Android-laitteille (Google Play) kilpaillaksesi legioioita muita faneja sekä asiantuntijoitamme ja toimittajiamme vastaan ​​parhaista ennusteen tarkkuuspisteistä. Katso uusimmat ennustusmestarit. Voitko seuraavaksi nousta arvostettujen tulostaulukoiden kärkeen? Muista aina pitää ennustuksesi ajan tasalla, koska ne vaikuttavat uusimpiin kilparadallemme, mikä pelottaa Hollywoodin päälliköitä ja tähtiä. Älä missaa hauskaa. Puhu ja jaa röyhkeät mielipiteesi kuuluisilla foorumeillamme, joilla 5 000 show-bisneksen johtajaa väijyy joka päivä seuraamassa viimeisintä palkintohuutoa. Kaikki haluavat tietää: Mitä mieltä olet? Ketä ennustat ja miksi?

  Latest Posts