More

  ‘Big Brother 23’ Top 6 teholuokitukset: Kuka Cookoutin jäsenistä on parhaiten tehnyt historiaa ja kenen peli on ohi?

  Cookout on saavuttanut tavoitteensa tulla yhdeksi « Big Brotherin » historian hallitsevimmista liittoutumista ja varmistaa, että ensimmäinen musta talon vieras voittaa CBS:n tosi-tv-kilpailun 29. syyskuuta. Tänä torstaina tuomaristolle lähetetään kaksi jäsentä kauden toinen live-kaksoishäätö. Kyland Young vesi viivan hiekkaan voitettuaan kotitalouspäällikön ja ehdolla Tiffany Mitchellin ja Hannah Chaddhan häädätykseen. 29-vuotias tilijohtaja solmi kaksi viimeistä sopimusta Xavier Pratherin kanssa, kun taas Azah Awasum ja Derek Frazier (Big D) jatkavat läpikulkua. tätä peliä päämäärättömästi.

  Kyland seurasi HOH-voittoaan Power of Veto -voitolla ja piti ehdokkaat ennallaan. Historiallisen kierroksen jälkeen Cookout on hajonnut ja jäljellä olevat jäsenet ovat näyttäneet vajoavan ennakoitavampaan kaavaan, jonka olemme nähneet kesästä kesän jälkeen: miehet vs. naiset. Kenellä on nyt parhaat mahdollisuudet voittaa 750 000 dollarin pääpalkinto ja tulla ensimmäiseksi mustaksi voittajaksi? Ja ketkä ovat kaksi ensimmäistä Cookout-jäsentä, jotka istuvat isäntä Julie Chen Moonvesin kanssa torstaina? Katso alta kuusi parasta teholuokitustamme.

  1. Xavier Prather
  Xavier on sijoittunut niin hyvin tässä pelissä, että Kyland pyysi häntä tekemään kaksi viimeistä sopimusta, vaikka useat talonvieraat varoittivat, että Xavier voittaa maanvyörymän. 27-vuotias Milwaukeesta kotoisin oleva asianajaja on tehnyt loistavaa työtä tuomariston johtamisessa. Kukaan tuomaristossa ei vihaa Xavieria, mutta he kaikki kunnioittavat häntä eivätkä voi uskoa, että hän ei ole koskaan ollut todellinen kohde. Kylandin kanssa tekemänsä viimeisen kahden sopimuksen lisäksi Xavierilla on kolme viimeistä sopimusta Big D:n ja Azahin kanssa. Jos Xavier istuu kahdella viimeisellä paikalla, hän voittaa.

  2. Kyland Young
  Kyland on uskomaton kilpailija, mutta hän ei pääse oman egonsa yli. Olisi yksi asia, jos hän tekisi väärennetyn viimeisen kahden sopimuksen Xavierin kanssa, mutta Kyland todella haluaa sen tapahtuvan. Hän haluaa istua kahdella viimeisellä paikalla talon parhaan kilpailijan kanssa. Tämä virhe takaa hänelle toisen sijan. Näyttää siltä, ​​​​että Kyland haluaa sellaisen voimaliiton, jolla Derrick Levasseur ja Cody Calafiore olivat kaudella 16. Ongelmana on, että Kyland ei ymmärrä olevansa Cody ja Xavier on Derrick. Kylandin ainoa toivo on, jos hän menestyy ja joku muu osuu Xavieriin ennen finaaliiltaa.

  3. Derek Frazier
  Big D:n kolmannen sijan sijoituksella ei ole mitään tekemistä hänen pelattavuutensa kanssa, mutta kaikki liittyy siihen, että hän on kelluja, jonka miehet haluavat vetää mukanaan maaliin. Hän ei ole voittanut yhtään mitään, mutta talossa on enää neljä todellista kilpailijaa ja kaksi on tällä viikolla leikkuupalstalla. Jos Xavier ja Kyland onnistuvat poistamaan Tiffanyn ja Hannahin pelistä, he tuovat paljon todennäköisemmin Big D:n mukanaan kuin vaihtoehto kaksi.

  4. Azah Awasum
  Tästä pääsemme vaihtoehtoon kaksi, Azah. Hän on myös kelluja, jota vedetään mukana, koska hänet on helppo lyödä. Ongelmana on, että häntä voi olla hieman vaikeampi päihittää kuin isoa D:tä. Jos Azah etenee kolmeen finaaliin, hänellä saattaa olla jopa pieni mahdollisuus voittaa viimeinen HOH, eikä kukaan miehistä halua kohtaloaan hänen käsissään. . Tehdään selväksi, että hänellä ei ole mahdollisuutta voittaa peliä, ellei hän pääty kahdessa viimeisessä Big D:n kanssa, eikä se olisi silloinkaan slam dunk. Mutta miehet ovat vakuuttuneita siitä, että tuomariston naiset saattavat äänestää Azahin voittajaa, koska hän on nainen.

  5. Hannah Chaddha
  Hannahin peli meni ulos ikkunasta, kun Kyland valitsi Xavierin hänen ja Tiffanyn sijaan. Hänellä ei todellakaan ole enää minnekään kääntyä, ellei hän voita seuraavaa HOH:ta ja onnistu saamaan Xavierin häädyksen. Todennäköisyys sille on pieni, mutta ei mahdoton. Jos Xavier putoaisi pelistä, Kyland olisi paljon halukkaampi työskentelemään Hannahin kanssa, koska hän mieluummin olisi hänen puolellaan kuin hänen kohteensa. Jos joku muu kuin Xavier häädetään Hannahin hypoteettisen HOH-hallituksen aikana, hänen aikansa pidentyisi todennäköisesti vain viikon. On todennäköisempää, että Hannah on toinen Cookout-jäsen, joka on matkalla tuomaristolle torstaina.

  6. Tiffany Mitchell
  Kuningatar on kaatunut. Cookout-suunnitelman suunnittelija tulee ensimmäisenä tuomaristoon ja hyvästä syystä. Hän on älykäs, manipuloiva ja vakuuttava pelaaja. Hän olisi uhka kahdessa viimeisessä, eikä hänellä ole tässä vaiheessa uskollisuutta kenellekään muulle kuin itselleen. Tiffanylla oli ikimuistoinen juoksu ja ansaitsee tulla ikuisesti all-stariksi, mutta hänen pelinsä on ohi.

  Muista tehdä « Big Brother » -ennustuksesi vaikuttaaksesi tosi-TV-kilparadamme kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi juuri ennen kuin häätöjakso esitetään suorana CBS:llä. Kilpailet voittaaksesi 100 dollarin Amazon-lahjakortin ja paikan « BB23 »-tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa tosi-tv-foorumillamme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts