More

  Big Brother 23:n toiset kaksoishäätöennusteet: Tiffany Mitchell on mennyt, mutta kuka seuraa häntä ulos ovesta?

  Keskiviikkoillan Power of Veto -sarjassa kävi selväksi, että Tiffany Mitchell on seuraava talon vieras ja Cookout-allianssin ensimmäinen jäsen, joka häädetään. Todellakin, lähes yksimielisellä 9/100 todennäköisyydellä häädäksi hän on suurin ennusteemme lähteä kotiin torstain kahden tunnin erikoisjakson alussa. Mutta meillä on villi kyyti, koska kyseessä on toinen kaksoishäätö tällä viikolla, ja arvauksesi siitä, kuka seuraa Tiffania ulos ovesta, on yhtä hyvä kuin kenenkään muun.

  Kuten tiedämme, kaksinkertainen häätö tarkoittaa, että uusi kotitalouden päällikkö nimeää kaksi ehdokasta ennen uuden POV-kilpailun järjestämistä ja sitten äänestetään kaikkien häätöä varten yhden jakson aikana. Tämänhetkisten kertoimemme perusteella kukaan ei ole turvassa häätöuhalta. Tällä hetkellä Derek Frazier on paras ehdokas kertoimella 3/2, jota seuraa lähellä Hannah Chaddha 57/20 ja sitten Kyland Young. 39/10.

  Tämän viikon pelityyli näyttää siltä, ​​että Hannah on haavoittuvin pelaaja jäljellä pelissä. Lähimmän liittolaisensa Tiffanyn menettäminen tarkoittaa, että Xavier Pratherin liitto Derekin ja Kylandin kanssa antaa heille selvän edun talossa, varsinkin kun Azah Awasumin parhaat siteet ovat Xavierin kanssa. ja Derek. Aiemmin tällä viikolla Hannah kertoi Azahille, että pojat vastustavat itsensä naisia ​​vastaan ​​ja että hän on miesten liittoutuman pohjalla. Vaikka tämä oli Azahille järkevää, hänen kyvyttömyytensä voittaa POV ja pelastaa joko Tiffany tai Hanna, merkitsi sitä, että naisilla ei ollut mahdollisuutta saada valtaa, joten Azah ei jättänyt muuta vaihtoehtoa kuin pitää kiinni uskollisuudestaan ​​Xavierin kanssa.

  Azahista on tullut mielenkiintoinen läsnäolo talossa ja ennusteissamme. Vaikka on totta, että kuka tahansa voisi mennä kotiin tämän viikon kaksoishäätössä, Azahin kertoimet ovat parhaat vahvalla 22/1. Näyttää siltä, ​​​​että yleisö ja muut talon pelaajat näkevät Azahin täydellisenä vuohena vetää finaaliin ja helposti päihitettäväksi. Tämä asema saattaa mahdollisesti asettaa Azahin asemaan avainäänessä, koska häätöpäätökset jäävät yhä harvemmille pelaajille. Kun Azahin on pakko valita Xavierin ja Derekin välillä – ja hänen täytyy lopulta tehdä – kenen puolelle hän tulee? Molempien miesten pitäisi olla siitä huolissaan.

  Hannahin paras mahdollisuus välttää ennakoitavissa oleva häätö tällä viikolla on voittaa uudelleen nopeasti järjestettävä HOH. Viime viikolla hän voitti kaksinkertaisen häädön HOH:ssa varmistaen Cookoutin kuuden viimeisen joukon, mutta vahingoitti hänen suhdettaan Kylandiin ja asetti hänet ehdolle tällä viikolla. On vaikea sanoa, toivovatko fanit hänen voittavan uudelleen vai uskovatko hän todella voittavan, mutta johtavien kertoimien 21/20 perusteella monet pitävät sitä mahdollisena. Muut ennustajat uskovat, että Xavier voittaa HOH:n kertoimella 43/20. Jos se on todella näiden kahden välillä, sen, joka ei voita, pitäisi olla huolissaan maalista selässään – Xavier tulee varmasti hakemaan Hannaa pitämään sanansa kavereille ja Azahille, ja tiedämme, että Hannah uskoo Xavierin voittavan peli, ellei joku ota häntä ulos.

  Se, että Hannah on talon ainoa pelaaja, joka pyrkii saamaan Xavierin ulos, on meille yhtä hämmentävää kuin Hannahille. Hän vietti suurimman osan Kylandin hallituskaudesta HOH:na tällä viikolla miettien, miksi hän päätti pelata toisesta sijasta Xavierin puolella. Fanien mielestä yleinen yksimielisyys näyttää olevan, että Hannah on oikeassa, että Xavier voittaa, joten miksi Derek, Kyland ja Azah tukevat hänen ponnistelujaan omansa sijaan? Se on jättikysymys, joka on edelleen pöydällä, kun suuntaamme kohti kaksoishäätöä – ehkä joku Hannan lisäksi tulee järkiinsä torstai-illan nopeatempoisessa ilmapiirissä. Pidän sormet ristissä, oletko sinä?

  Muista tehdä « Big Brother » -ennustuksesi vaikuttaaksesi tosi-TV-kilparadamme kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi juuri ennen kuin häätöjakso esitetään suorana CBS:llä. Kilpailet voittaaksesi 100 dollarin Amazon-lahjakortin ja paikan « BB23 »-tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa tosi-tv-foorumillamme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts