More

  Big Brother 23 -jakson 30 yhteenveto: Pelastiko veto Tiffanyn tai Hannan 15. syyskuuta?

  Kun Cookout oli suorittanut tehtävänsä tulla Final 6 -listalle Big Brotherissa, allianssin oli nyt aika alkaa syödä omaa. Kyland Young otti ensimmäisen otoksen, kun hänestä tuli kotitalouden päällikkö nimittämällä Tiffany Mitchellin ja Hannah Chaddhan häätöehdokkaaksi, kaksi henkilöä, joiden kanssa hän ilmeisesti oli mukana. Finaali 3 kanssa. Mutta koska Power of Veto ei ole vielä pelattu, kukaan voi vielä arvailla, kuka poistuu talosta torstaina. (Ja kuten tiedämme, kaksi ihmistä on itse asiassa lähdössä, koska kyseessä on toinen kaksinkertainen häätö.) Pelastiko veto Tiffanyn tai Hannahin keskiviikkoiltana? Jos on, korvasiko Kyland ne Azah Awasumilla, Derek Frazierilla ja Xavier Pratherilla?

  Lue alta minuutti kerrallaan « Big Brother » -yhteenveto kaudesta 23, jaksosta 30 saadaksesi selville, mitä tapahtui keskiviikkona 15. syyskuuta klo 20.00. ET/PT. Muista sitten kommentoida kommenttiosiossa suosikkisi « BB23 »-talovieraistasi CBS:n tosi-tv-ohjelmassa, kuka ärsyttää sinua eniten ja kenen uskot lopulta liittyvän « Big Brother » -voittajaluetteloon ja voittavan 750 000 dollarin pääpalkinnon.

  Jatka tämän Big Brother 23:n live-blogin päivittämistä/lataamista saadaksesi viimeisimmät päivitykset.

  20.00 – « Aiemmin Big Brotherissa! » 29. jaksossa talo oli edelleen levoton Claire Rehfussin ja Alyssa Lopezin -kaksoispudotuksen takia. Myöhemmin takapihakilpailussa kaikki tuli Kylandille ja Derekille, ja Kyland varmisti kesän kolmannen HOH-voittonsa. Tiffany ja Hannah tunsivat tyhmästi turvassa, koska he uskoivat solmineensa Final 3 -sopimuksen Kylandin kanssa. Mutta hänellä oli muita suunnitelmia, sillä hän oli myös tehnyt Final 2 -sopimuksen Xavierin kanssa. Miten illan Veto ravistaa peliä, jos ollenkaan? Mennään!

  20.05 – Nimitysseremonian jälkeen Kyland vahvistaa, että Tiffany on hänen ensisijainen kohde, koska hän ei voi luottaa häneen. Tiffany tuntee olevansa petetty, koska hän luuli, että hänen viimeisen kolmen sopimuksensa Kylandin ja Hannahin kanssa oli sinetöity. Hän tietää, jos hän menettää veto-oikeuden, hän on matkalla kotiin. Derek on innoissaan, koska hän on halunnut Tiffanyn ulos viikkoja. Xavier on vieläkin innoissaan, koska Kyland seuraa Xavierin kohdetta eikä hänen tarvitse edes saada verta käsiinsä.

  20.07 – Hannah vetää Kylandin välittömästi sivuun kysyäkseen, mitä tapahtuu. Kyland kertoo hänelle, ettei ole olemassa skenaariota, jossa Tiffany ja Xavier pääsisivät eteenpäin yhdessä. Hannah tajuaa nyt, että kaverit työskentelevät yhdessä ja Kyland on typerys. Hän sanoo, että jos Kylandin tavoitteena on antaa Xavierille 750 000 dollaria, hän tekee hienoa työtä.

  20.10 – Derek näyttää edelleen vainoharhaiselta, että Kyland yrittää « hankaita juttuja », mutta en ole varma miksi. Derekillä ei ole mahdollisuutta voittaa mitään, minulla ei ole aavistustakaan, miksi hän luulee, että hän uhkaa ketään. Tiffany pysyy rauhallisena, kun hän ja Hannah keskustelevat veto-oikeudesta. Hän tietää, että miehet työskentelevät yhdessä, ja jos joko Tiffany tai Hannah irtoaa kortilta, Azah tulee tilalle.

  20.16 – Hannah kysyy Azahilta, oliko hän yllättynyt ehdokkuudesta. Azah sanoo, ettei hän tiennyt, että Kyland kohdistaisi kohteen Tiffanyyn. Hannah sanoo, että jos Tiffany menee kotiin tällä viikolla, hän ei näe polkua loppuun asti hänelle tai Azahille. Kun hän esitti saman kysymyksen, Azah sanoo, että hän voisi päästä kahteen finaaliin vain, jos hän voittaisi kilpailut, mutta hän ei ole pystynyt siihen toistaiseksi. Hannah kertoo Azahille, että poikien täytyy työskennellä yhdessä. Nyt Azahin on päätettävä, haluaako hän rullata Big D:n ja Xavierin vai Tiffanyn ja Hannahin kanssa. Sillä ei ole väliä, mitä hän päättää, jos hän ei voita veto-oikeutta.

  20.42 – Veto-kilpailun aika! Pelaajat pelaavat yksi kerrallaan klassista « BB Comics » -peliä, jossa he kulkevat « BB Comics » -ikkunan ohi, opettelevat ne ulkoa, yhdistävät 16 aitoa sarjakuvaa oikeassa järjestyksessä ja soittavat summeria. Se, joka suorittaa tämän nopeimmin, voittaa vetovoiman. Kun jokainen talon vieras kilpailee, heidän ajat paljastetaan ja Kyland on voittanut vetovoiman. Big D sijoittui toiselle sijalle, jota seurasivat Hannah, Azah, Xavier ja Tiffany.

  20.45 – Tiffany tuntee itsensä tappiolliseksi, mutta uskoo silti voivansa saada Kylandin pitämään hänet talossa. Sillä välin Big D:n vainoharhaisuus jatkuu, kun hän alkaa olla huolissaan siitä, että ihmiset ajattelevat, että hän on peto nyt, kun hän on saavuttanut toisen sijan kahdessa kilpailussa. Lawd! Kyland vetää Xavierin syrjään ja kysyy, pitäisikö hänen vetää Hannah alas päästäkseen hänen hyvyyteensä, jos tämä voittaa seuraavan HOH:n. Jos hän tekee niin, hän asettaisi Big D:n korvaavaksi ehdokkaaksi. Xavier ei suosittele sitä, koska jos iso D lähtee kotoa, Xavier joutuu kilpailemaan kaikkia tyttöjä vastaan ​​seuraavassa HOH-kilpailussa.

  20.54 – Tiffany suuntaa HOH-huoneeseen juttelemaan Kylandin kanssa. Hän pyytää Kylandilta anteeksi sitä, mitä hän on tehnyt menettääkseen hänen luottamuksensa. Hän myöntää, että hänen pelinsä on ohi, ellei hän pelasta häntä ja lupaa hänen uskollisuuttaan. Tarjous kiehtoo Kylandia, mutta hän ei osta sitä, mitä Tiffany myy. Seuraavana aamuna Hannah keskustelee Kylandin kanssa. Hän on valmis tarjoamaan Kylandille mitä tahansa, mitä tämä haluaa toivoen, että tämä saa hänet irti.

  20.59 – Veto-seremoniassa Kyland päättää olla käyttämättä vetovoimaa. Joko Tiffany tai Hannah on matkalla tuomaristolle torstai-iltana. Xavierin ilme on korvaamaton. Hän katselee tyytyväisenä Kylandin upottavan oman laivansa. Jaossa on vielä kaksi tuomaristoääntä. Ellei tapahtumassa tapahdu suurta käännettä, Tiffanysta tulee ensimmäinen Cookout-jäsen, joka lähtee « Big Brother » -talosta.

  Muista tehdä « Big Brother » -ennustuksesi vaikuttaaksesi tosi-TV-kilparadamme kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi juuri ennen kuin häätöjakso esitetään suorana CBS:llä. Kilpailet voittaaksesi 100 dollarin Amazon-lahjakortin ja paikan « BB23 »-tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa tosi-tv-foorumillamme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts