More

  « Big Brother 23 » -muistutus: Torstain kaksoishäätö on 2 tuntia – ja tällä viikolla on perjantain jakso

  Saat tällä viikolla enemmän « Big Brother 23 » -elokuvaa kuin koko kaudella, koska torstain kaksoishäätö on kahden tunnin jakso, ja jakso esitetään myös perjantaina. Se on viisi tuntia « Big Brotheria » 12.-17. syyskuuta (jos et tietysti katso myös live-syötteitä).

  On epäselvää, miksi torstain kaksoishäätö on kaksi tuntia. Viime viikon tupla oli vain yksi tunti, kuten tupla yleensä on. Mutta kun Julie Chen Moonves ilmoitti kahden tunnin jaksosta viime viikolla, hän ei kutsunut jaksoa « livenä », kuten hän tyypillisesti sanoo jokaisesta häätöstä. Tämä on johtanut fanien spekulaatioihin, että tämä kaksoiskappale nauhoitetaan, kuten eräiden kauden lopun häätöjen tapaukset menneinä kausina, mikä merkitsisi myös sitä, että syötteet suljettaisiin tämän viikon alussa eivätkä palaisi ennen kuin jakso päättyy lännessä. Rannikko. Tiistaina Hannah sanoi saaneensa DR:stä vahvistuksen, että häätö tapahtuu edelleen torstaina; Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö sitä voitaisi nauhoittaa aikaisin.

  Kahden tunnin jakso 16. syyskuuta oli ollut TV-listalla muutaman viikon. Ennen kuin Chen Moonves ilmoitti kaksinkertaisista häätöistä kaksi viikkoa sitten, arveltiin, että kyseessä olisi kolminkertainen häätö, koska viime kauden kolminkertainen häätö oli kahden tunnin jakso. On mahdollista, että kolmoisottelu suunniteltiin ennen kautta, mutta kuten totesimme viime kuussa, kolmois olisi katkaissut viimeisen seitsemän neljänteen finaaliin, mikä eväsi Cookoutin viikosta yhdessä historiallisena täysin mustan finaalin kuudenneksi, koska he ovat tällä hetkellä.

  Mitä tulee perjantain 17. syyskuun jaksoon, Chen Moonves ei edes maininnut sitä viime viikolla, kun hän kiusoitteli tämän viikon jaksoja. Mutta se tapahtuu – tarkista CBS:n aikataulu ja omat TV-luettelosi, jos et usko sitä. Tämä on helposti selitettävissä: « Big Brother » ei näy sunnuntaina 19. syyskuuta Emmy-palkintojen vuoksi, joten tämä erikoislähetys tulee olemaan ehdokasjakso, joka olisi normaalisti esitetty sunnuntaina.

  Ensi viikolla on luvassa lisää aikataulutusoudoituksia, joista voit lukea täältä, mutta otetaan se viikko kerrallaan. Joten yhteenvetona: Torstain kaksituntinen kaksoishäätö alkaa klo 8/7c ja perjantain erikoisjakso alkaa klo 8/7c.

  Tee ennusteesi Gold Derbyssä nyt. Lataa ilmainen ja helppo sovelluksemme Apple/iPhone- tai Android-laitteille (Google Play) kilpaillaksesi legioioita muita faneja sekä asiantuntijoitamme ja toimittajiamme vastaan ​​parhaista ennusteen tarkkuuspisteistä. Katso uusimmat ennustusmestarit. Voitko seuraavaksi nousta arvostettujen tulostaulukoiden kärkeen? Muista aina pitää ennustuksesi ajan tasalla, koska ne vaikuttavat uusimpiin kilparadallemme, mikä pelottaa Hollywoodin päälliköitä ja tähtiä. Älä missaa hauskaa. Puhu ja jaa röyhkeät mielipiteesi kuuluisilla foorumeillamme, joilla 5 000 show-bisneksen johtajaa väijyy joka päivä seuraamassa viimeisintä palkintohuutoa. Kaikki haluavat tietää: Mitä mieltä olet? Ketä ennustat ja miksi?

  Latest Posts