More

  « Big Brother 23 » -spoilerit: Kampanja kuumenee, kun Tiffany valittaa, että esityksestä on tullut « niin odotettu »

  Kampanja käynnistyi « Big Brother 23 » -talossa tiistaina. Se tapahtuu yleensä vasta keskiviikkona, mutta tämä johtuu luultavasti siitä, että he pelästyivät, että telakan sulkemisen ja ehdokkaiden laukkujen jo saapumisen vuoksi saattaa tulla varhainen häätö; Hannah kuitenkin sanoi saaneensa DR:ssä vahvistuksen, että häätö on torstai. Siitä huolimatta hän ja Tiffany yrittivät jäädäkseen, mutta uutisissa, joiden ei pitäisi järkyttää ketään, äänestys ei muutu.

  Tiffany tiesi, että Derek F. on menetetty asia ja uskoi saaneensa/voi saada Azahin äänen, joten Tiffany tarjosi kuun ja sitten osan Xavierille. >. Kyland ei hyväksynyt sopimusta, joten hän tarjoaa sille X ja makeuttaa sitä entisestään lupaamalla viimeisen kolmen heidän ja Azahin kanssa sekä kaksi viimeistä. Hän antaisi hänelle « ehdottoman uskollisuuden » ja olisi iloinen häviäessään hänelle. Hän kertoi hänelle, että Kylandilla on sopimuksia Hannahin ja Big D:n kanssa, mutta häneen ei voida luottaa. Kunpa hän tietäisi kuinka kovasti he haluavat murtua.

  Hannah teki samanlaisia ​​puheenvuoroja kaikille kolmelle äänestäjälle, mutta ilman Tiffin kaltaisia ​​äärimmäisiä tarjouksia, vaikka hän kertoi Azahille, että hän ei halua laittaa häntä ja Bigia yhteen. Hän tietää, että hän todennäköisesti jää, joten hänen ei tarvitse tehdä niin lujaa kuin Tiff, vaan yrittää luoda pohjatyöt ensi viikolle, heidän kaikkien tietämättä, että tämä viikko on toinen. Parasta Hannahin puhepuheessa Xavierille oli, kun hän huusi Big D:n naisvihaisia ​​kommentteja. ”En tiedä, kuinka fiksua olisi viedä hänet loppuun hänen vainoharhaisuudestaan ​​naisen vieressä istumisesta, mikä on mielestäni epäkunnioittavaa ja loukkaavaa. Sanoin hänelle sen », hän sanoi, johon X sanoi, että hänelläkin on. Myöhemmin, kun iso D sanoi, ettei hän halua istua Hannahin viereen, koska hän on « naaras » ja « naaraat tulevat enemmän kohti » toisiaan, X käski häntä lopettamaan sen, koska se on alentavaa ja ehdottaa, että naiset voivat älä ajattele itse. Iso D pyysi anteeksi, mutta katsotaan, pysähtyykö hän. Kesti viikkoon 10, ennen kuin joku sanoi jotain.

  Hannah, joka kertoi X:lle, että hän mielellään istuisi hänen vierellään kahdessa viimeisessä pelissä, ja X myös kiintyivät siihen, kuinka he pelasivat Cookoutin vähiten henkilökohtaisia ​​pelejä, ja uppoutuivat Big D:lle, koska hän piti sosiaalista peliä niin paljon, että hän uskoo voi voittaa kenet tahansa. « Tiedän, että Big D on pelannut hyvää sosiaalista peliä, tai ainakin päässään, mutta en tiedä kuinka paljon ihmiset ottavat sen vakavasti. Hän on ollut JC », X sanoi. ”Iso D, sinua pidettiin äärimmäisenä pelinappulana ja jokaisella on kannustin pitää sinut, koska kukaan ei ota sinua vakavasti. En voi sanoa sitä hänelle, koska se särkisi hänen sydämensä. Faktat.

  X ja Big D kokoontuivat sitten uudelleen vahvistaakseen, että he käynnistävät edelleen Tiffanyn. « Keskustelut, joita kävin heidän molempien kanssa, vahvisti minua siinä, että Tiffany on menossa tällä viikolla. En koskaan epäillyt sen suhteen, X sanoi. « Sama sama », iso D vastasi. « En siirry siitä pois. » Ainoa huomionarvoinen asia tässä keskustelussa on, että he luulevat, että Hanna lähtisi Azahin perään, kun hän lähtisi täysin X:n ja Ky:n perään. Hyvä homma, Hannah. Hän vahvisti syöttäjille, että hän haluaa päästä eroon X:stä tai Ky:stä seuraavaksi eikä hänellä ole etusijaa. X jakoi uskonsa, että Hannahin kohde on Azah (ja päinvastoin), Ky:lle, joka ehdotti, että he yhdistäisivät Tiffanylle lähettämiinsä jäähyväisiin « viimeistele lause » -tavalla paljastaakseen, että he työskentelevät yhdessä. Täällä todellakin tehdään eniten. Omahyväisyys tekee sen sinulle. X sanoi, että hän voi hyvin kertoa hänelle, mitä on meneillään.

  He ovat kaikki sanoneet kertovansa Tiffille hänen kohtalonsa pian, mutta eivät ole vielä kertoneet, vaikka hän tietää, että se ei näytä hyvältä, koska X ja Big D ovat sanoneet pyrkivänsä pitämään Hannah. Myöhään tiistai-iltana hän toisti X:lle, ettei hän koskaan äänestäisi häntä vastaan ​​ja että Hanna tulee pian hakemaan häntä. Hän on myös turhautunut, koska hän on vanhan koulun « BB »-fani ja moderni « BB » on enemmän ennustettava kuin armoton. « Olen valtava superfani ja vanhan koulun « BB »-fani. Pidän pyöräilystä ja asioimisesta, pidän käännöksistä, pidän yllätyksistä », hän kertoi. « Big Brother » on viime vuosina ollut niin odotettu. En edes usko, että Julie sanoi, ettei odota odottamattomia. » Ei väärin.

  Tee ennusteesi Gold Derbyssä nyt. Lataa ilmainen ja helppo sovelluksemme Apple/iPhone- tai Android-laitteille (Google Play) kilpaillaksesi legioioita muita faneja sekä asiantuntijoitamme ja toimittajiamme vastaan ​​parhaista ennusteen tarkkuuspisteistä. Katso uusimmat ennustusmestarit. Voitko seuraavaksi nousta arvostettujen tulostaulukoiden kärkeen? Muista aina pitää ennustuksesi ajan tasalla, koska ne vaikuttavat uusimpiin kilparadallemme, mikä pelottaa Hollywoodin päälliköitä ja tähtiä. Älä missaa hauskaa. Puhu ja jaa röyhkeät mielipiteesi kuuluisilla foorumeillamme, joilla 5 000 show-bisneksen johtajaa väijyy joka päivä seuraamassa viimeisintä palkintohuutoa. Kaikki haluavat tietää: Mitä mieltä olet? Ketä ennustat ja miksi?

  Latest Posts