More

  Järkyttääkö « Pose »-finaali « The Crownia » Emmyn kirjoittamisesta? Se ei olisi ensimmäinen kerta, kun äänestäjät herkistyvät

  Voisiko « Pose » voittaa parhaan draamakirjoituksen ensimmäisellä ja viimeisellä ehdokkuudellaan? Tänä vuonna sarja sai tarjouksen sarjan viimeisestä jaksosta, kirjoittajina Ryan Murphy, Brad Falchuk, Steven Canals ja Janet Pilkka ja Our Lady J. Se kilpailee tiukasti The Crownia vastaan ​​neljännen kauden viimeisestä « Warista », jonka on kirjoittanut Peter Morgan. « The Crown » on parhaan draamasarjan raskas suosikki, mutta tämä ei olisi ensimmäinen kerta, kun äänestäjät jättävät hyvästit esitykselle kunnioittamalla sen viimeistä jaksoa.

  « The Sopranos » voitti kirjoituspalkinnon sarjansa finaalista « Made in America » ​​vuonna 2007 – tosin rehellisyyden nimissä « The Sopranos » hävisi vain yhden kirjoituskilpailun koko aikana, joten se ei ollut kuin televisiossa. akatemia oli uupunut siitä. Mutta kun « Friday Night Lights » voitti vuonna 2011 jäähyväisjaksostaan ​​ »Always », se oli vasta toinen ehdokas, jonka sarja on koskaan saanut viiden tuotantokauden aikana ja voitti kentän, joka sisälsi kuuluisan « Mad Men » -jakson. « The Suitcase », joka oli dialogiin perustuva kahden käden esitys Jon Hammin ja Elisabeth Mossin välillä.

  ”Breaking Bad” voitti ensimmäisen kirjoituspalkintonsa vuonna 2014 myös viimeisestä tuotantokaudestaan, vaikka se voittikin klassikkojakson ”Ozymandias” eikä sen finaalin ”Felina”. « Amerikkalaiset » voitti kuitenkin finaalissaan « START » vuonna 2018 neljännellä peräkkäisellä ehdokkuudellaan kategoriassa. Joten vaikka esitys ei olisi koskaan aikaisemmin voittanut, ei ole harvinaista, että se saavuttaa voittajan piirin aivan lopussa. Ja koska kaksinkertainen hallitseva mestari « Succession » on poistunut kilpailusta tänä vuonna, ovi on auki « Poselle » tehdä juuri niin, varsinkin kun se olisi tilaisuus kunnioittaa queer- ja trans-luovaa tiimiä uraauurtavan esityksen takana. .

  Mutta « The Crown » on suuri. Se on ehdolla neljättä kertaa, mutta ei ole vielä voittanut, joten se on myös tunnustuksen arvoinen, vaikka sillä on vielä pari mahdollisuutta tulevaisuudessa. Netflixin kauden draama on ykkönen 9/2:lla, joka perustuu tuhansien käyttäjiemme yhdistettyihin ennusteisiin, mutta « Pose » on perässä 11/2 kertoimella. Viisi Expert-toimittajaa, jotka olemme haastatelleet suurissa tiedotusvälineissä, sanoo, että « Pose » saa täydellisen 10 akatemian tuomareista: Eric Deggans (NPR), Kelly Lawler (USA) Tänään), Nikki Novak (Fandango), Tom O’Neil (Gold Derby) ja Matt Webb Mitovich (TV Line). Ovatko he oikeassa?

  Tee ennusteesi Gold Derbyssä nyt. Lataa ilmainen ja helppo sovelluksemme Apple/iPhone- tai Android-laitteille (Google Play) kilpaillaksesi legioioita muita faneja sekä asiantuntijoitamme ja toimittajiamme vastaan ​​parhaista ennusteen tarkkuuspisteistä. Katso uusimmat ennustusmestarit. Voitko seuraavaksi nousta arvostettujen tulostaulukoiden kärkeen? Muista aina pitää ennustuksesi ajan tasalla, koska ne vaikuttavat uusimpiin kilparadallemme, mikä pelottaa Hollywoodin päälliköitä ja tähtiä. Älä missaa hauskaa. Puhu ja jaa röyhkeät mielipiteesi kuuluisilla foorumeillamme, joilla 5 000 show-bisneksen johtajaa väijyy joka päivä seuraamassa viimeisintä palkintohuutoa. Kaikki haluavat tietää: Mitä mieltä olet? Ketä ennustat ja miksi?

  Latest Posts