More

  Josh Blue johtaa « America’s Got Talent » -voittajaennusteita, Aidan Bryant lähellä perässä

  Koko kesän « America’s Got Talent » -katsojat ovat tehneet ennusteitaan siitä, kuka voittaa kauden 16, ja Josh Bluen tilanne näyttää hyvältä. Tämä 42-vuotias koomikko Los Angelesista, Kaliforniasta, on löytänyt hauskan « tuhma » tavan käyttää Simon Cowellin sanaa vitsillä hänen aivohalvauksestaan. Jos lukijamme ovat oikeassa siinä, että Josh voittaa miljoonan dollarin palkinnon keskiviikkoiltana, hän olisi ensimmäinen stand-up-sarjakuva, joka on voittanut. Josh tietää jo pari asiaa menestymisestä NBC:n tosi-tv-ohjelmissa, sillä hän voitti « Last Comic Standing » -palkinnon vuonna 2006.

  Käyttäjillämme on Aidan Bryant toisella sijalla, 16-vuotias itseoppinut aerialisti Prince Georgesta Virginiasta. Simon oli niin vaikuttunut lahjakkaasta teinistä tiistain finaalissa, että hän itse asiassa hyppäsi pöydälle antaakseen hänelle « AGT »-historian korkeimmat aplodit. Samoin kuin Joshin tarinassa, Aidan olisi ensimmäinen akrobaattinen esitys, joka voittanut kilpailun 16 vuoteen.

  Tässä ovat täydelliset « America’s Got Talent » -voittajaennusteet kauden 16 finaaliin:

  1. Josh Blue – 7/5
  2. Aidan Bryant – 13/2
  3. Victory Brinker – 17/2
  4. Jimmie Herrod – 11/1
  5. Dustin Tavella – 13/1
  6. Northwell Nurse Choir – 16/1
  7. Brooke Simpson – 16/1
  8. Lea Kyle – 20/1
  9. Maailman taekwondo-demo. Joukkue – 82/1
  10. Gina Brillon – 82/1

  KATSO ‘America’s Got Talent’: 4 tapaa, joilla kauden 16 finaali voi tehdä historiaa AGT:lle

  Stand-up-koomikot ovat olleet lähellä voittoa vuosien varrella, mutta kukaan ei ole koskaan vienyt palkintoa kotiin. Tom Cotter kaudella 7, Taylor Williamson kaudella 8 ja Drew Lynch kaudella 10 olivat kaikki toiseksi omilla vuosillaan. Sekä Josh Blue että Gina Brillon äänestettiin finaaliin Amerikan äänten perusteella (eikä välitön pelastuksen tai tuomareiden pelastuksen kautta), mikä viittaa siihen, että heillä on paljon, paljon faneja. Onko Howie Mandel oikeassa, että tämä on « sarjakuvan vuosi »?

  Lähin akrobaattinen teko, joka on koskaan ollut « America’s Got Talent » -elokuvan voittoon, oli Zurcaroh kaudella 13. Ja Duo Transcend pääsi kauden 13 Top 10 -listalle ja tulee seuraavaksi. nähdään « AGT » Las Vegas -näytöksessä Luxor-hotellissa. Haluaisimme nähdä silmiä hivelevän vaarateoksen voittavan jonakin päivänä nykyisten kilpailijoiden Aidan Bryantin tai World Taekwondon kanssa, mutta onko tämä heidän vuosinsa?

  On mielenkiintoista huomata, että kumpikaan kahdesta parhaasta kerroinjohtajasta ei ole Golden Buzzers. Nämä viisi näytöstä ovat: laulaja Jimmie Herrod (työntäjänä Sofia Vergara), nopeasti muuttuva artisti Lea Kyle (työntäjä Heidi Klum), kuororyhmä Northwell Nurse Choir (työntäjänä) Howie Mandel), World Taekwondo (työntää Terry Crews) ja oopperatyttö Victory Brinker (koko ryhmä työnsi Simonin kehotuksesta)

  Muista tehdä « AGT »-ennustuksesi vaikuttaaksesi tosi-TV-kilparadan kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi vasta juuri ennen tulosjakson suoraa lähetystä NBC:llä. Kilpailet voittaaksesi 100 dollarin Amazon-lahjakortin ja paikan kauden 16 tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa tosi-tv-foorumillamme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts