More

  Mark ja Steven Erickson « Lego Masters » -kauden 2 voittamisesta ja « Castle Bros » -tittelin parantamisesta

  Lego Mastersin kausi 2 päättyi tiistaina 14. syyskuuta, kun veljekset Mark & ​​Steven Erickson kävelivät pois 100 000 dollarin pääpalkinnolla ja Lego Masters -tittelillä. Kaksikko pystyi rakentamaan yli 11 muuta joukkuetta tiellään voittoon, mukaan lukien veljelliset finalistit Zack & Wayne Macasaet ja Jacob & Caleb Schilling. Fox-todellisuus-TV-kilpailun isännöi Will Arnett ja arvostelee Brickmasters Amy Corbett ja Jamie Berard. Katso yllä oleva videohaastattelumme Mark & ​​Stevenin kanssa.

  « Se oli kuin ruutitynnyri, jossa on lanka, joka saa kipinän liikkeelle ja sitten räjähdyksen lopussa », Steven kuvailee hetkiä, jotka johtivat voittajaksi nimeämiseen. ”Nimemme, Mark ja Steven, kuuleminen oli lopulta vaikeaa pukea sanoiksi. Jos voisit kuvitella kaiken dynamiittien, jonka voisit koskaan pakata alueelle, se on melkein sitä. »

  Tuohon voittoon johtaneet hetket saattoivat tuntua lyhyeltä ajalta katsojille kotona, mutta veljet odottivat päiviä saadakseen selville voittaneensa. « Saimme palautetta tuomarilta kaikista rakennuksista », Mark selittää. « Oli haastatteluja ja sitten päivä tulosten välillä, joten se roikkui pään päällä jonkin aikaa. » Steven lisää: « He käyttivät hyvin pitkän aikaa tuon prosessin arvioimiseen. »

  Vaikka viimeinen rakennushaaste kesti 24 tuntia, sitä ei kuvattu yhden päivän aikana. « Se ei ollut 24 tuntia putkeen », Mark paljastaa. « Useimmat meistä olisivat täysin pyyhitty pois siinä vaiheessa. Se jaettiin yhdeksästä seitsemään tuntiin päivässä kolmen päivän aikana. Se oli uuvuttavaa, haastavaa, mutta ei liian huonoa.”

  Viimeistä haastetta varten jokaisen joukkueen tehtävänä oli luoda mitä tahansa, mitä he halusivat, kunhan oli päivä- ja yöilme. « Ennen esitystä ajattelin rakentaa puumiehen vain huvin vuoksi », Steven sanoo. « En saanut mitään aikaan ennen esitystä. Aivoriihimme ennen finaalia ja meillä oli muutama idea, mutta mikään ei todellakaan jumissa. Muistan sunnuntaiaamuna, kun Mark koputtaa hotellihuoneeni oveen ja sanoo: « Hei Steven, haluatko tehdä puumiehen? » ja minä olen kuin: « Joo, tehdään puumies! » ja hän vain käveli ulos. ”

  « Puumiehen » lopullinen nimi tuli « Warden of the Woods » ja rakenne melkein kaatui hetkiä ennen lopullista tuomiota, kun Steven kompastui valaistusominaisuuteen kytkettyihin virtajohtoihin. « Tämä oli aivan pelottavaa », Mark myöntää. ”Olimme onnistuneet erittäin hyvin rakentamisemme toteuttamisessa siihen asti. Se on tumma lattia, tummat narut, Stevenillä on erittäin suuret jalat ja hän vain kompastui tuohon johtoon ja se sai koko rakennuksen hieman nykimään. Onneksi kaikki oli rakennettu hyvin, mutta jos kaikki olisi kaatunut, meillä oli siihen aikaan vain muutama tunti jäljellä, emme todellakaan voineet korjata sitä.

  Kauden voittamisesta huolimatta Mark & ​​Steven joutui luopumaan « Castle Bros » -tittelistä Jacob & Calebille hävittyään panoksensa Episode 11 -haasteessa « Cliffhanger ». « Meille on hyvä päästää siitä irti », Mark sanoo. ”Rakennamme paljon muutakin kuin pelkkiä linnoja. Teemme nyt myös scifiä ja muuta fantasiaa. Calebin ja Jaakobin linnarakennus oli upea ja he todella ansaitsivat sen. Se on pieni pistely, mutta lopulta voitimme lopullisen palkinnon, joka oli « Lego Masters » -titteli, joten meistä tuntuu, että se on hieman laajempi ja hieman mahtavampi titteli. »

  Latest Posts