More

  « Hell’s Kitchen »: Trenton Garvey kauden 20 voittamisesta ja kilpailijoidensa « halveksunnasta »

  Trenton Garvey kruunattiin Helvetin keittiön kauden 20 voittajaksi maanantai-iltana, kun Gordon Ramsay valitsi pääkokin Megan Gillin sijaan heidän finaalinsa jälkeen. illallispalveluhaaste. Tämän « Young Guns » -painoksen voittajana 23-vuotiaasta tuli nuorin voittaja sitten Danny Veltrin kaudella 5 ja ensimmäinen mies, joka voitti palkinnon sitten Scott Commingsin. > kaudella 12. Missourilainen voitti 250 000 dollaria ja pääkokin paikan Gordon Ramsay Steak -ravintolassa Paris Las Vegasissa. Katso Trentonin eksklusiivinen videohaastattelu yllä.

  « Latoin kaiken pöydälle, joten olin täysin rauhallinen », Trenton kertoo voittajan julkistamista edeltäneistä hetkistä. ”Joko hävisin mahtavalle kilpailijalle tai laitoin kaiken pöydälle ja kokki Ramsay näkee mitä tein ja haluaa minun voittavan tämän asian. Olin jo laittanut kaiken valmiiksi, joten olin valmis mitä tahansa tapahtuisi. »

  Jos Helvetin keittiön voittaminen ei ollut tarpeeksi syy juhlimiseen, Trenton otti askeleen pidemmälle ja kosi tyttöystäväänsä Maceetä suuren voittonsa jälkeen. « Olimme olleet yhdessä yhdeksän vuotta », Trenton selittää. ”Emme olleet koskaan viettäneet niin paljon aikaa poissa toisistamme. Minun ei myöskään ollut tarvinnut viettää niin paljon aikaa muiden ikäisteni kanssa. Olin kuin: ‘Tiedätkö mitä? Olemme aika täydellisiä toisillemme. En ymmärrä muita meidän ikäisiämme. Tiesin, mitä minun piti tehdä. »

  Saavuttuaan viimeisen illallisen, Trenton valitsi kolmanneksi tulleen Kiya Willhelmin ensimmäiseksi joukkuetoverikseen auttamaan hänet katapultaatiossa voittajan ympyrään. Tuolloin hänellä ei ollut aavistustakaan, kuinka paljon Kiya vihasi häntä. « Kun ohjelma esitettiin, tajusin, kuinka paljon hän halveksi minua », hän myöntää. « Kun olimme Austinissa noin kuukausi sitten, hän sanoi: » Mies, sinä olet yksi suosikkiihmisistäni, joiden kanssa viettää aikaa. Vihasin sinua. » Istumme siellä altaassa, [laulamme karaokea] kello 5:00 aamulla ja hän sanoi: « Joo, tämä on hienoa. » Minulla ei ollut aavistustakaan, että [hän] niin teki. en pidä minusta. »

  Ennen kuin Trenton lensi Los Angelesiin tapaamaan « Hell’s Kitchen » -tuottajia, hän ei ollut koskaan edes ollut lentokoneessa. « En ollut koskaan todella lähtenyt kahdesta osavaltiosta, joissa olen asunut, Missourista ja Arkansasista », hän paljastaa. ”Se oli hauska, seikkailuntäyteinen päivä. Mieleni räjähti. Nyt tunnen olevani ammattilainen!”

  Trentonin seuraava seikkailu on aloittaa uusi työpaikka Gordon Ramsay Steakilla Paris Las Vegasissa. « Haluan sukeltaa siihen suoraan ja oppia niin paljon kuin pystyn », hän sanoo. ”Halusin tilaisuuden oppia. En ole kotoisin paljolta, joten on uskomatonta saada elämääni vakautta.

  Latest Posts