More

  John Oliver räjäyttää AT&T:n « liike-isän » kannan Texasin aborttilain

  John Oliver – palasi studioon henkilökohtaisen yleisön kanssa ensimmäistä kertaa 18 kuukauteen – avasi sunnuntain « Last Week Tonight » -elokuvan lyömällä Teksasissa sen rankaisevan uuden aborttilain, joka käytännössä kieltää abortit osavaltiossa ja korvaa yksityisiä kansalaisia. haastaa oikeuteen ihmiset, jotka tarjoavat apua abortin tarpeessa oleville naisille. « Tämä laki on jollain tapaa onnistunut tekemään mahdottoman ja tehnyt Uber-kuljettajana olemisesta vieläkin huonompaa », Oliver sanoi.

  Oliver huomautti, että kun Texasin kuvernööri Greg Abbottilta kysyttiin CNBC:llä, oliko hän huolissaan siitä, että laki saattaisi pelotella sijoittajia pois hänen osavaltiostaan, hän sanoi: « Sinun on ymmärrettävä, että monet yritykset ja monet amerikkalaiset pitävät sosiaalisista asioista. Teksasin osavaltion asemat. » Toistaiseksi yritys-Amerikka ei ole yleensä tullut esiin ja sanonut pitävänsä siitä, mitä Texas tekee, mutta se ei ole myöskään vastustanut sitä. Tämä on jyrkässä ristiriidassa yritysten muiden sosiaalisen oikeudenmukaisuuden asioiden tukemisen kanssa.

  Sen sijaan jotkut yritykset tukevat hiljaa lakiesitystä. Yksi näistä yrityksistä on HBO:n « business isä », AT&T. Oliver selitti, että viestintäjättiläiseen kuuluva poliittinen toimintakomitea oli merkittävä lahjoittaja lain sponsoreille ja tukijoille. Oliver sanoi, että « Last Week Tonight » pyysi emoyhtiötä kommentoimaan, ja he sanoivat « AT&T ei ole koskaan ottanut kantaa aborttiin. Työntekijöiden PAC:n maksut Texasin lainsäätäjille menivät sekä Texasin lainsäädännön kannattajille että vastustajille.

  Oliver piti tätä riittämättömänä. « Emme ota kantaa tähän asiaan juuri nyt, on asenteen ottaminen », hän sanoi. « Ja molempien osapuolten abortti ei todellakaan ole se PR-slam dunk, jonka he näyttävät luulevan olevan. »

  « Vaikka se on varmasti heidän tuotemerkkinsä », hän lisäsi. « AT&T selvästi pitää heidän julkisista lausunnoistaan ​​samalla tavalla kuin he pitävät heidän solusignaalistaan ​​- naurettavan heikosti. »

  Jakso on katsottavissa HBO Maxista. Oliverin päätarina Valko-Venäjän diktaattori Aleksandr Lukašenkasta on YouTubessa.

  Tee ennusteesi Gold Derbyssä nyt. Lataa ilmainen ja helppo sovellus Apple-/iPhone- tai Android-laitteille (Google Play) kilpaillaksesi legioioita muita faneja sekä asiantuntijoitamme ja toimittajiamme vastaan ​​parhaista ennusteen tarkkuuspisteistä. Katso uusimmat ennustusmestarit. Voitko seuraavaksi nousta arvostettujen tulostaulukoiden kärkeen? Muista aina pitää ennustuksesi ajan tasalla, koska ne vaikuttavat uusimpiin kilparadallemme, mikä pelottaa Hollywoodin päälliköitä ja tähtiä. Älä missaa hauskaa. Puhu ja jaa röyhkeät mielipiteesi kuuluisilla foorumeillamme, joilla 5 000 show-alan johtajaa väijyy joka päivä seuraamassa viimeisintä palkintohuutoa. Kaikki haluavat tietää: Mitä mieltä olet? Ketä ennustat ja miksi?

  Latest Posts