More

  Alyssa Lopez (« Big Brother 23 ») haastattelusta, olisiko hän vienyt Xavier Pratherin finaaliin 2: « Pidän kaverista, mutta luultavasti en »

  Torstai-illan « Big Brother » -elokuvan kaksoishäätöjakso päättyi Alyssa Lopezin kanssa, joka seurasi Claire Rehfussia tuomaristossa. Kotitalouspäällikkö Hannah Chaddha asetti 24-vuotiaan uimapukusuunnittelijan lähimmän liittolaisensa Xavier Pratherin viereen. Kun Xavier voitti vetovoiman ja pelasti itsensä, Hannah asetti Kyland Youngin korvaavaksi ehdokkaaksi ja Alyssa häätettiin äänin 3-1. Se oli viimeinen askel Cookout-allianssin suunnitelmassa päästä Top 6:n joukkoon. Tapattuaan isäntä Julie Chen Moonvesin erohaastattelussaan, Alyssa ei vieläkään tiennyt Cookoutin olemassaolosta.

  « Luulen, että jos se olisi X, se olisin minä », Alyssa sanoi Julielle, kun häneltä kysyttiin häädystä pelistä Kylandin takia. « Se oli suunnitelma viime viikolla, ja valitettavasti kaksinkertainen tapahtui ja se olen minä, koska X tappoi sen komppan. » Ennen kuin Alyssa laittoi kortteliin, Hannah oli kertonut hänelle, että Xavier oli kohteena.

  Mutta tunsitko Alyssan kenenkään petetyksi tällä kaudella? « Sanoisin Hanna », hän myönsi. « Yritin todella pelata uskollista peliä koko ajan. Luulen, että kaikki näkivät sen. Yritin todella auttaa Hannahia, kun Derek [Xiao] lähti. Luulin todella, että hän tarkoitti sitä yhdessä tekemisestä. Luulen, että Claire puhui vähän juuri ennen kuin [hän lähti] ja niin tapahtui. »

  Oliko Alyssalla Xavierin lisäksi muita läheisiä liittolaisia, kun hänen esittelykumppaninsa Christian Birkenberger häätettiin esivalaistuista? « Rehellisesti sanottuna ei », hän paljasti. « Yritin joka viikko. Yritin luottaa Hannaan. Se oli oikeastaan ​​vain X, jolle kerroin kaiken. Yritin kertoa muutamille ihmisille siellä täällä saadakseni lisää uskollisuutta, mutta Kings olivat aina niitä ihmisiä, joita he halusivat ulos, joten minun olisi pitänyt vain sulkea suuni.

  Huolimatta siitä, että Xavier oli Alyssan lähin liittolainen, hän ei ollut hullu hänen asenteestaan ​​pelissä. Kun Alyssalta kysyttiin, olisiko hän vienyt hänet kahteen viimeiseen joukkoon, Alyssa veti rajan. « Olisin vienyt X:n kolmeen viimeiseen joukkoon », hän selitti. « Tämä on henkilökohtainen peli, mutta jos olisin vienyt hänet kahteen viimeiseen, olisin antanut hänelle 750 000 dollarin shekin. Pidän miehestä, mutta luultavasti en. »

  « Olen niin iloinen, että olin osa sitä », Alyssa sanoi ajastaan ​​ »Big Brotherissa ». – Luulen, että pelasin koko pelin. Aina piti tehdä strategioita, aina täytynyt tuntea olonsa turvalliseksi. Olen todella ylpeä itsestäni ja rakastan tätä esitystä. Pelkästään tässä ohjelmassa oleminen on minulle voitto. » Alyssa liittyy nyt Clairen, Sarah Beth Steagallin, Derek X:n ja Britini D’Angelon raatihuoneeseen.

  Alyssa’s Day 65 häätöä edelsi Claire Rehfuss päivänä 65, Sarah Beth Steagall päivänä 58, Derek Xiao päivänä 51, Britini D’Angelo päivänä 44, Christian Birkenberger päivänä 37, Whitney Williams päivänä 30, Brent Champagne päivänä 23 , Brandon « Frenchie » French päivänä 16 ja Travis Long päivänä 9. Uusi HOH kruunataan ja nimitetään kaksi muuta pelaajaa häätölle sunnuntaina 12. syyskuuta CBS:llä .

  Muista tehdä « Big Brother » -ennustuksesi vaikuttaaksesi tosi-TV-kilparadamme kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi juuri ennen kuin häätöjakso esitetään suorana CBS:llä. Kilpailet voittaaksesi 100 dollarin Amazon-lahjakortin ja paikan « BB23 »-tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa tosi-tv-foorumillamme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts