More

  Big Brother 23 -jakson 28 yhteenveto: Kuka meni kotiin kaksoishäätössä 9. syyskuuta?

  Torstain « Big Brother » -sarjan live-jakson alkaessa Top 8:sta oli tulossa Top 6, kaikki kaksoishäädön ansiosta. Ensimmäistä kertaa tänä kesänä kaksi talon vierasta putosi tunnin sisällä. Tämä merkitsi kaksi kilpailua (Kotitalouspäällikkö ja Veto), kaksi häätöä ja kaksi haastattelua Julie Chen Moonvesin kanssa. Gold Derbyn kertoimet ennustivat, että siitä tulisi huono ilta Cookoutin ulkopuolisille jäsenille Claire Rehfuss ja Alyssa Lopez, mutta heittiko joku liittouman pääliiton suunnitelmiin?

  Lue alta minuutti kerrallaan « Big Brother » -yhteenveto kaudesta 23, jaksosta 28 saadaksesi selville, mitä tapahtui torstaina 9. syyskuuta klo 20.00. ET/PT. Muista sitten kommentoida kommenttiosiossa suosikkisi « BB23 »-talovieraistasi CBS:n tosi-tv-ohjelmassa, kuka ärsyttää sinua eniten ja kenen uskot lopulta liittyvän « Big Brother » -voittajaluetteloon ja voittavan 750 000 dollarin pääpalkinnon. Loput pelaajat ovat: Alyssa Lopez, Azah Awasum, Claire Rehfuss, Derek Frazier, Hannah Chaddha , Kyland Young, Tiffany Mitchell ja Xavier Prather.

  Jatka tämän Big Brother 23:n live-blogin päivittämistä/lataamista saadaksesi viimeisimmät päivitykset.

  20.00 – « Aiemmin Big Brotherissa! » 27. jaksossa Tiffanyn pahin painajainen toteutui, kun Alyssa voitti veto-oikeuden ja veti itsensä irti. Tämä tarkoitti, että Tiffanylla oli vain kaksi vaihtoehtoa: nimittää hänen BFF Clairensa tai pettää Cookout nimeämällä yksi heistä. Hän päätti laittaa Clairen leikkuupalkin päälle. Eräänä sydämellisenä hetkenä Tiffany selitti, kuinka hän ei halunnut olla vastuussa mustan häätöstä, ja kyynelsilmäinen Claire sanoi ymmärtävänsä täysin. Aww. Miten illan kaksoishäätö etenee? Mennään!

  20.10 – Alyssa ei voi uskoa, että Tiffany on niin varma, että Xavier häädetään, että hän nimittäisi Clairen viereensä. Hän ei malta odottaa pääsevänsä sokaisemaan Tiffanyn live-häätössä. Voi Alyssa. Zingbot oli oikeassa, olet hieman hämärä. Claire saattaa olla tämän illan ensimmäisen häätökohteena, mutta talo suunnittelee jo, kenet lähettää seuraavaksi. Azah kysyy Xavierilta, kenen hän haluaisi lähteä torstaina, jos Alyssa voittaa HOH:n. Big D ja Xavier haluavat kohdistaa kohteen Tiffanyyn, mutta Azah haluaa Kylandin ulos ensin. Myöhemmin Alyssa kokee hehkulamppuhetken, kun hän tajuaa, että jos Claire menee kotiin, seitsemän viimeistä olisi vähemmistöjä. Sitten hän vitsailee: « Koska olen puolivalkoinen, olenko minä seuraava? » Voi Alyssa. Joo. Sinä olet seuraava. Kylpyhuoneessa Hannah selittää Azahille, että hän aikoo äänestää Clairen jäämisen puolesta. Hän haluaa kiinnittää äänensä Kylandiin, jotta Alyssa kohdistaa häneen.

  20.15 – Koska aikaa ei ole hukattavaksi, on aika tehdä yön ensimmäinen häätö. Xavier pitää ystävällisen puheen. Sitten Claire varoittaa jäljellä olevia talon vieraita, että jos he pitävät Xavierin pelissä, hän voittaa 750 000 dollaria ja hän auttaa häntä tekemään sen tuomaristolta. Se ei muuta mieltään tänä iltana, mutta ehkä se tekee Xavierista suuremman kohteen eteenpäin. On vaikea kuvitella kenenkään voittavan Xavieria finaaliillan kahdessa viimeisessä erässä. Sitten äänin 4-1 Claire häädetään « Big Brother » -talosta.

  20.27 – Clairen lyhyen keskustelun jälkeen Julien kanssa on aika kruunata uusi HOH. Lähtevänä HOH:na Tiffany ei ole oikeutettu pelaamaan. Tämän kilpailun nimi on « Crash, Boom, Pow ». Pelaajille näytetään sarja klassisiin sarjakuvasanoihin perustuvia kuvia. Kun sanat katoavat, pelaajat vastaavat kysymyksiin näkemäänsä. Seitsemän kysymyksen jälkeen eniten pisteitä keränneestä pelaajasta tulee uusi HOH. Kun Azah on saanut yhden kysymyksen väärin, hän näyttää ajattelevan olevansa poissa kilpailusta eikä kiinnitä huomiota seuraavaan kysymykseen. Kerää se yhteen Azah! Seitsemän kysymyksen jälkeen Hanna kruunataan uudeksi HOH:ksi tästä kaksoishäädyksestä!

  20.30 – Kuulostaa siltä, ​​että Hannah aikoo kertoa Alyssalle, että Xavier on kohteena ja että hän nousee sotilaana. Alyssa näyttää huolestuneelta ja kysyy: « Menenkö kuitenkin kotiin? » Hannah valehtelee ja sanoo « En usko. » Se saattaa olla yksi tuomariston ääni, jonka Hanna menettää, jos hän pääsee finaaliin, mutta jokaisen täytyy jossain vaiheessa saada verta käsiinsä. Lisäksi veto on edelleen pelissä.

  20.33 – Kuten odotettiin, Hannah ehdottaa Alyssan ja Xavierin häätöä. Jos Alyssa voittaa Veton, asiat voivat olla erittäin mielenkiintoisia! Lyön vetoa, että Xavier menee kotiin siinä vaiheessa, mutta kuka tietää?

  20.42 – Tässä Power of Veto -kilpailussa pelaavat Hannah, Alyssa, Xavier, Azah, Big D ja Tiffany. Kyland oli ainoa talon vieras, jota ei valittu. « Logo, Let’s Go » -pelissä pelaajat kilpailevat suorittaakseen « BB Comics » -logopalapelin. Ensimmäinen pala on jo lukittu, joten heidän tarvitsee vain rakentaa siitä. Ensimmäinen henkilö, joka suorittaa palapelinsä ja osuu summeriin, voittaa kultaisen vetovoiman. Xavier ei leiki ympäriinsä, ja hän murskaa kilpailun täysin. Se ei ole edes lähellä. Xavier on voittanut veto-vallan! Nyt asioiden on muututtava sotkuisemmaksi, koska Hannan on löydettävä uusi ehdokas.

  20.50 – On nopean veto-seremonian aika. Xavier vetää itsensä irti ja Hannah korvaa hänet Kylandilla. Hän näyttää erittäin huolestuneelta, vaikka kaikki tietävät, että Alyssa on menossa kotiin. En osaa sanoa, onko Kyland todella järkyttynyt Hannahista vai vain näytteleekö.

  20.55 – Kyland ja Alyssa pitävät lyhyitä puheita. Kyland ei sano paljon mitään. Alyssa sanoo, että kaikki hänen ystävänsä jättivät esituomariston, joten heillä on paremmat mahdollisuudet voittaa hänet kuin Kylandin. Seuraavaksi hän kertoo heille, että he voivat joko pitää hänet tai jatkaa sen tekemistä, mitä Kylland käskee heidän tehdä. Polttaa! Sen jälkeen talon vieraat äänestävät Alyssan häädystä äänin 3-1.

  20.59 – Kaksoishäätöyö päättyy ja Cookout on kuusi viimeistä. Historiaa on tehty, mutta vain yksi ihminen voi lopulta voittaa. Kuka nousee valtaan uutena HOH:na sunnuntaina ja kenet he asettavat häätöehdokkaaksi?

  Muista tehdä « Big Brother » -ennustuksesi vaikuttaaksesi tosi-TV-kilparadamme kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi juuri ennen kuin häätöjakso esitetään suorana CBS:llä. Kilpailet voittaaksesi 100 dollarin Amazon-lahjakortin ja paikan « BB23 »-tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa tosi-tv-foorumillamme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts